ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Sen kimsin?

Sen kimsin Bobo?..
-Ben Brezilyalıyım.. Nerede yaşamaktasın?..
- Türkiye'de... İstanbul'da! Mesleğin ne?
- Profesyonel futbolcuyum. Hangi kulüpte?
- Beşiktaş'ta... Ooooooo... Türkiye'nin en güzide kulübünde, dünyanın ambiansı en güzel şehrinde... Ve de taraftarın en ateşli, en vefalı kulübünde çok şanslısın doğrusu!
- Evet tüm bunlar doğru... Ancak ne varki sıkıntılarım var.. Birini söyle bakalım!..
- Mesleğim ve teknik direktörümle ilgili... Önceleri bana mavi boncuk dağıtıyordu. Son zamanlarda ise maviyi bırakın boncuk bile vermiyor. Bir hafta varım, bir hafta yokum. Benim de kafam yok oldu!
- Düşünelim... Sen kimsin Nihat?
- Ben Türküm... Beşiktaş'ın çocuğuyum. Burada doğdum, dünyanın en güzel kulübünde futbolla tanıştım ve burada Nihat Kahveci oldum. Ekmeğimi hâlâ burada yiyorum. Ülkemi her zaman başarıyla temsil ettim. Bundan da gurur duyuyorum. İspanya'da boğaları dize getirdim, efsane oldum, tıpkı Beşiktaş'ta olduğu gibi... Peki şimdi ne yapıyorsun?
- Hiçbir şey... Sadece yeniden var olmaya çalışıyorum. O zaman bekliyoruz Nihat... Sen içimizden birisin, heyecanla bekliyoruz!

Kimliğinizi haykırın
Sen kimsin Serdar Özkan?..
- Ben Türküm... Bu vatana ve takımım Beşiktaş'a hizmet için varım. Örnek bir birey için varım. Tarih sayfalarına girmek için varım. Ben Beşiktaş'ın alt yapısından gelen, örf, adet ve gelenekleri ile büyümüş bir futbolcuyum. Ben Baba Hakkı gibi unutulmazlar arasında yer almak istiyorum. Sen kimsin Ernst?
- Ben Alman panzeriyim... Ben gerçek bir profesyonelim. Ben futbolun kişiliğiyim. Ben futbolun karakteriyim. Ben futbol işçisiyim, patronu değilim. Ben Boğaz'a ve Türk insanına aşığım. Bunun için bu ülkedeyim. Sen Kimsin Rüştü?
- Ben futbolcunun kralıyım... Ben bir markayım... Ben tarihim, ben Türküm, ben idolüm... Ben Beşiktaş'ım, herkesin sevgilisiyim!. Biliyoruz Rüştü... Biz senin kim olduğunu çok çok iyi biliyoruz. Ve sana da saygı duyuyoruz. Evet Tello'yu da biliyoruz. Nobre'yi de. Holosko'yu da, İbrahim Toroman'ı da, bıyıkları yeni terleyen İsmail'i de... Hırsıyla kaleleri yıkacak İbrahim Üzülmez'i de... Yüce Beşiktaş'ın asil forması hepinize kısmet oldu. Beşiktaşlı tüm oyuncuları biliyoruz. Bugün bırakın taktiği, sizler çıkın CSKA Moskova karşısında kimliğinizi ve futbol kişiliğinizi haykırın...






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bu yapılan linç!   / 23-09-2009
 Yere yatsana!   / 20-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Denizli 1 Manisaspor 1
Galatasaray 1 Eskişehir 1
Kayseri 0 Kasımpaşa 0
Bursa 4 Diyarbakırspor 0
Antalya 1 Fenerbahçe 2
G.Birliği 2 Trabzon 2
Ankaraspor 0 Beşiktaş 0
İ.B.B. Spor 1 Sivas 0
Gaziantep 1 Ankaragücü 3
8.HAFTA
Trabzon Gaziantep
Diyarbakırspor İ.B.B. Spor
Manisaspor Bursa
Beşiktaş Denizli
Kasımpaşa Ankaraspor
Ankaragücü Galatasaray
Sivas Antalya
Eskişehir Kayseri
Fenerbahçe G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital