ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 04/02/2009
Kupada Sivas fırtınası
Kupada Sivas fırtınası
Lig lideri Sivasspor'un, ligde 2-0 yendiği Galatasaray'ı Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde de elemesi ulusal ve yerel basında büyük yankı buldu.

Ulusal ve yerel basın kuruluşları, Sivasspor'un Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 eşitlikle biten maçta, Galatasaray'ı penaltı atışları sonucu eleyerek
kupada adını yarı finale yazdırmasına geniş yer verdi.

Sivas'ta yayın yapan yerel gazetelerden bazıları, Sivasspor'un yarı finale yükselmesi ile ilgili haberi manşetten yayına verdi. Gazetelerin manşetlerinde ''Tesadüf değil, alın teri'', ''Hiçbir başarı tesadüf değildir'' başlıkları göze çarptı.

Bazı gazeteler de ilk sayfalarında Sivasspor'un başarısı ile ilgili haberlere yer verdi. Gazetelerin spor sayfaları Sivasspor'un yarı final coşkusunu anlatan haberlerle dolduruldu. Gazetelerden bazıları, Sivassporlu futbolcuların maç sonrası sevinçleri sırasında üzerilerindeki tişörtlerde yazılı olan sözleri de spor sayfalarında başlık olarak kullandı.

Yerel gazeteler, Sivasspor'un yarı finale yükselmesini, ''Keşke hep Cimbom'la oynasak!'', ''Tesadüf değil, alın teri'', ''Cim 'Bom' ladı'',''Bu da Aslan'a ders olsun!'', ''Şimdi çıldırdılar!'', ''Bahane yok!'', ''Hiçbir başarı tesadüf değildir'', ''Sivasspor finale doğru'', ''Yiğidolar tarih yazdı'', ''Zafer Yiğidonun'', ''Yola devam'' gibi başlıklarla okuyucularına duyurdu.

''Cim 'Bom' ladı'' başlığını atan gazetenin, bu başlığın alt kısmına da kırmızı bir balon yer yerleştirdiği görüldü.

Gazeteler, Petkoviç'in penaltı atışlarındaki başarısı ve İbrahim Dağaşan'ın maç sonrası sahanın ortasına Filistin Bayrağı dikmesi ile ilgili de haberlere de yer verdi. Gazetelerden biri, Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun için ''General'' ifadesini kullandı. Gazete, Uygun'un maç ile ilgili açıklamalarının yer verildiği haberin başlığına da ''General'den maç yorumu'' başlığını kullandı.

SİVASSPOR RESMİ İNTERNET SİTESİ

Sivasspor kulübünün resmi internet sitesi de takımın yarı final başarısını ''Yiğido kupada tarih yazdı'' başlığıyla duyurdu. Bu başlığın altında yer alan haberde, ''Sivassporumuz Avrupa Fatihi Galatasaray'ı kupada saf dışı bıraktı. 4 Eylül'de ve Sivas'ta bayram sevinci yaşanıyor'' ifadelerini kullandı. Sitede, Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Bülent Uygun ve futbolcuların kupayı kazanmak istediklerini belirten sözlerine de yer verildi.

Sivasspor'un resmi taraftar sitesinde de Sivasspor'un yarı final başarısını, ''Sivasspor tarih yazıyor'', ''Helal olsun Sivasspor'a'', ''Sivasspor gerçeğini görün'', ''Polat ayakta alkışladı!'' başlıklarıyla duyurdu. Taraftar sitesinde ayrıca ''Sivas UEFA manşetinde'' ve ''Sivas Yunan basınında!'' başlıklı haberlere de yer verildi.

''Sivas UEFA manşetinde'' başlıklı haberde, ''Galatasaray'ı eleyen Sivassporumuzun başarısı, UEFA'nın resmi internet sitesinde manşete taşındı'' ifadelerine yer verildi.

''Sivas Yunan basınında'' başlıklı haberde ise Sivasspor'un Galatasaray'ı elemesinin Yunanistan'ın en yüksek tirajlı spor gazetesi SportDay'de tam sayfa haber olduğu kaydedildi.


DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
"Beşiktaşlı olmam dezavantaj yaratıyor"
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş'ı çalıştırma...
"Bu kesinlikle bir barış mesajıdır"
Sivasspor ile Galatasaray arasında dün yapılan Fortis Türkiye Kupası...
Panteroviç!
G.Saray'ın 4 penaltısından 3'üne geçit vermeyen Avustralyalı file...

  Siyah inci   Kupayı istiyoruz
  Yigidolar da 'FOTOMAÇ' dedi   Final oynarız
  Sağlam umutlu   En güzel hediye
  Maçın tarihi değişti   Ankara-Denizli
  Transfer borsası
Öp Petkoviç' in elini
Yiğidolar destan yazdı. Kimse bu başarıyı tesadüfe bağlamasın. Yiğidi...
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
18.HAFTA
Kayseri 0 Sivas 0
Kocaeli 0 G.Birliği 2
Ankaraspor 0 Trabzon 2
Denizli 0 Galatasaray 2
Bursa 0 Hacettepe 0
Eskişehir 6 İ.B.B. Spor 1
Ankaragücü 1 Konya 3
Fenerbahçe 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 1 Antalya 0
19.HAFTA
Trabzon Ankaragücü Cuma 20:00
Hacettepe Eskişehir Cumartesi 14:00
Sivas Kocaeli Cumartesi 15:00
Galatasaray Kayseri Cumartesi 19:00
G.Birliği Bursa Pazar 14:00
Gaziantep Ankaraspor Pazar 14:00
Antalya Denizli Pazar 14:00
Konya Beşiktaş Pazar 15:00
İ.B.B. Spor Fenerbahçe Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital