ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Beşiktaş yenilmez!

Galatasaray sezon başında yakaladığı havayı dört maç boyunca korudu. Savunmadaki arızalara rağmen skor tabelasında Cimbom'un üstünlüğü olunca kimse derinlere dalmadı. Oysa Estonya ile oynadığımız milli maçta da Gökhan Zan, Servet ve Hakan Balta sahanın en kötüleri arasındaydılar. Yani Galatasaray defansındaki arıza bir anlamda Milli Takım'a da yansıdı. Peki bu arızaya rağmen nasıl kayıpsız gittiler diye soracak olursanız onun cevabını ararken Galatasaray'ın oynadığı rakiplerin oyuncu yapısına bakmak gerekir. Bence kilit nokta Galatasaray'ın arızalarıyla, bu arızaları değerlendirebilecek rakipler bir araya gelmedi. O nedenle derbi iki takım açısından da hayati önem taşıyor. Beşiktaş kötü gidişe son vermek zorunda, Galatasaray ise güçlü bir rakibi yenerek bundan öncekilerin tesadüf olmadığını kanıtlayacak.

G.Saray baskı altında
İkisinin de işi zor... Yani ben bazıları gibi Galatasaray'ın rahat kazanacağı bir maç kesinlikle beklemiyorum. Bunun bir sebebi yukarıda anlattığım manzaradır, bir diğer sebep ise Beşiktaş'ın gücü, kalitesi ve oyuncu yapısıdır. Dolayısıyla ilk kez ciddi baskı altında oynayacaklar. Beşiktaş kadrosunda, Holosko, Tabata, Nihat ve Bobo gibi ağır Galatasaray savunmasının zaaflarından faydalanabilecek forvetler var. Öbür tarafta Beşiktaş'ın dört hafta da dört puan kaybetmiş olması, geçen sezondan daha kötü bir kadrosu olduğu anlamına gelmiyor.

Mazeret yaratmasınlar
Tam aksine kadrosu çok daha iyi duruma geldi. Tek sorun forvet hattındaki bazı oyuncuların maddi yönden çıkardıkları huzursuzluktur. Bugüne kadar sahaya yansıyan bu konunun derbide unutulacağı kesin. Çünkü yerli ya da yabancı tüm futbolcular bu maçlarda taraftarın hiçbir mazeret kabul etmeyeceğini iyi bilirler. Bu nedenle sorunlarını rafa kaldıran bir Beşiktaş en güçlü haliyle sahaya çıkacağı için, futbol şansı da yanında olursa büyük ihtimalle Ali Sami Yen'den zaferle ayrılacaktır... Galatasaray kazanır diyenlere de saygı duyacağım ama bunu lütfen kahve ağzıyla ve hesapsız- kitapsız yapmasınlar. Kendilerine göre avantaj ve dezavantajları sıralasından ondan sonra ne istiyorlarsa onu söylesinler. Yoksa boş lafla "Falanca kazanır" demek fal bakmaktan öteye gitmez. Ben faldan hiç anlamam.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Üzgün ve ümitliyim   / 07-09-2009
 Tarladaki yıldızlar!   / 06-09-2009
 Yılanların öcü!   / 04-09-2009
 İşler tıkırında!   / 02-09-2009
 Kahramana kement!   / 29-08-2009
 Bitirin Beşiktaş'ı!   / 28-08-2009
 Beşiktaş gerçekleri 2   / 25-08-2009
 Beşiktaş gerçekleri (1)   / 24-08-2009
 Sancılı değişim   / 23-08-2009
 Bobo ile yüzleşme   / 22-08-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital