ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Yedekler sınıfta kaldı

Daum'un hatalı tertibi, Diyarbakır maçının yorgunluğu, F.Bahçe'nin deplasmanda 2-0 yendiği Sion'u Saracoğlu Stadı'nda elinden kaçırmasına sebep oldu. Takımda yer bulamamaktan şikayet eden futbolcular sahada tel tel dökülürken, bu rezaleti 77 dakika yedek kulübesinde seyreden Daum da onlar kadar kusurluydu. Taraftarlar, zaman zaman hem bu kötü futbolu, hem de yüksek giriş ücretlerini sahaya sırtlarını dönerek protesto ettiler. Santos'un attığı gol olmasa, tur kaçmasa bile berabere kalmak bile şüpheli olurdu.

Kötü futbola rağmen
Sion, fizik kondisyonu yüksek, anlaşmış bir takım. Fenerbahçe ile çok iyi mücadele etti.. Ama gol sahalarında başarısızdı. Sion, yenik duruma düştükten sonra hakemin ikramlarıyla 2-1 öne geçti ve sarı-lacivertli takım eğer durum 3-1 olsa maça havlu atacaktı. Allah'tan Kazım'a yapılan penaltı imdada yetişti ve Santos'un ayağından beraberliği yakaladı. Bu kötü futbola rağmen pozisyon bakımından galibiyeti kaçıran taraf Fenerbahçe oldu. Emre'nin oyuna girişinden sonra da oyunda üstünlüğü ele geçiren Fenerbahçe Güiza'nın kaçırdığı iki golden sonra sahadan tur için yeterli olan beraberlikle ayrıldı ve Avrupa Ligi'ne katılmayı sağladı.

Daum riski anlamıştır
Maçın Portekizli hakemi bazen çok hafif temaslara faul çalarken, bazen da açık müdahalelere seyirci kaldı. Nitekim Fenerbahçe'nin yediği golde top, Fenerbahçe lehine taca çıkmıştı, ama faul çaldı. İlk gol bu yüzden geldi. 2. golde ise, top rakip sahada Gökhan'ın ayağından sert bir müdahaleyla alındı ve atağı Volkan penaltıyla durdurmak zorunda kaldı. Daum'da herhalde rakibi önemsemeyen bir takımı sahaya sürmenin ne kadar riskli olduğunu anlamıştır.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tekmeye karşı gol   / 25-08-2009
 Zararını Deniz çekti   / 22-08-2009
 O isim Semih   / 19-08-2009
 Zarla değil, zorla   / 17-08-2009
 Fener daha önde   / 12-08-2009
 Büyük rezalet   / 10-08-2009
 Erken imtihan   / 02-08-2009
 Tuncay da olursa   / 27-07-2009
 İyi bir hazırlık   / 23-07-2009
 Hediye goller   / 19-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
3.HAFTA
Manisaspor 1 Trabzon 0
Galatasaray 4 Kayseri 1
Diyarbakırspor 1 Fenerbahçe 3
İ.B.B. Spor 0 Eskişehir 0
Antalya 2 Kasımpaşa 0
Gaziantep 1 Ankaraspor 1
Bursa 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Beşiktaş 0
Denizli 0 Sivas 0
4.HAFTA
Fenerbahçe Manisaspor
Trabzon Bursa
Kayseri Denizli
Ankaraspor Galatasaray
Kasımpaşa G.Birliği
Ankaragücü İ.B.B. Spor
Sivas Diyarbakırspor
Beşiktaş Gaziantep
Eskişehir Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital