ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
'BRAVO'luk yazı

Galatasaray'da teknik kadro ve yönetim kendini şaşırmış durumda. Son oynanan gençler komedisi eğer film olsa, rahmetli Aziz Nesin senaryosunu bu kadar güzel yazardı. Kafasına göre gençleri satıp kulübe üç beş kuruş toplamak isteyen sorumlu zatlar, onları Avrupa Ligi maçında son şansları diye göstermelik oynattılar. Bu futbolcular yeni değil ki, hepsi kaç yıldır Galatasaray'da oynuyor. Yenilgiyle giden ülke puanına, UEFA'dan gelecek paraların yok olmasına hesap soran yok. Geleceğin yıldızı diye parayla alınanların hesabı acaba kimden? Efendim Galatasaray teknik kadrosu ile yönetimine koca bir "BRAVO".

Uçakta yer bulunmaz!
Galatasaray ve Fenerbahçe medyasına tebrikler. Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi. Bana göre zor ve tehlikeli takımlar çıktı. Medya hemen işe koyulup; Atletico Madrid çökmüş, Lille iyi ama iki büyük takımımıza Liverpool ve Everton için Ada gözükmüş. Ada gözüktü mü, gözükmedi mi onu bilmem. Ancak Galatasaray bu kaleci, bu geri dörtlü, bu orta saha ve bu forvetle hiçbir uçakta yer bulamaz. Hayalperestlere de unutmadan "BRAVO" diyelim.

Hakem emeklileri!
Hakem eskileri yazarlık mesleğine demir attıktan sonra, kurallar defterde aynı olmasına rağmen, Tello'nun gol olan pozisyonunda ikiye bölündüler. Ahmet Çakar, Serdar Tatlı, Metin Tokat "Kural hatası" derken, Erman Toroğlu ve Bülent Yavuz "Hakem hatası" olduğunu açıkladılar. Gördünüz değil mi, eskilerin yenilerden ne farkı var ki. Onun için eskisine de yenisine de söylenecek tek laf koca bir "BRAVO"dur.

Rüştü kaçmaz!
Yukarı bak burnu kırık. Aşağı bak adalesinde yırtık var. Çıkmak istiyor ve zorla da olsa devre biterken çıkıyor. Derken bir gol oluyor, Beşiktaş kalesinde. Denizli, sitemli bir şekilde hesap soruyor: Üç dakika sabredemedin mi? Olmadı hocam, Rüştü'nün oyundan kaçtığını ima etmen hata. Böyle sorumsuz bir düşünceye "BRAVO".

Ver parayı atsın golü
Beşiktaş, Zapotocny'yi 4.5 milyon euro'ya alıp oynatamadıktan sonra, üstüne 250 bin euro verip zorla Bursaspor'a yolladı. Ve kurtulduk diye bayram etti. Ama hayat ilginç olaylarla dolu. Zapotocny ilk Beşiktaş maçına, Bursaspor'un galibiyet golünü atarak ağır ders verdi. İki ayrı zihniyete de "BRAVO".






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ecel teri döke döke   / 20-12-2009
 Onlara var da Nihat'a yok mu?   / 19-12-2009
 Acemiler mangası   / 17-12-2009
 Bağıran kazanıyor   / 14-12-2009
 Elano ve Keita   / 12-12-2009
 Üc büyüklerin basındaki kılıc!   / 10-12-2009
 Liderlik neyine!   / 07-12-2009
 Vezir ve Rezil!..   / 06-12-2009
 Ya düzelt ya git!   / 04-12-2009
 Gizli bir el ligi dengeledi mi?   / 03-12-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital