ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Başkanlar isterse

Uğur Dündar gibi, ortama hakim olan ve meseleyi kızıştırmayan usta biri olduğu zaman, başkanların bir araya gelmesinde bir lezzet oluyor. Aziz Yıldırım çocuklaşabiliyor. Adnan Polat, hücum emri vermiyor cümlelerine. Sadri Şener, her zaman köklü bir ağaç gibi zaten. Ne konuştuğunu da biliyor, ne istediğini de. Ezeli rekabetin hastalıklı sevda resimlerinden bıktı bu ülke. Yeterinden fazla gerilen bir toplumda, insanların birbirine girmesi pamuk ipliğine bağlıyken, kulüp başkanlarının görevi herkesten büyük. Onlar bir araya geldikleri zaman, futbolun gerilimi de azalıyor. Rekabetin nefreti de. Arda Turan gibi sevimli bir malzeme de ortada olunca, "şakayla karışık" transfer kokteylleri de düzenlenebiliyor. Elbette, hepsinin şampiyonluk için yanıyor yürekleri. Ligden bir şampiyon çıkacağına göre, yanan yürekleri soğutmanın dersini de çoktan almış olmaları gerekir. Onların, kendi yanlışlarını istedikleri zaman nasıl doğruya çevirebilecekleri de ortada. Başkanlar isterse, futbol bir sevgi panayırına döner. Başkanlar isterse, hakemlerin koşulları da iyileştirilir ve onların özgürce maç yönetmeleri de sağlanır. Başkanlar isterse, ucuz menajerliğin kökü kurutulur. Çocuklar, onların ağzının içine düşerken, onların kullandıkları cümlelere dikkat etmesi zorunludur. Kendilerine yaraşır biçimde ayakta durmaları, temsil ettikleri koltuğun şanındandır zaten. O gün ekran başında izlerken gördük ki, onlar istedikleri zaman aynı dili konuşup, gerilimin iplerini gevşetebiliyorlar. Onlar isterse, birbirlerinin ellerini pekala sıkabiliyorlar.

***

O yüzden, onların öfkelerini dört nala koşturmaları. Birbirleriyle atışmaları... Bir pozisyon uğruna bütün değerlere sataşmaları. Ve yıllardır göğüslerine takmayı reddettikleri karanfili, bu sezon ceketlerinden çıkarmaları. İkinci bir emre kadar yasaklanmıştır.

***

Tek meseleleri Arda olsun. Naklen yayınlara renk katar!!!

***

Ekranlardaki yorumcular yeni sezona hazır. Her yorumcu, kendi şöhret ekibini kurdu. Özel alkışlama ekibini hazırladı.

***

Çocukluğumuzda su içerken yılan bile dokunmazdı, şimdi dokunuyor. Şimdi, "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyenlerin ülkesinde, yılanlara suskun kalanlar bizlere dokunuyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yürek dili   / 14-07-2009
 Hayal satan adam (23)   / 12-07-2009
 Gözyaşı muslukları   / 10-07-2009
 Yan etkiler   / 07-07-2009
 Hayal satan adam (22)   / 05-07-2009
 Küçük adamlar!   / 03-07-2009
 Gençlik ateşi   / 30-06-2009
 Hayal satan adam (21)   / 28-06-2009
 Hey gidi günler   / 26-06-2009
 Yakılan orman   / 23-06-2009
 
 
Başkanlar isterse
Şenol Ustaömer
Yok mu artıran?
Asalet aynası
Hey gidi Hooijdonk
Ünal Karaman...
Bizim ülkemiz
Furkan ve Onur
Haftalık
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital