ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Maçları ziyan ediyor

_Denizli ilginç seçimler yapıyor, şaşırtıyor ama bir yandan da kazanmayı biliyor. Beşiktaş'ın 2009 yılında ligde mağlubiyeti yok ve şampiyonlukta Sivas ile yarışıyor.
Denizli şaşkın. Kazanması önemli değil. Türkiye'de futbol iyi oynanmadığı için her takım, her takımı yenebilir. Denizli'nin kazandığı maçların büyük bir bölümü tesadüfen kazanılan maçlar. Eskişehir karşısında 3 değişiklik yaptı. 3 değişiklikle sahaya çıkacak 11'i buldu nihayet! Mustafa Denizli gibi bir hoca bunu yapar mı? İbrahim Üzülmez'in, Yusuf'un ve Bobo'nun son haftalardaki performansına bakarsak, Beşiktaş'ın kadrosuna bakarsak ilk 11'de olması lazım. Bu lafı çok kullanıyorum, kızıyorlar ama gerçek bu!.. Çocuk bulsan, getirsen, Beşiktaş takımını yaptırsan, bu 3 futbolcuyu ilk 11'e koyardı. Mustafa Denizli doğru takımı 3 değişiklikten sonra buluyor. Ve ondan sonra da maçın 4'te 3'ünü ziyan etmiş oluyor. Böyle bir şey olur mu? Beşiktaş şu andaki haliyle Real Madrid ile Liverpool ile İnternational ile oynar da garip bir şeyler yapmayı düşünürsün. Yani bunlar benden şu anda 3 gömlek üstün vaziyetteler, 'Ben bunları yenmek için bir takım garip şeyler yapmak zorundayım' dersin ve arayışlara girersin. Ben de 'Tamam' derim. Ne araştırması ya!.. Senin elinde zaten zengin bir kadro yok. Ekonomik bir kadro var, o kadroyu en ekonomik şekilde kullanman gerekirken üç ilk 11 adamını kenarda bırakarak oyuna başlıyorsun. Ondan sonra da 'Ben iyi hocayım!' Mustafa hocanın bir psikiyatriste görünmesi lazım, bana sorarsan. 'Bana ne oluyor' diye gitsin bir sorsun. İnanamıyorum. Vallahi inanamıyorum.

_Ve Beşiktaş şampiyonluğa gidiyor, bir adım da önde görülüyor.
Mustafa Denizli'ye rağmen gidiyor şampiyonluğa. Tablo bu!.. Mustafa'yla şampiyonluğa gitmiyor, Mustafa'ya rağmen şampiyonluğa gidiyor.

DENİZLİ'YE SALDIRDI

_Herkes, Holosko'ya attırdığı gol öncesi rakiplerini ipe dizen Yusuf'un golünü konuşuyor.
Yusuf'un transferinde kıyamet koptu. Mustafa Denizli'ye saldırdı herkes. 'Niye Yusuf'u niye aldın?' diye. Mustafa Denizli, Yusuf'u niye aldığını ispatladı, ispatladıktan sonra da oynatmaz oldu. Bana bunu bir izah etsin!.. Gazete sütunlarında, basın toplantısında falan izah etmesine gerek yok. Arkadaşıyım. Allah'ın günü konuşuyoruz. Bana bir telefon etsin de izah etsin. 'Hıncal ben Yusuf'u şunun için kulübeye çekiyorum. Ben Bobo'yu şunun için oynatmadım.' Nobre sakat, sen Bobo'yu kenarda tutuyorsun, santrforsuz çıkıyorsun sahaya. İbrahim Üzülmez'i Milli Takım'a seçtiren Mustafa Denizli. Beşiktaş unuturken, adamı alıp kazandıran, Fatih Terim'e 'sol bek' diye veren Mustafa Denizli. Şimdi kenarda oturtan yine Mustafa Denizli!.. Bir adam kendi kendine nasıl bu kadar ihanet eder? Kendi yaptıklarını tahrip ediyor! Yusuf'u yeniden kazandıran o, İbrahim'i yeniden kazandıran o... Yok ediyor onları. Bobo'nun zaten rakibi yok. Başka santrfor yok Beşiktaş'ta!..

_Yusuf'un kariyerinin doruk noktasına geldiğini söyleyebiliriz herhalde...
Yusuf'u bunun için aldılar. Şaşırdın mı Yusuf o çalımları atınca! Yusuf bu işte. Bunu yapacağını ben de biliyordum, Mustafa Denizli de biliyordu. Ama kenarda oturtuyor adamı 70 dakika. Galatasaray'da öyle biri olmadığı için Galatasaray maçı berabere bitirdi. Lincoln, Yusuf'un yarısı olsaydı Galatasaray yapardı 2-0'ı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 İki büyük günah   / 21-04-2009
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 Burası dağbaşı mı?   / 07-04-2009
 İş işten geçti   / 01-04-2009
 Bu Terim olamaz!   / 31-03-2009
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 
 
Uyutma taktiği
Manav dükkanı açsın
Maçları ziyan ediyor
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
29.HAFTA
Hacettepe 2 İ.B.B. Spor 1
Sivas 3 Trabzon 0
Fenerbahçe 1 Ankaragücü 2
Kayseri 1 Konya 1
Bursa 2 Denizli 0
Kocaeli 1 Antalya 0
G.Birliği 1 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Beşiktaş 2
Galatasaray 1 Ankaraspor 1
30.HAFTA
Hacettepe Galatasaray
Trabzon Kayseri
Denizli Eskişehir
Beşiktaş Fenerbahçe
Ankaragücü Ankaraspor
İ.B.B. Spor G.Birliği
Konya Kocaeli
Antalya Bursa
Gaziantep Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital