ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
İstikrar yok
Türkiye'de futbolun istikrarı yok. Herkes kötü oynuyor. Bu nedenle her maçta her türlü sonuç çıkabilir... Türkiye'nin tadı kaçtı. Artık kız arkadaşımla doğru dürüst sohbet edemiyorum. Dinlendiğimi biliyorum


_Ara verilen lig bu hafta start alıyor. Cumartesi akşamı Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi oynanacak. 12. haftanın devamında nasıl bir lig bekliyorsunuz?
Bu soruya yanıtım değişmiyor. Türkiye'de futbolun istikrarı yok. Herkes kötü oynuyor, Beşiktaş da kötü oynuyor, Galatasaray da Fenerbahçe de kötü oynuyor. Trabzon da kötü oynuyor. Çatladıkapıspor da kötü oynuyor. Onun için her maçta her sonuç olur. Onun için de bu lig bitmeden de bitmez. Son maça kadar bitmeden bitmez. Tabii bunun üzerine hakem hatalarını ekle, ısrarla belli takımların lehine yapılan hakem hatalarını ekle bunun üzerine ortaya çıkan tablo acıklı.
_Beşiktaş karşısında Fenerbahçe biraz daha ağır basıyor gibi görünüyor. Ağır basmıyor. Kayseri maçında perişan olmuş, Gaziantep karşısında perişan olmuş Fenerbahçe nasıl ağır basıyor? Beşiktaş dökülüyor ama bir kalecisi çıkıyor 'yemem' diyor yemiyor. Bir kaleciyle maç kazanıyor Beşiktaş!.. Yarın kalecinin yanına da bir kişi eklenirse daha başka bir şey olabilir.

_ Galatasaray'ın orta sahasında müthiş bir forma rekabeti var. Keita döndü, Mustafa döndü, Elano, Ayhan, Aydın, Linderoth, Ayhan, Mehmet Topal, Topal, Arda ve Kewell şans bekliyor. Rijkaard kimi oynatmalı?
Kazmaları oynatmaya devam ederse orta sahada sıkıntı yaşamaya devam eder. Emir kullarını oynatıyor Rijkaard. Hiçbir yeteneği olmayan, koşmaktan başka özelliği olmayan, ne derse eyvallah diyen adam onun için makbul. Arda makbul adam değil, Elano makbul adam değil.

ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM
_Siyaset dünyasında sık sık konuşulan telefonların dinlenmesi konusu futbola da sıçradı ve hakemlerin de telefonlarının dinlendiği ortaya çıktı. Bu tür uygulamalara nasıl bakıyorsunuz?
Türkiye'nin tadı kaçtı. Ben Hıncal Uluç, kız arkadaşımla doğru dürüst konuşamıyorum. Dinlendiğini biliyorum. Kafamdaki şey şu; yarın hangi gazetede, hangi internet sitesinde bu konuşmayı okuyacağım. Onun için de ölçülü konuşmaya uğraşıyorum. 'Ne olur, ne olmaz' diye. Böyle bir şey olur mu? Benim dinlenmekten yana herhangi bir şikayetim yok. Allah razı olsun. O dinlemeler, hakkımda ileri geri konuşanlar için benim lehime olur. Ben yanımda cep telefonu taşımazdım, taşımaya başladım. Bir tane sebebini söyleyeyim sana: Çünkü bu telefonun sinyali izleniyor. Böylece benim her an nerede olduğumu polis biliyor. Bilsin. Bilsin istiyorum. Bu ayrı. Bu sinyalin izlenmesi ve bu telefonla yaptığım bütün konuşmaların dinlenmesi benim fevkalade lehime. Bana çamur atamazlar, bana tezgah kuramazlar. Çünkü bütün kayıtlar ellerinde. Ama iki kişi arasındaki özel konuşmalar bile kayda alınıp, sızdırılıyor medyaya, internet sitelerine. Yasalar telefonu dinleme hakkını veriyor. Ama diyor ki 'Şu konularla ilgili konuşmaları kayıt edeceksin. Onların ötesindekileri sileceksin, yok edeceksin. Hayır edilmiyor, o konuşmalar da internet sitelerine dağıtılıyor. Adamın itibarını sarsmak için. Sevgilimle konuşurken ben niye ölçülü konuşmak zorunda kalayım!..

GÖKÇEK'İN TAKIMI
_Ankaraspor birleşmesiyle uzun süre gündemi meşgul eden Ankaragücü bu defa teknik direktör Karaman ile girdiği polemik ile gündemde. Yönetimin, Karaman'ı yüksek tazminatı gerekçesiyle göndermek için başvurdukları yol etik mi?
Cemal Aydın derdine yansın. Gitti Melih Gökçek'e boyun eğdi ve bin yıllık Ankaragücü'nü bu hale getirdiler. Artık Ankaragücü, benim bildiğim, tanıdığım, sevdiğim Ankaragücü değil. Ankaragücü, Melih Gökçek'in siyasal futbol takımıdır. Ne halleri varsa görsünler.


İstikrar yok
Süreyya en masum kişi




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İnsanlık ayıbı   / 17-11-2009
 Bu nasıl gol kralı!   / 11-11-2009
 Hücum oynamıyor   / 10-11-2009
 Sınır getirilsin   / 04-11-2009
 Düdüğü asmalı   / 03-11-2009
 Tuzağa düştüler   / 28-10-2009
 Futbolu bilmiyor   / 27-10-2009
 Herkes yenebilir   / 21-10-2009
 Üç gol yetmez   / 20-10-2009
 Felakete gidiyoruz   / 07-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
12.HAFTA
Sivas 2 Kayseri 4
Manisaspor 0 Gaziantep 3
İ.B.B. Spor 1 Antalya 0
Eskişehir 2 Denizli 0
Ankaragücü 2 Kasımpaşa 2
Fenerbahçe 3 Ankaraspor 0
Trabzon 0 Beşiktaş 2
Diyarbakırspor 1 Galatasaray 2
Bursa 1 G.Birliği 2
13.HAFTA
Denizli Antalya
Galatasaray Manisaspor
Beşiktaş Fenerbahçe
Kasımpaşa Trabzon
Eskişehir Ankaragücü
G.Birliği İ.B.B. Spor
Kayseri Diyarbakırspor
Ankaraspor Sivas
Gaziantep Bursa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital