ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 16/12/2009
Tekke alınabilir
Tekke alınabilir
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe ile hafta sonu sahalarında yapacakları maçı, iki takımın şampiyonluğa oynadığı 1995-96 sezonundaki maçın rövanşı olarak görmediklerini söyledi..

Bordo-mavili takımın bu sabah yaptığı antrenmanı izleyen Hacısalihoğlu, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hacısalihoğlu, ligde art arda aldıkları 3 galibiyetin Trabzonspor takımına ve camiasına moral ve inanç getirdiğini belirterek, ''Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Önemli bir maç. Trabzonspor ile Fenerbahçe hangi sıralamada
olursa olsun aralarındaki maçlar her zaman önemli olmuştur'' dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN...

Fenerbahçe maçını yalnızca bir maç olarak görmek gerektiğini anlatan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

''Bu maçı her şeyin başı veya sonu olarak değerlendirmemek lazım. Tabii ki biz her maçı kazanma arzusunda oluyoruz. Bu maçı da aynı şekilde kazanma arzusundayız. Şunu akıldan çıkarmamak lazım, bu maç hiçbir şeyin rövanşı değil, yalnızca iki takım için de oynanılacak önemli bir maçtır. Biz bu maçın centilmence geçmesini, hakem hatası olmamasını ve sonucunda Trabzonspor'un arzu ettiği 3 puanı almasını istiyoruz.''
Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un Fenerbahçe ile 1995-96 sezonunda oynanan ve mağlup oldukları maçtan sonra birçok kez karşı karşıya geldiğini kaydederek, ''O tarihten sonra Trabzonspor ile Fenerbahçe birçok maç yaptı. O maçın rövanşı olarak bu maçı değerlendirmek doğru tespit olmaz. Biz öyle bakmıyoruz. Ancak önemli bir maçtır.

Trabzonspor'un, yakaladığı çıkışı taçlandırmak için bu maçı galibiyetle tamamlaması en büyük arzumuz'' diye konuştu.

HAKEM ETKİSİ

Asbaşkan Hacısalihoğlu, karşılaşmanın hakemi konusunda birkaç ismin ortaya atılmasına ilişkin olarak ise ''Hakem camiasının içinde olanlar bu maça verilecek iki üç hakemi tespit edebiliyorlar. Hakemlerin bu sezon aldıkları görevlerden, daha önce aldıkları maçlar dikkate alınarak tahmini değerlendirmeler yapılıyor. Biz hakemlerin kasıtlı hata yapmadığına inanıyoruz, inanmak istiyoruz. Bu maçta da arzumuz, dileğimiz bu şekilde'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün kendi penceresinden bir takım değerlendirmeler yaptığını kaydeden Hacısalihoğlu, ''Bunların sonucunda hakemler üzerinde bir baskı olmamasını arzu ediyoruz. Hakemlerin adil bir şekilde gördüklerini değerlendirerek kararlar vermesini istiyoruz. Maç sonunda oynayan futbolcular ile ilgili değerlendirmeler, teknik düzenlemeler tartışılması lazım. Hakem hataları ile ilgili gündem yaratılacak bir ortam oluşmamasını arzu ediyoruz'' diye konuştu.

FATİH TEKKE TRANSFERİ

Hacısalihoğlu, Rusya'nın Zenit Takımı'nda forma giyen eski kaptanları Fatih Tekke'nin gündemlerinde olan bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Teknik kadromuzun bu konudaki teklifi doğrultusunda görüşmeler yapılır. Ekonomik şartlar uygun düşerse, Fatih Tekke alınabilir. Tabii ki Fatih Tekke'nin ve kulübünün uygun şartlar sunması bu transfer için ancak geçerli olacak sebeptir'' dedi.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'TA GÖZDEN DÜŞENLER...


DİĞER TRABZONSPOR HABERLERİ
Gökhan Ünal idmanda yok
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile...
'Güneş'le yeniden doğdular
Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin...
Onur ve Gabriç yeniden doğdu
Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinin...

  Farkı fiyatı   Korkumuz yok
  Hücum emri verdi   Yeşil ışık yaktı
  Transfer zirvesi haftaya   Derbiye 15 bin TL prim
  Fırtına gaza bastı   Temlik can sıktı
  Özel bir futbolcu   Yattara kontrole gitti
  Liste başında Sylva   Derbi biletleri satışta
Ruhun yeter
Futbolda devrim, top sahasının içinden olur. Orada işler güzel...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Sivas 2 Eskişehir 1
Manisaspor 1 Beşiktaş 1
Bursa 3 Ankaraspor 0
Antalya 2 Galatasaray 3
G.Birliği 1 Gaziantep 1
Fenerbahçe 3 Ankaragücü 2
Denizli 0 Trabzon 1
Diyarbakırspor 2 Kasımpaşa 2
İ.B.B. Spor 1 Kayseri 2
17.HAFTA
Kayseri Antalya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Manisaspor
Eskişehir Diyarbakırspor
Ankaragücü Sivas
Galatasaray G.Birliği
Beşiktaş Bursa
Gaziantep Denizli
Trabzon Fenerbahçe

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital