ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 16/12/2009
İyi olduğumuzu göstereceğiz
İyi olduğumuzu göstereceğiz
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 18 Aralık Cuma akşamı Beşiktaş ile deplasmanda yapacakları maçla ilgili, ''Biz, İnönü Stadı'nda, gerek stada gelen taraftarlara, gerekse televizyon başında izleyen insanlara Bursaspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu bir kere daha göstermek istiyoruz'' dedi..

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği haftalık basın toplantısında, bu hafta ilk yarının son karşılaşmasında ligin şampiyon adaylarından ve güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

SPOR
TURU İÇİN TIKLAYIN...


Beşiktaş ile İnönü Stadı'ndaki o atmosferde oynamanın kendileri için hiç kolay olmayacağını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

''Ama ligde hedefi, gelecekten beklentisi olan, camiasının ve taraftarının beklentisine cevap vermek için bugüne kadar üst düzey mücadele gösteren oyuncularımızın bu zorlu ortamdan ve karşılaşmadan bizi mutlu edecek, geleceğe umutla bakabilecek hem futbolu ortaya koyup hem mücadeleyi ortaya koyup hem de sonucu alacaklarına ben yürekten inanıyorum.''

Sağlam, puan cetvelinde ilk 5 takımın bulunduğu grupta her an her şeyin değişebildiğini, lider olan bir takımın hafta sonu 4 veya 5. sıraya gerileyebildiğini, 5. sırada olan bir takımın da lider duruma gelebildiğini anlattı.

Dolayısıyla zirve yarışından kopmamak adına bu hafta ligin üst sırasını ilgilendiren önemli karşılaşmaların oynanacağını dile getiren Sağlam, ''Tabii ki rakibimiz de kendi taraftarının önünde ilk devrenin son karşılaşmasında, özellikle son iki haftada aldığı beraberlikleri ve puan kayıplarını telafi etmek için kazanmayı isteyecektir'' diye konuştu.

Sağlam, Bursaspor Kulübü olarak kendilerinin de bu yarışın içine girdiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

''Bu yarışta, devrenin sonunda, özellikle o ara döneme moralli girebilmek, gelecek adına umutlarımızı çok taze tutabilmek, ikinci dönemle alakalı Bursa'da yaşayan ve Bursasporluyum diyen herkesi olayın içine katmak için tabii ki ilk devreyi ligin üst sıralarında bitirmek bizim için önemli. Baktığımız zaman hem mücadele açısından hem ortaya konulacak futbol açısından hem de alınacak sonuç açısından gerçekten önemli karşılaşma oynayacağız. Biz, İnönü Stadı'nda gerek stada gelen taraftarlara, gerekse televizyon başında izleyen insanlara Bursaspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu bir kere daha göstermek istiyoruz. Bu yarışın içinde, şartlar ne olursa olsun, rakipler kim olursa olsun, ligin sonuna kadar olacağımızın mesajını bütün ülkeye vermek istiyoruz.''

Sakatlığı süren genç golcü Muhammet Demir'in Beşiktaş karşılaşmasında forma giyebilecek durumda olmadığını, Ivan Ergiç'in durumunun ise bugün yapılacak antrenmanda belli olacağını anlatan Sağlam, bunun dışında sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını ifade etti.

İL SPOR GÜVENLİK KURULUNUN VERECEĞİ KARAR

Sağlam, bir gazetecinin, ''Yeşil-beyazlı taraftarların İnönü Stadı'na alınmasıyla ilgili bugün İl Spor Güvenlik Kurulu bir karar verecek. Bu konuda sizin görüşünüz nedir'' sorusuna, şu yanıtı verdi:
''Ben defalarca bu konuyla ilgili fikrimi söyledim. Gerek Bursaspor taraftarının, gerekse Beşiktaş taraftarının takımlarını her yerde ve her ortamda izlemeye, desteklemeye hakkı var. O yüzden ben bu yasağın İnönü Stadı'nda cuma akşamı oynanacak karşılaşmayla beraber son bulmasını bekliyorum. Bursaspor taraftarı da gelip orada takımının oyununu, mücadelesini seyredip destek vermek isteyecektir. Bu da bizim taraftarımızın en doğal hakkı. Kaldı ki ligin son karşılaşmasında da belki iki takım çok önemli karşılaşmaya çıkacak. O zaman da Beşiktaş taraftarı o zor günde, önemli günde takımını desteklemek isteyecektir. Kimsenin taraftarın bu hakkını elinden almasına izin vermemek lazım. Bence o konuda herkesin biraz daha özverili, biraz daha sorumluluk duygusuyla hareket etmesi gerekiyor.''

BEŞİKTAŞ KARŞISINDAKİ OYUN SİSTEMİ

''Beşiktaş karşısında oyuncularda ve oyun sisteminde bir değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz'' yönündeki soruyu ise Sağlam, ''Oyuncularda bir değişiklik olabilir. Sezon başından beri uyguladığımız çok farklı sistemler olmadı. İki tane sistem oldu. İkisinden birini uygulayacağız. Üç bilinmeyenli denklem değil bizim oyun sistemimiz. Yine yaptığımız şekilde o karşılaşmada bize katkı sağlayacak oyun düzeninini ve oyuncu tercihini yapmaya çalışacağız'' yanıtını verdi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Sağlam, transfer çalışmaları çerçevesinde denenmek üzere Bursa'ya gelen Jan Blazek ile prensip anlaşmasına varıldığı bildirilen Leonardo Iglesias'a ilişkin yöneltilen bir soru üzerine de şunları kaydetti:
''Iglesias'ta anlaşmayı yaptık ama resmi sözleşme imzalamadık. Kendisi önümüzdeki hafta burada olacak. Transferle alakalı beklentilerimizi biz yönetimle de konuştuk, kamuoyuyla da paylaştık. Ligin zirvesinde kalmak için belli takviyelere ihtiyacımız var, bunu herkes biliyor. Blazek ile de alakalı öyle bir istediğimiz oldu. Sağolsun kendisi de bizi kırmadı, geldi, Burada birkaç gün daha birlike olacağız. Sonraki durumu size açıklarız.''

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'TA GÖZDEN DÜŞENLER...


DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
Çalımbaş Beşiktaş'a seslendi
Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın oyuncusu...
Trabzon-Fener maçı Yıldırım'ın
Turkcell Süper Lig'de, ilk yarının son hafta maçlarını yönetecek...
Gol orucu devam ediyor
Eskişehirspor'un Gineli futbolcusu Souleymane Youla, Süper Lig'de...

  Biz kaybetmeyiz   Engin tamam
  Takviye sinyali   Antalya iddialı
  Formalara ilgi patladı   Batuhan Es-Es'te
  Layık olacağız   Ömer inançlı
  Efsane dönüyor   Takviye gerekiyor
  Gol çalıştıracak   Şanssızlık sona erdi
  Art niyetli değildi   Dirsek yedim
  Gökçek tribünde   Gelirlere temlik
  Toplantı iptal edildi   Gözler Manisa maçında
Liderlik aşkına
Ligin 16. haftasını en kârlı kapatan Bursaspor, oynamadan aldığı 3...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
16.HAFTA
Sivas 2 Eskişehir 1
Manisaspor 1 Beşiktaş 1
Bursa 3 Ankaraspor 0
Antalya 2 Galatasaray 3
G.Birliği 1 Gaziantep 1
Fenerbahçe 3 Ankaragücü 2
Denizli 0 Trabzon 1
Diyarbakırspor 2 Kasımpaşa 2
İ.B.B. Spor 1 Kayseri 2
17.HAFTA
Kayseri Antalya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Kasımpaşa Manisaspor
Eskişehir Diyarbakırspor
Ankaragücü Sivas
Galatasaray G.Birliği
Beşiktaş Bursa
Gaziantep Denizli
Trabzon Fenerbahçe

 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital