ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 19/05/2009
Rijkaard tamamdır
Rijkaard tamamdır
Ünlü hocanın 1 Mayıs'ta İstanbul'a gelip tesisleri gezdiği ortaya çıktı. Rijkaard yarın da Kadıköy'de olacak ve yönetimle görüşecek.

Aragones'le yolları ayıracak olan F.Bahçe, teknik direktör arayışına nokta koymak üzere. Listesinde Le Guen, Scolari, Rijkaard ve Lucescu gibi birbirinden ünlü hocalar bulunan F.Bahçe, tercihini Frank Rijkaard'dan yana kullandı. Barcelona'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Hollandalı teknik adamın, F.Bahçe'nin cazip teklifine "Evet" dediği öğrenildi.
Rijkaard'ın, yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Werder Bremen ile Shakhtar Donetsk arasındaki UEFA Kupası finalini izlemek için İstanbul'a geleceği ve burada F.Bahçeli yöneticilerle bir kez daha görüşeceği belirtildi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın hafta sonundaki kongrede, Rijkaard'ı kamuoyuna açıklamayı planladığı öğrenildi. F.Bahçe'nin Rijkaard'ı iki hafta önce İstanbul'a getirip, stadı ve tesisleri gezdirdiği de ortaya çıktı. Giresun eski Milletvekili Rasim Zaimoğlu, 1 Mayıs'ta Dubai'den İstanbul'a gelen uçakta Rijkaard'ın da bulunduğunu söyledi. FOTOMAÇ'a konuşan Zaimoğlu şunları anlattı: "Fahri Konsolosu olduğum Filipinler'den dönüyordum. Emirates uçağında Business Class'ta, hosteslerin bir kişinin fotoğrafını çektiğini gördüm. Merak edip baktım. Söz konusu kişi Rijkaard'dı. Yanında bir de bayan vardı.

Futbolla yakından ilgilendiğim için yanına gidip sohbet ettim. İstanbul'a G.Saray için mi yoksa F.Bahçe için mi geldiğini sordum. Önce cevap vermek istemedi, fakat ben ısrar edince 'G.Saray değil' dedi. Uçak Atatürk Havalimanı'na indi. Pasaport kontrolünü yaptıktan sonra Rijkaard'ı bir kişi karşıladı. Görevli kişi, Rijkaard ve yanındaki bayanı bir araca bindirip götürdü." Rasim Zaimoğlu'nun tanık olduğu 1 Mayıs'taki bu ziyarette sarı- lacivertli yöneticilerin, Rijkaard'a tesisleri ve stadı gezdirdikleri, Hollandalı hocanın da gördüklerinden etkilenip ikna olduğu ifade edildi.
YILMAZ ŞENOL


DİĞER ANASAYFA HABERLERİ

Oyum Aziz Yıldırım' a
Açık söyleyeyim; F.Bahçe kongre üyesi olsam, Şadan Kalkavan ile Aziz...
Yanlış ve doğru
Beşiktaş Ankara' da liderlik şölenindeydi yine. Takımın bir yanı...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
32.HAFTA
Ankaragücü 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Kayseri 0
Trabzon 1 Bursa 0
Konya 1 Eskişehir 2
Denizli 2 Ankaraspor 0
Galatasaray 2 G.Birliği 1
Gaziantep 5 Kocaeli 2
Antalya 1 Fenerbahçe 1
Hacettepe 1 Sivas 2
33.HAFTA
Ankaraspor Antalya
Eskişehir Trabzon
Bursa Gaziantep
Kayseri Hacettepe
Sivas G.Birliği
Ankaragücü Denizli
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Konya
Kocaeli İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital