ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA 14/11/2009
Olursak en güçlüsü oluruz!
Olursak en güçlüsü oluruz!
Beşiktaş'a başkan adaylığı konuşulan eski yönetim kurulu üyesi Metin Keçeli, aday oldukları taktirde seçimi kazanmaya en yakın aday olacaklarını belirterek, "En güçlü aday oluruz." dedi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Metin Keçeli yaptığı açıklamada, "Benim oyları bölmek için aday olmayı düşündüğüm söyleniyor. Bunu Demirören ve
Aksu söyletmiyordur, ama bu iki ismin yanındaki bazı fanatikler söylüyor olabilir. Ciddiye almıyorum. Benim Beşiktaş'a aday olacağımı söylemem birilerini rahatsız ediyorsa, bu durum Beşiktaş'ın çıkarınadır. Biz aday olursak, seçimi kazanmaya en yakın aday, en güçlü aday oluruz" diye konuştu

"YÜZÜMÜN AKIYLA ÇIKMAK İSTİYORUM"
Beşiktaş'ta çok zor şartlar altında kongre yapılacağını belirten Keçeli, "Biliyorsunuz, Beşiktaş'ın mali yükü çok. Zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde Beşiktaş'ın maddi ve manevi açıdan iyi yönetilebilmesi için iyi bir kadroya ihtiyaç var. Bu kadroyu kurabilmek adına çeşitli görüşmelerde bulunuyorum. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyorum. Bu işe girersem yüzümün akıyla çıkmak isterim. Bunun için gerekli maddi desteğin sağlanması lazım. Bu şartları oluşturabilirsem, kamuoyuna başkan adayı olacağımı açıklayacağım. Oluşturamazsam, yine kamuoyuyla paylaşacağım ve 'Ben her zaman Beşiktaşlıyım, başkan adaylığı olma şartlarım oluşmadı. Bu durumda ben aday olmayacağım' diyerek kararımı deklare edeceğim." şeklinde konuştu.

"ELİMİ TAŞIN ALTINA SOKMAYA KARAR VERDİM"
Kamuoyunda Beşiktaş'ın iyi yönetilmediği kanaati oluştuğunun ve bunun paylaşıldığını dile getiren Keçeli, "Bu nedenle taraftarlar, Beşiktaş'ta daha önce yöneticilik yapmış çevreler benim başkan adayı olmamı istediler. Üzerimde çok yoğun bir baskı oluştu. Ben de bu nedenle adaylığı düşünmeye başladım. Elimi taşın altına sokmaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

"HİKMET ÇETİN ADAY OLMADIĞIM İÇİN BENİM ADAY OLMAM İSTENDİ"
Metin Keçeli, Hikmet Çetin'in aday olması konusunda yoğun bir taleplerinin de olduğunu kaydederek, "Ancak sayın Çetin değişik nedenlerle aday olmaktan vazgeçti. Sonrasında bana teklif geldi, ben de bu çalışmalarımı sürdüreceğim. Sonucu açıklayacağım, yeterli desteği bulamazsak çekileceğiz. Şunu çok açık söylüyorum, adaylığa karar verirsek, seçimi kazanmaya en yakın aday biz olacağız." diye konuştu.

ADAYLIĞIM BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYORSA BU, BEŞİKTAŞ'IN ÇIKARINADIR
"Ben Beşiktaş'ın sonradan gelmiş kiracısı değilim." diyen Keçeli, "Kimilerine göre sahiplerindenim. Ben Beşiktaş'ın için de çok eskiyim. Benim gibi birisine bölücü gibi bir yakıştırma yapmak son derece yersizdir. Ben Beşiktaş'ta 1978 yılından beri varım. Benim şartların oluşması durumunda Beşiktaş'a aday olacağımı söylemem birilerini rahatsız ediyorsa bu durum Beşiktaş'ın çıkarınadır. Benim hakkımda Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'nun oyları bölmek için çıktı diyeceklerini sanmıyorum, ama bazı fanatik destekçileri böyle ifadeler kullanmış olabilir. Ama ben bunları ciddiye almıyorum." şeklinde konuştu.
Öte yandan Keçeli, eski başkan adaylarından ve yöneticilerden Fikret Orman, Hasan Arat ve Faik Akdil'in yanlarında olduğunu belirterek, çalışmalarını birlikte sürdüreceklerini söyledi.


DİĞER BEŞİKTAŞ HABERLERİ
Konuşuyorsak aşkımızdan!
Çarpıcı sloganıyla 13 Ekim tarihinde hayata geçen Kartalcell'in...
Tam Saha pres
Bobo'yu gönderip, Saha'yı almayı planlayan yönetim, bonservis...
Beşiktaşlı kazanıyor
Beşiktaş'a kalbiyle inananlar orijinal forma kazanıyor!

  Kartal'da Hakan şoku   Nifak sokamazlar!
  Bence favori biziz   Batuhan göz kırptı
  Beşiktaş'ta tribün operasyonu   Sapanca derbisi
  Yarışın bir parçası   Acar geri dönüyor
  Derbi için ağır mesai   Beşiktaş günlüğü
' Derbiyeli' olmak!
Cümle alem milli maç heyecanı yaşarken biz seyrediyoruz... Allah' tan...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
12.HAFTA
Sivas 2 Kayseri 4
Manisaspor 0 Gaziantep 3
İ.B.B. Spor 1 Antalya 0
Eskişehir 2 Denizli 0
Ankaragücü 2 Kasımpaşa 2
Fenerbahçe 3 Ankaraspor 0
Trabzon 0 Beşiktaş 2
Diyarbakırspor 1 Galatasaray 2
Bursa 1 G.Birliği 2
13.HAFTA
Denizli Antalya
Galatasaray Manisaspor
Beşiktaş Fenerbahçe
Kasımpaşa Trabzon
Eskişehir Ankaragücü
G.Birliği İ.B.B. Spor
Kayseri Diyarbakırspor
Ankaraspor Sivas
Gaziantep Bursa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital