ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
İzmir haftası

Ligin ikinci haftası, İzmir takımlarının haftaya damgasını vurduğu, beklenmedik sonuçlarla da dikkat çeken bir görünümünde geçti. Ligde bu hafta 19 gol, ikinci hafta toplamında 42 gol izledik. İki haftanın gol ortalaması 2.33 oldu. Bu haftanın maçlarında iki beraberlik, 3 deplasman galibiyeti, 4 iç saha galibiyeti görüldü. İkinci haftanın dikkat çeken takımları Bucaspor, Altay, Adanaspor, Kartalspor, Rizespor, Karabükspor ve Erciyesspor oldu. Bucaspor geçen haftanın flaş takımı Çanakkale Dardanelspor'u dış sahada net bir skorla 3-0 yenip liderliğini sürdürdü. İzmir takımlarından Altay deplasmanda Orduspor'u, Karşıyaka da seyircisiz maçta Samsunspor'u yenerek bu haftayı "İzmir Haftası" yaptı. "Güney Derbisi" Mersin-Adana maçında, gülen taraf Adanaspor'du. Haftanın bir başka dikkat çeken takımı da Kartalspor oldu. Geçen hafta deplasmanda Altay'dan puan alan bordo-beyazlılar, genç ve kısıtlı kadrosu ile bu hafta da Gaziantep BŞB'yi yenmeyi başardı.

Bucaspor sürpriz mi?
Bucaspor tutulmuyor. Geçtiğimiz hafta Kocaelispor'u 4-0 ile geçen sarı-lacivertli takım, bu haftada Dardanel'i sürklase ederek "Aldığım sonuçlara inanın!" mesajı verdi. Bucaspor'da Mehmet Batdal ikinci haftada 3. golüne ulaştı. Buca, tecrübeli hoca, iyi kadrosu ile her sonuca açık bir takım. Dardanelspor defansına "Aman dikkat!" diyoruz

Güney beyi Adanaspor!
Haftanın en önemli maçlarından biri Mersin'de oynanan Mersin İdman Yurdu-Adanaspor mücadelesiydi. Tek cümleyle özetlersek: "Futbolu Mersin oynadı, maçı Adana kazandı." İlk yarıda inanılmaz golleri atamayan Mersin İdman Yurdu, ikinci yarıda Mbilla'nın tam 60 metreden alıp götürüp gol yaptığı pozisyon ile adeta yıkıldı. Mersin'de, Nurullah serbest vuruştan mükemmel bir gole imza attı. Oturmuş kadro, iyi yabancılarıyla şampiyonlukta Adanaspor hep olacaktır.

Giresunspor şaşırtıyor
Bu yıl yaptığı bir birinden flaş isimle en büyük şampiyon adayı olarak gösterilen Giresun şaşırtmaya ve puan kayıplarına devam ediyor. DÇ. Karabükspor akıllı bir oyunla hem kazandı, hem de rakibini adeta sahadan sildi. Ev sahibi takımda, Şenol Akın ve kaleci Bülent Ataman mükemmel bir maç çıkardı.

Karşıyaka hep seyircisiz
Geçtiğimiz hafta Adanaspor, bu hafta Samsun maçında taraftar yoktu. Transfer yasaklı rakibini Kıvanç ve Erçay'ın güzel golleriyle yenen İzmir temsilcisi ilk 3 puanını aldı. İlerleyen maçlarda genç kadrosu ile KSK'den iyi sonuçlar bekleyin.

Konya şaşkın
Herkesin fark olacak dediği maçta 1 puanla yetinen Konyaspor sürpriz bir sonuçla kapattı haftayı. Da Silva'nın muhteşem serbest vuruş golü yenilen Erciyes golü ile güme gitti.

Rize değil Riberio kazandı
Çaykur Rizespor yeni sahasındaki ilk resmi galibiyetini Boluspor'a karşı kazandı. Riberio iki muhteşem kafa golü ile takımına üç altın puan kazandırdı.

Kartalspor mucizesi
Geçen hafta Altay maçında mecburiyetten yedek kaleciyi futbolcu olarak oynatan bordobeyazlı takım 1 puan almıştı. Bu haftada sadece 16 kişi ile Gaziantep BŞB'yi yendi ve haftaya damgasını vurdu. Başarı parayla gelir diyenlere ithaf olunur. Tebrikler Kadir Özcan, aynen devam Kartalspor.

Okan Koç'un doğuşu
Bu hafta Orduspor deplasmanına giden Altay, Okan Koç'un muhteşem oyunu, Tiago'nun fırsatçılığı ile zor maçı kolaya çevirdi. İki golün asistini de Okan Koç yaptı. Bu maça tam 8 bin kombine bilet satışı yapıp rekor kırarak giren Orduspor maalesef aynı başarıyı sonuç olarak gösteremedi. Orduspor, Bruno'yu maç içinde çokça aradı.

Kocaelispor güç kaybetti
Kocaelispor nereye? Geçen sezon son haftalara kadar Süper Lig'de tutunma mücadelesi veren Kocaelispor, bu yıl da 1. Lig'de kalma mücadelesi mi veriyor? İşte en büyük cevabı aranan soru karşısında genç isimlerle mücadele eden körfez temsilcisi, bilmeyenler için "2 puan kaybetti", görenler için "1 puan aldı" yorumlarına yol açtı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Seriye bağladı   / 30-08-2009
 Futbol terörüne hayır!   / 29-08-2009
 Merhaba   / 26-08-2009
 Trabzonspor nereye   / 22-08-2009
 Heyecan start alıyor...   / 20-08-2009
 Gezdik, Gördük, Yazdık   / 13-08-2009
 Pilav üstü   / 16-07-2009
 Kalitesize hayır!   / 09-07-2009
 1. Asya Ligi   / 04-07-2009
 Yes, we can!   / 25-06-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital