ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Kod adı Hatice

Liderlik kucaktan kucağa savrulan hafif meşrep bir yosmaya döndü son haftalarda. Her gece ayrı bir civanın döşeğinde sabahladı durdu. Dün gece maçın sonucu bu ayran gönüllü ilişkilerini hiç değilse uzun bir süreliğine bitirecek, onu son teslim alanın otağında epey bir oyalayacaktı. Taliplerden biri de Fenerbahçe'ydi. Hovardaca harcanmış puanların cılızlaştırdığı karne notuyla tek dersten ikmal sınavına çıkıyordu Fener. "Yen, geç sınıfı" durumu vardı yani.

Güneş'e doğru
Trabzon ise yine yeni, yeniden hocası olan Şenol'la parlayan güneşini daha bir ısıtıcı yapmak peşindeydi. Kendi sahasında kendi seyircisi önünde Kanarya'yı devirirse hem tepe noktasına yakın bir yere park edecek hem de güzel fiyaka yapacaktı. Böyle maçlarda kalite beklemek biraz hayalcilik olur. Nitekim aman aman futbol oynandığını söyleyemeyiz. Ama teslim etmeliyiz ki sahadaki tüm futbolcular canla başla çalıştı, mücadele ve tempo hayli yüksekti. Her iki takımın da kaçırdığı yüzde yüz goller, milimetrik diyebileceğimiz ölçüde ofsayda düşmeler olmasaydı skor olarak da tatmin edici olurdu dün gece.

Takım tamam
Carlos'un gidişiyle reklam kaynağından, cilalı yaldızlı bir uluslararası isimden mahrum kalmıştı Fenerbahçe. Lakin çoğu maçı Carlos'un ağırlığı, lakayıtlığı yüzünden adeta 10 kişi oynamış gibi tamamlayan takımın ritmi artmıştı. Dün gecenin en önemli kahramanı, göze görünmez, elle tutulmaz bir güç olan rüzgârdı. Topun ya hızını kesti ya da abartılı derecede artırdı. Güiza'nın usta ayaklarından çıkan topların çoğu takatsiz kalıp sönse de golü yapan İspanyol sevindirdi taraftarını.

Netice önemli
Duyduk ki Aziz Yıldırım maçtan önce bir sağlık sorunu yaşamış, kısa bir baygınlık geçirmiş. Hem "Geçmiş olsun başkan" diyor hem de "Maça geleydin hiçbir şey olmazdı, çünkü kimsenin bayılmayacağı bir top oynandı dün akşam" diye bir şakayla selam ediyoruz başkanımıza. Neticeten bu heyecanlı, gerilimli zaman zaman da korku ya da komedi tarzına bürünen lig filmine 5 dakika ara verildi. Mevcut puan sıralaması ne olursa olsun kod adı Hatice olmaya mahkum filmin bu yarısının. Esasen Hatice'yi değil neticeyi beklemek lazım. Alışmışlara, tutkunu, tutsağı olanlara Allah kavuştursun diyor, sevgiler selamlar sunuyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kelepçe gibi   / 13-12-2009
 Neyse ki "Adem'in Trenleri" dediler!   / 06-12-2009
 Teessüfler olsun   / 29-11-2009
 Kafes operasyonu   / 22-11-2009
 Yoksa rüya mı?   / 09-11-2009
 'Ateş' düştüğü yeri!   / 08-11-2009
 Atan, yatan, vatan   / 02-11-2009
 Yiyoz- İçiyoz- Yeniyoz   / 27-10-2009
 Atmosfer muhabbeti   / 26-10-2009
 İlle de Romen olsun   / 23-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Kayseri 1 Antalya 2
Ankaraspor 0 İ.B.B. Spor 3
Kasımpaşa 3 Manisaspor 1
Eskişehir 0 Diyarbakırspor 0
Ankaragücü 2 Sivas 3
Galatasaray 1 G.Birliği 0
Beşiktaş 2 Bursa 3
Gaziantep 2 Denizli 1
Trabzon 0 Fenerbahçe 1
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital