ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
G.Saray'ı anlamamış

* Aragones'in takıma müdahale edecek hali yoktu. Yok saydığı Kazım'ı 'kurtarıcı' diye sahaya sürdü
* Lincoln'ü oynatacaksan, takımın kondisyonunun yüksek olduğu ilk 45 dakikada görev vereceksin

-Saha ortasında kavga ettikleri yetmezmiş gibi maçtan sonra da futbolcular arasında bir demeç yarışı vardı. Herkes birbirini suçladı.
Yöneticilerin, futbolcuların konuşmasına izin vermemesi lazım. Konuşan futbolcuların amacı aslında ötekini suçlamak değil. Kendisini savunmak. 'Kabahat bende değil' diyorum Hıncal olarak, Bülent de çıkıp diyor ki 'Kabahat bende değil Hıncal ağabeyde.'

-Çirkin bir görüntü çıktı ortaya...

Bu kavganın geleceğe yönelik de izleri kalacak. Böyle kavgalar, olur biter, unutulur geçerken, şimdi televizyondaki konuşmalar yüzünden gelecek günlere sarkacak ve iz bırakacak. 'Sahada oldu, sahada bitti' demek dururken, şimdi saha dışına çıktı ve günlerce sürecek. Gelecek maçlarda da daha gergin sahnelere neden olacak bir takım konuşmalar yapıldı.

-Yıldırım'ın, Galatasaray'ın yemek yemek davetini geri çevirmesini nasıl karşılıyorsunuz? Bu gergin derbi öncesi topluma dostluk mesajları verilebilirdi.
Ben Aziz Yıldırım ile ilgili konuşmak istemiyorum. Aziz Yıldırım'ın bu tür davranışlarını baştan beri biliyorum. Hiç tasvip etmiyorum. Fenerbahçe başkanına yakışır hareket değil. İşi bu hale getirdik sonunda.

İYİ NİYETLİ DEĞİLLER
Maç günü Haberturk'ün spor gazetesinin 1. sayfasında bir fotoğraf vardı. Sağ başında Ali Sami Yen'in, sol başında Zeki Rıza Sporel'in yürüdüğü bir Fenerbahçe-Galatasaray maçı. Yöneticiler bir arada seyircileri selamlıyorlar. Böyle bir rekabetten bugüne gelindi. Aziz Yıldırım'ın Ali Sami Yen'e gelip Adnan Polat'ın yanına oturması bile 'Vay be geldi' şeklinde yorumlanıyor. Bu mudur sporun yaratmak istediği hava!.. Ben Türkiye'de yöneticilerin de iyi niyetine inanmıyorum. Yöneticiler iyi niyetli olmayınca futbolcular da iyi niyetli olmuyorlar.

-Hocaların maça etkisi ile ilgili neler söyleyeceksiniz? Aragones ilk yarıda mecburi iki değişilik yapmak zorunda kaldı. Korkmaz, Lincoln'ü yedek bırakıp yine Ümit'i tercih etti.
İki takımın da hocası yok. Aragones oldum olası benim sözlüğümde hoca değil. Derbiye de fazla müdahale edecek hali yoktu. Senin de söylediğin gibi zorunlu yaptı iki değişikliği. Haftalardır dışladığı, yok saydığı Kazım'ı 'kurtarıcı' diye oyuna sürdü. Öte yanda da haftalardır Bülent Korkmaz'ın 'kurtarıcı' diye oyuna sürdüğü Mehmet Güven, 18'de dahi yok!.. İkisi de ne yaptıklarını farkında değil!.. Bülent Korkmaz Galatasaray'ın takım olarak enerjisinin 45 dakika olduğunu hâlâ anlayamamış. Hâlâ anlamamış. Sen Lincoln'ü oynatmayı düşünüyorsan, Galatasaray'ın kondisyonunun yüksek olduğu anda, ilk 45 dakikada oynatacaksın. İkinci yarıda Galatasaray'da, Arda düşüyor oyundan, Kewell düşüyor oyundan... İkinci yarıda Galatasaray var mıydı sahada!.. Olmayan Galatasaray'ın içine Lincoln'ü sokmanın ne faydası var? Lincoln zaten fazla koşan bir adam değil. Takımın gücü bittiği anda koşmayan bir adam sokuyorsun oyuna. İkinci yarıda Galatasaray, 'Bu maç 0-0 bitsin' der hale düştü!..






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Terim'i tüketiyor   / 09-04-2009
 Polat geç kaldı   / 08-04-2009
 Burası dağbaşı mı?   / 07-04-2009
 İş işten geçti   / 01-04-2009
 Bu Terim olamaz!   / 31-03-2009
 Tümer niye yok?   / 25-03-2009
 G.Saray'lı değilmiş   / 24-03-2009
 Gol atması şart   / 18-03-2009
 Hiç yakışmıyor   / 17-03-2009
 Niye Fener'e yok!   / 11-03-2009
 
 
Baş suçlu hakem
G.Saray'ı anlamamış
Faciadan dönüldü
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
27.HAFTA
Kocaeli 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 1 Gaziantep 1
Bursa 2 Ankaragücü 0
Sivas 1 Antalya 0
Hacettepe 1 Trabzon 4
Eskişehir 2 Ankaraspor 0
G.Birliği 1 Konya 0
Kayseri 2 Denizli 0
Galatasaray 0 Fenerbahçe 0
28.HAFTA
Antalya Kayseri
Denizli Kocaeli
Ankaraspor Fenerbahçe
Gaziantep Hacettepe
Trabzon G.Birliği
Konya Sivas
İ.B.B. Spor Galatasaray
Beşiktaş Bursa
Ankaragücü Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital