ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Hedeftekiler

Üç hafta öncesine kadar bitmiş gözüyle bakılan F.Bahçe, küllerinden yeniden doğdu ve mücadeleye devam ediyor. Sivas maçına çıkarken 8 puan geride olan takıma 'son darbe vurulsun' diye çok dua ettiler. Ama gelinen nokta ortada ve hafta sonunda manzara çok daha ilginç bir hal alabilir. Yani gazetelere verilmek istenen ilanlar bir süre daha kasalarda beklemek zorunda.

Sanal ve banal hareket!
İsteyen istatistiklere bakabilir. Son 5 yıl içinde kart mevzuunda en fazla acı çeken takım F.Bahçe. Ülkemizde ve Avrupa'da haklı, haksız yenilen kartlarla ne maçlarda, ne futbolcular oynamadı. Önce takımın iyiliği için görülen kartlar ödüllendirilmelidir ama itirazdan, forma çıkartmaktan vs. yani eften püften yenilen kartlar asla affedilmemeli. Çünkü bu konu önemli. Her hafta (Sanki herkes melek) medyamızın gözü sadece F.Bahçeli futbolcuların üzerinde. Emre Belözoğlu istek üzerine PFDK'da. O hoş olmayan hareketi saha içinde yapsa cezası yalnızca sarı kart. Kitap böyle diyor. Dikkat edin sanal hareketin üstüne gidenler sahadaki banal hareketi yorumlamıyorlar bile. Neymiş Eren topa gidiyormuş, Volkan'ı görmemiş. Futbol oynayanlar bilirler. O pozisyonda kaleciyi görmeyen bir oyuncu topa tabanıyla çift dalmaz. Ayakta kalır, bomboş pozisyonda golünü atar. İşin gerçeği Eren, Volkan'a kasıtlı girmiştir, hakem buna seyirci kalmış, üstelik alkışlanmıştır.

Fenerasyon nerede?
Şu bir gerçek ki medyamız Gürcan Bilgiç'in de dün yazdığı gibi G.Saray aleyhine verilmeyen penaltıyı görmezden geliyor, Emre'yi, Roberto Carlos'u bahane ediyor, aynı G.Antep maçında Beşiktaş'ın aleyhine verilmeyen penaltıyı Alex'in kart görmemesini dillerine dolamaları yüzünden es geçmeleri gibi. Benim asıl merak ettiğim, asla var olmamış F.Bahçeli medya ile Fenerasyon'un nerelere saklandığıdır. F.Bahçeli futbolculara sesleniyorum. Bakın arkadaşlar açıkça hedef gösteriliyorsunuz. Yükselişiniz hazmedilemiyor. Yapacağınız en ufak hareket cezalandırılacaktır. İşte "nasıl kart görmez" dedikleri andan beri kaptanınız sahada ne şekilde doğranıyor. Ses çıkartan var mı? Yok. O yüzden çok dikkat etmelisiniz ve çok sabırlı olmalısınız. Hem de çok.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Gerçeğin ışığı   / 11-03-2009
 Tebrikler Lugano   / 09-03-2009
 Çantada taşınmalı   / 06-03-2009
 Finale bir adım   / 05-03-2009
 Cesaret ve özgürlük   / 04-03-2009
 Uğur'un gecesi   / 01-03-2009
 Emeklere yazık   / 25-02-2009
 Yenilgi normal!   / 22-02-2009
 Yardımlara devam   / 18-02-2009
 Tek sevgili   / 15-02-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
23.HAFTA
Galatasaray 2 Bursa 1
İ.B.B. Spor 0 Denizli 2
Gaziantep 1 Antalya 1
Trabzon 0 Konya 1
Hacettepe 2 Beşiktaş 3
G.Birliği 2 Ankaragücü 0
Kocaeli 1 Eskişehir 0
Sivas 1 Ankaraspor 1
Kayseri 0 Fenerbahçe 2
24.HAFTA
Fenerbahçe Kocaeli Cuma 20:00
Antalya İ.B.B. Spor Cumartesi 13:30
Konya Gaziantep Cumartesi 13:30
Ankaragücü Sivas Cumartesi 15:15
Beşiktaş G.Birliği Cumartesi 19:00
Denizli Hacettepe Pazar 13:30
Eskişehir Bursa Pazar 13:30
Ankaraspor Kayseri Pazar 15:15
Trabzon Galatasaray Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital