ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Çakma şampiyon
Kerem Gönlüm'ün doping yaptığı sabitken, Ataman "F.Bahçe bu sene maçlara nasıl çıkacak" diyebiliyor. Asıl Efes sahte etiketle nasıl çıkacak?


Aziz Yıldırım, medyanın us-ta isimlerinden Fatih Çekirge ve Hürriyet Spor Müdürü Esat Yılmaer konuşuyorlar. Konu Kerem Gönlüm'ün doping olayı. Aziz Yıldırım, "Medya bu işin üstüne neden gitmiyor" diye sitem ediyor. "Aynısı bizde olsa dünyada peşimizi bırakmazlardı" diyor. Fatih Çekirge de sohbetleri kaleme alıyor. Medyamızda bu konu sadece çıkan ilk küçük haberlerden sonra bu köşede ele alınıp haftalarca takip edildi. "Sporumuz adına böylesine önemli bir ayıbı kapatmaya çalışıyorlar, kapattırmayalım" dedik, üstüne gittik. Yalnız kaldık diye düşünüp üzülüyorduk amane mutlu ki bize ses getirdik. Evet Kerem Gönlüm doping yapmıştır, iki testi de pozitif çıkmıştır. Hayatlarında basketbol yazmamış, belki de maça dahi gitmemiş olanlar bile kaleme sarılmışlardı. F.Bahçe'nin şampiyonluklarında kıllarını kıpırdatmamış objektifler (!) Efes'e övgüler yağdırıp F.Bahçe'yi yerden yere vuruyorlardı. Doping olayı patladı, Allah rızası için tek kelime etmediler, tek kalem oynatmadılar. (Bak Kerem, abilerini mahcup ettin)

TENEKE KUPA
Aziz Yıldırım, "Bayramdan sonra olayın üstüne gideceğiz" diyor ve soruyor: "Yazar mısın" Ankara Deneme Lisesi'nden sınıf ve mahalle arkadaşım sevgili Çekirge de "Neden çekineyim, tabii ki yazarım" diyor ve "Zaten gelen iddialara göre olay sadece Kerem'den ibaretdeğil" diye de ekliyor. Fatih konunun üstüne gider ve yazar kuşkum yok. Dopingli sporcu ile kazanılan kupa teneke kupadır ve hak edilmemiştir. Son olarak "F.Bahçe bu sene maçlara nasıl çıkacak" diyen Ergin Ataman'a ve seri 2-0 ikenligden çekilme tehditleri savuran Efesli yöneticilere bir soru soru yöneltmek istiyorum: Asıl siz o şaibeli kupayla ve çakma şampiyon etiketiyle maçlara nasıl çıkacaksınız?


Çakma şampiyon
Daum'a güvenin
Ayıptır yahu
Yakından Kumanda
Mücadele zor




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 En kötü oyun   / 21-09-2009
 Daum'a öneriler   / 19-09-2009
 Hatalar zinciri   / 18-09-2009
 Tehlike büyük   / 16-09-2009
 İyi ki doğdun   / 14-09-2009
 İşte o kafa!..   / 13-09-2009
 Mucizeye kaldı   / 10-09-2009
 Başarılar çocuklar   / 09-09-2009
 Savunmaya dikkat!   / 06-09-2009
 Düşündünüz mü?   / 05-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Trabzon 3 Antalya 1
Sivas 1 Bursa 3
Diyarbakırspor 0 Manisaspor 0
Kasımpaşa 1 Galatasaray 3
Eskişehir 3 Gaziantep 2
Ankaragücü 1 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 İ.B.B. Spor 0
Ankaraspor 0 Denizli 0
Beşiktaş 0 Kayseri 1
7.HAFTA
Denizli Manisaspor
Galatasaray Eskişehir
Kayseri Kasımpaşa
Bursa Diyarbakırspor
Antalya Fenerbahçe
G.Birliği Trabzon
Ankaraspor Beşiktaş
İ.B.B. Spor Sivas
Gaziantep Ankaragücü
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital