ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Aydın'ı görmemiş

Beşiktaş'ta bahar kısa sürdü. Şampiyonlar Ligi'nden elenen siyahbeyazlı ekip, ligde de Diyarbakır'ın ardından Manisa'ya puan kaptırdı. Nihat'la başta olmak üzeri yine kaçan birçok pozisyon var. Beşiktaş'ta ne değişti?
Beşiktaş ile ilgili uzun uzun konuşmak istiyorum ben. Mustafa Denizli çok yanlış işler yapıyor çünkü. Ballı 7 tane maç kazanması, bir şeyi değiştirmiyor. Bu hafta iyi oynadı Beşiktaş, kazanabilirdi ama Mustafa Denizli'nin elinden çıkacak takım bu değil!.. Denizli'nin elinde çok daha iyi malzeme var. Ya bu malzemenin farkında değil ya da bir takım hesaplar içinde. Beşiktaş, hele bu Galatasaray, bu Fenerbahçe bu kadar kötü yönetilirken rahat şampiyon olur. Ama yanlış işler, yanlış adamlarda ısrar ediyor. Doğru adamları hiç denemeyerek. Ya Mustafa Denizli'nin gücü yok Beşiktaş'ta başka güçler var ya da eski Mustafa Denizli gitti, başka Mustafa Denizli geldi. Ben tanımakta güçlük çekiyorum. Bir şey var!..

SERKAN UNUTULDU
Hiçbir şey olmayacaklarda ısrar ediyor. Ankaragücü'nde Aydın Karabulut'u seyrettim; o çocuğu takımdan göndermek için gözlerinin kör olması lazım. Şu anda Türkiye'nin en iyi adamlarından bir tanesi Aydın. Fatih hoca nasıl Aydın'ı keşfetmemiş, farkına varamamış!.. "Türkiye'nin en iyi kadrosu" dediğim Galatasaray'da direkt oynayacak çapta bir futbolcu Aydın. Elano'dan falan erken oynar. Öyle bir adam. Onu göndermişler. Batuhan'ı da gönderecekler şimdi. Nobre gibi bitmiş, tükenmiş bir adamla uğraşıyor. Batuhan ortada yok. Serdar Özkan gibi milli takıma bileğinin hakkıyla girmiş bir adam yok, unutuldu. Alakasız adamlarla oynuyor. Mustafa Denizli şaşkınları oynuyor bence!..


İzni iptal edilsin
Erman ahkam kesmesin
Aydın'ı görmemiş




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Meydan okuyorum   / 15-12-2009
 Rijkaard uykuda   / 09-12-2009
 Yıldırım istifa etsin   / 08-12-2009
 G.Saray denklemi   / 02-12-2009
 Bu kadar mı zavallıyız!   / 01-12-2009
 Tırnağı olamaz   / 25-11-2009
 Suç federasyonda   / 24-11-2009
 Olmuyor!..   / 20-11-2009
 İstikrar yok   / 18-11-2009
 İnsanlık ayıbı   / 17-11-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Sivas 2 Eskişehir 1
Manisaspor 1 Beşiktaş 1
Bursa 3 Ankaraspor 0
Antalya 2 Galatasaray 3
G.Birliği 1 Gaziantep 1
Fenerbahçe 3 Ankaragücü 2
Denizli 0 Trabzon 1
Diyarbakırspor 2 Kasımpaşa 2
İ.B.B. Spor 1 Kayseri 2
17.HAFTA
Kayseri Antalya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Manisaspor
Eskişehir Diyarbakırspor
Ankaragücü Sivas
Galatasaray G.Birliği
Beşiktaş Bursa
Gaziantep Denizli
Trabzon Fenerbahçe
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital