ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 27/11/2009
2010 bombası Gago
2010 bombası Gago
Rijkaard'ın Adnan Polat ve Haldun Üstünel ile görüşerek R.Madrid'li Gago'nun alınmasını istediği öğrenildi. Yönetim hem Ocak ayı hem de sezon sezonunda transfer için girişimlerde bulunacak.

Bu sezon Keita ve Elano transferleriyle çok ses getiren Galatasaray'ın yeni hedefini FOTOMAÇ ortaya çıkartıyor... Sarı-Kırmızılı yönetimin Real Madrid ve Arjantin Milli Takımı'nın ön liberosu Fernando Gago'nun peşine düştüğü öğrenildi. Orta alandaki problemi çözmek isteyen teknik direktör Rijkaard'ın geçtiğimiz günlerde Başkan Adnan Polat ve yönetici
Haldun Üstünel'le görüşme yaparak Gago'nun transfer edilmesini istediği öğrenildi.

Yönetimin hemen Gago için araştırmalara başladığı, hem Ocak ayında hem de sezon sonunda transfer için girişimlerde bulunacağı gelen haberler arasında... Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, 2007 yılında Gago'yu almak için büyük çaba harcadıklarını, oyuncuyla anlaşmalarına rağmen bunu başaramadıklarını açıklamıştı. Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Arjantinli futbolcunun bonservisinin 10 milyon Euro olduğu öğrenildi.

TAKIMIN BEYNİ YENİDEN ARDA
Yakalandığı domuz gribi hastalığını çok kısa sürede atlatan Galatasaray kaptanı Arda Turan bu akşam formasına kavuşuyor. Manisaspor maçında 18'e girmesine rağmen görev yapamayan genç yıldız Bursaspor önünde orta alanın ortasında oynayacak. Arda, Sarı-Kırmızılı takımının ataklarını yönlendiren isim olacak.

HAKAN BALTA SEVİNCİ
Manisaspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Hakan Balta'nın tamamen iyileşmesi teknik heyeti mutlu etti. Dünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalışan milli futbolcu Bursaspor önünde takımdaki yerini alacak. Hakan, "Çok zor bir maç. Ama kazanmak zorundayız" diye konuştu.

A PLANINA DÖNÜŞ!
Kadıköy'deki derbi yenilgisinin ardından teknik direktör Rijkaard'ın B Planı olarak uygulamaya koyduğu 3 ön liberolu sistemin ömrü fazla uzun olmadı!.. Hollanladı hoca, Manisa maçındaki kötü futbol ve kayıp 2 puan nedeniyle eski sisteme geri dönecek.

AYHAN&ELANO KULÜBEYE
Sezon başındaki gibi takımını 4-2-1-3 düzeniyle sahaya sürecek olan Rijkaard, Elano ve Ayhan'ı kulübeye gönderip Arda ile Keita'yı 11'de oynatacak. Tecrübeli teknik adam, Mehmet Topal ve Mustafa Sarp'ı ise çift ön libero olarak görevlendirecek.

LİGDE KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL
Önceki gün yönetimden istifa eden Ahmet Dedehayır, Galatasaray Cafe Crown'ın ligde kalmasının mümkün olmadığını söyledi. Dedehayır, "Verilen cezalar çok ağır ve adaletsiz. Bizi küme düşürdüler. Bundan sonra ne yaparsak yapalım ligde kalamayız" dedi.

BU KEZ GOLÜMÜ ATACAĞIM
7 golle Galatasaray'ın en golcü ismi olmasına rağmen son iki haftayı boş geçen Nonda, Bursa sınavı öncesi çok iddialı. Zorlu maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Kongolu yıldız, "Tabii ki önemli olan takımın kazanması. Fakat kendimi çok iyi hissediyorum. Mutlaka Bursa'ya gol atacağım ve 3 puanı alacağız" iddiasında bulundu.

SAMBACI SABIR İSTEDİ
Sarı-Kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Elano, G.Saray TV'de yayınlanan 'Son Pas' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elano, "Her geçen gün daha iyiye gittiğimi, ortama daha iyi uyum sağladığımı söyleyebilirim. Ama biraz daha zamana ihtiyacım var" dedi. Brezilyalı yıldız, "Milli takımdaki performansımı G.Saray'da sürdüreceğimden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.


DİĞER GALATASARAY HABERLERİ
Babel düğümü çözülüyor!
Galatasaray, Liverpool’dan Hollandalı genç golcüyü alabilmek için...
Bursaspor: 1 - Galatasaray: 0
Geçen hafta Manisaspor ile berabere kalarak hem 2 puan kaybeden hem...
Galatasaraylı kazanıyor
Galatasaray'a kalbiyle inananlar orijinal forma kazanıyor!

  Açık davet   Liderlik aşkına
  Çok üzülüyorum   Gencer: Bu bir facia
  Nonda kulübeye!   Linde de domuz gribi
  Deplasmanı sevmiyor   Üç ön liberoya devam
  Bursa'da Timsah!   Feribotla gittiler
  200 kişiye Pana bileti   Riskli maç listesinde
  Bayram mesajı
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
14.HAFTA
Sivas 0 Beşiktaş 0
Diyarbakırspor 0 Ankaraspor 0
Manisaspor 0 Kayseri 0
Bursa 1 Galatasaray 0
Ankaragücü 0 Denizli 0
Fenerbahçe 0 Kasımpaşa 0
Trabzon 0 Eskişehir 0
İ.B.B. Spor 0 Gaziantep 0
Antalya 0 G.Birliği 0
15.HAFTA
Trabzon Ankaragücü
Galatasaray İ.B.B. Spor
Ankaraspor Manisaspor
Beşiktaş Diyarbakırspor
Eskişehir Fenerbahçe
G.Birliği Denizli
Kayseri Bursa
Kasımpaşa Sivas
Gaziantep Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital