ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Semih'siz olmuyor

Öyle bir maç oldu ki nasıl yorumlasak, nasıl bir yazı yazsak da köşemize sığdırabilsek. Sadece son 15 dakikası bile, sayfalarla anlatılabilecek yorumlara açık. Şu bir gerçek ki ve açıkça görülüyor ki Gökhan bu takımın yarısı. Bekir o bölgede bir şey yapamaz. Daum, Gökhan'ın oynamadığı maçlarda başka bir alternatif bulmak zorunda. Gökhan ile o kanattan en az 10-15 orta gelmesine alışmıştık, Bekir ile tek bir orta bile gelmeyince elbette yadırgıyoruz. Sol kanatta da Santos, geldiği günden beri en kötü oyununu oynadı.

70 dakika çile çektik
Sonuçta iki kanadı da çalışmayan F.Bahçe de, Güzia ve Alex de yokları oynamak zorunda kaldılar. Ta ki 70'inci dakikaya kadar. Bu dakikada son derece kötü günlerinde olan Santos ve Kazım'ın yerine Semih ile Mehmet Topuz içeri girdiler. Bu değişikliklerle, Alex ve Güzia da oynamaya başladılar. Emre'nin 5 saniye içinde hem sarı hem kırmızıyı görmesi, takımın belini kıracak derken; Alex'in inanılmaz asistine Güiza'nın vuruşuyla gol geldi. Daum 10 kişi kalmış takımda yorulan ve bölgesini boşaltan Carlos'un yerine Vederson'u alabilseydi, F.Bahçe kalesinde o golü de görmez, son saniyeye kadar acı çekmezdi. 90+4'te kral Semih'in sahneye çıkmasıyla F.Bahçe, mucizevi bir şekilde üç puanı cebe indiren taraf oldu. "Mucize" diyorum, çünkü skor hem 0-0 hem de 1-1'ken Volkan'ın çıkardığı yüzde yüzlük pozisyonlar var. Bunlardan biri gol olsa, iş tamamen değişirdi.

İki penaltıyı es geçti
Maçın geneline baktığınız zaman 70 dakika dökülen, kendi doğru dürüst pozisyon bulamazken rakibine birçok pozisyon veren F.Bahçe'de işler son 20 dakikada 10 kişi kalmasına rağmen değişiyorsa; Daum'un özellikle Kadıköy'de Semih ve Mehmet Topuz'dan kesinlikle faydalanması gerekir. İşte Semih girdi, Güiza rahatladı ve golünü attı, bir de kendisi attı; daha ne yapsın. Demek ki Semih'siz olmuyormuş. Son söz de hakem Özkalfa'ya. İki takımın da yüzde yüzlük penaltılarını vermeyip eşitliği sağladı ama kırmızı kartlarda Manisa'yı öne geçiren taraf oldu. Emre'nin atılması belki doğrudur, çünkü duymadık. Ama bu kadar tekme atan Manisa'dan hiç kimsenin atılmaması ne kadar doğru; onu da sizin yorumlayın. Daum'u 70 dakika uyuduğu için eleştirelim mi, yoksa bu dakikadan sonra yaptığı değişikliklerle maçı götürdüğü için alkışlayalım mı, bilemedim!






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şaka gibi   / 28-08-2009
 Sindirmesi güç oluyor   / 26-08-2009
 Daha iyi olacak   / 25-08-2009
 Kaşıyın bakalım   / 23-08-2009
 Yola devam   / 21-08-2009
 Fenerbahçe açılımı   / 19-08-2009
 O gol yeter   / 17-08-2009
 Çifte standart   / 15-08-2009
 Meydan boş değil   / 12-08-2009
 Bekleyin ve görün   / 10-08-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital