ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Manav dükkanı açsın
Kocaman, 'Nasıl Galatasaray'ın hızını keserim' diye düşünürken, Korkmaz işini kolaylaştırdı... Korkmaz'ın antrenörlük yeteneği yok. Derhal antrenörlüğü bırakıp, başka bir meslek arasın


İnanılır gibi değil. Bunun farkında değil. Galatasaray'ın hocası bunun farkında değil. 91. dakikada oyuna Yaser'i sokup, Galatasaray'ın hızını kesiyor. O sırada 2 gol kaçırmış Galatasaray. 1-1'den sonra 2 gol kaçırmış Galatasaray, Yaser'i oyuna sokup, genç Semih'i oyundan çıkarıyor. Onu da öldürüyor, moralman ve Semih oyundan çıkar çıkmaz da Mehmet Çakır kaleciyle karşı karşıya kalıp, ikinci golü kaçırıyor. Bu aptal değişiklik yüzünden Galatasaray kaybediyordu maçı. Bu hatayı bir antrenör nasıl yapar? Böyle bir yanlışı yapmamak için adamın teknik direktör olması gerekmez. 5 yaşındaki bir çocuk bu yanlışı yapmaz. Mantığı yok. Aykut Kocaman bütün oyuncu değişiklik hakkını kullandığı için taktik değişiklik yapamıyor. Aykut, 'Yediği golün ardından 2 gol kaçırmış Galatasaray. Ben bu hızı nasıl keserim, ben nasıl süre çalarım' diye hesap yaparken değişikliği Galatasaray yapıyor. 'Aykut Kocaman sen merak etme ben sana istediğin zamanı kazandırırım' diye. Böyle bir şey olur mu? Ve yine sevgili Yaser'ini oyuna sokuyor! Yaser'in aldığı prime ortak mı? Nedir yani 2 haftadır Yaser'i son dakikada oyuna alıyor!..

ÇOCUKLAR YAPMAZ
_Gelinen bu noktada 'Korkmaz'ın Galatasaray'ı çalıştırması için erken mi' demek gerekiyor!..
Korkmaz'da antrenörlük yeteneği sıfır. 'Erken' falan demiyorum. Bu yanlışları çocuklar yapmaz. Demek ki bu adamda antrenörlük yeteneği yok. Komik yanlışlar yapıyor. Dünyadan haberi yok. Bülent Korkmaz derhal futbol antrenörlüğünü bırakıp, kendine başka bir meslek arasın. Bankada veznedar mı olur, yoksa bir mahallede manav dükkanı mı açar!.. Bir sürü meslek var futbolun dışında. Ama adamın futbolun f'sinden haberi yok. Haybeye oynamış yıllarca Galatasaray'da!

_Maçtan sonra 1-1'lik skor için, "Futbolun cilvesi" şeklinde bir yorum yaptı. Böyle bir kaderci yaklaşım sergilemesi doğru mu?

Futbolun cilvesi Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'ın başına gelmesi. Bundan daha büyük cilve olmaz. Galatasaray gibi bir kulübün başına bu kadar futbol cahili bir kişi gelebiliyorsa bundan iyi cilve olmaz.

_Galatasaray'da ikinci sezonunda Gerets kovuldu, Kalli, Skibbe sezonu tamamlayamadı, Korkmaz'ın da devam etmesi zor görünüyor. Hoca seçimlerinde bir hata mı yapılıyor?
Gerets aslında iyi olabilirdi, Kalli de iyi olabilirdi ama bazen frekans tutmuyor. Onlara bir diyeceğim yok. Skibbe bir fiyaskoydu ve fiyasko olduğu bile bile alındı. Gerets ve Kalli'nin kariyerleri vardı. Bülent tam 'denize düşen yılana sarılır' döneminde geldi. Onun için seneye mutlaka takımın başına iyi bir hoca getirilmesi gerekiyor.

-DEVAMI YARIN-






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Nasıl savunur!   / 22-04-2009
 İki büyük günah   / 21-04-2009
 Yıldırım'ın vicdanı rahat mı!   / 15-04-2009
 Baş suçlu hakem   / 14-04-2009
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 Burası dağbaşı mı?   / 07-04-2009
 İş işten geçti   / 01-04-2009
 Bu Terim olamaz!   / 31-03-2009
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 
 
Uyutma taktiği
Manav dükkanı açsın
Maçları ziyan ediyor
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
29.HAFTA
Hacettepe 2 İ.B.B. Spor 1
Sivas 3 Trabzon 0
Fenerbahçe 1 Ankaragücü 2
Kayseri 1 Konya 1
Bursa 2 Denizli 0
Kocaeli 1 Antalya 0
G.Birliği 1 Gaziantep 0
Eskişehir 0 Beşiktaş 2
Galatasaray 1 Ankaraspor 1
30.HAFTA
Hacettepe Galatasaray
Trabzon Kayseri
Denizli Eskişehir
Beşiktaş Fenerbahçe
Ankaragücü Ankaraspor
İ.B.B. Spor G.Birliği
Konya Kocaeli
Antalya Bursa
Gaziantep Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital