ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Akdeniz futbol 'Oscar'ları Fotomaç'a

Gazeteniz FOTOMAÇ'ın başarı koşusu, dur durak bilmeden devam ediyor... Adana Akdeniz 'Oscar'larında gazeteniz FOTOMAÇ'a ödül yağdı! Tam üç ödüle layık görülen gazeteniz, "Türkiye'de Yılın Spor Gazetesi" seçildi. Gazeteniz, geceye katılan yüzlerce konuktan büyük alkış aldı. Park Zirve Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve Akdeniz TV'den naklen yayınlanan muhteşem ödül töreni, ödül almaya gelen ünlü konuklarıyla da gerçek bir "Oscar töreni" havasındaydı.

GEÇ SAATE KADAR SÜRDÜ
Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Akdeniz 'Oscar'ları ödül törenlerine, Adana Milletvekili Prof. Dr.
Necdet Ünüvar, Adana Valisi İlhan Atış, eski millfutbolcu Hakan Şükür, TRT Stadyum Programı yapımcı ve sunucusu Erdoğan Arıkan, D-Spor Genel Müdürü İlhan Uzundurukan, Futbol Plus dergisi koordinatörü Ferdal Uzundurukan, sanatçı Gökhan Tepe, teknik adamlar Ziya Doğan, Serpil Hamdi Tüzün, yorumcu Ferdi Akıncı, Steaua Bükreş Antrenörü Yüksel Yeşilova, Kartalspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, Alem FM'den DJ Mansur El Sabah, spor spikeri Emre Tilev ve eski hakemlerden Kadir Tozlu katıldı. Spor, sanat ve siyaset dünyasının tanınmış temsilcilerini bir araya getiren tören, geç saate kadar devam etti. Gecenin en çok ilgi çeken konuğu, Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük ismi olan ve "Türk Futbol Efsanesi Ödülü"nü alan Hakan Şükür oldu. Geceye şarkılarıyla renk katan sanatçı Gökhan Tepe de medyanın ve misafirlerin ilgi odağı oldu.

GÖNÜL TİRAJI TESCİLLENDİ
Gazeteniz, tam üç dalda ödül aldı. Bu başarıyı her gün evlerine misafir olduğumuz 400 bin FOTOMAÇ alıcısı, milyonlarca okurumuz adına alıyoruz. Ödül, okurlarımızla olan gönül tirajımızı da tescillemiş oldu.

ARIKAN VERDİ
Gecenin en renkli isimlerinden Erdoğan Arıkan, ödül almakla kalmadı, ödül de verdi. Gazeteniz FOTOMAÇ'ın "Yılın Spor Gazetesi Ödülü"nü yazarımız Ferdi Akıncı'ya takdim eden usta spiker, konuklardan büyük alkış aldı. Gecenin en ilginç ve dikkat çeken olayı, Adana Demirspor'un minik amigosu Rafet'in sahneye çıkıp, Hakan Şükür, Erdoğan Arıkan, Yüksel Yeşilova, Necdet Ünüvar, Kadir Tozlu, Cevdet Ünüvar, Ziya Doğan, Gökhan Tepe ve İlhan Uzundurukan gibi tanınmış isimlere hep bir ağızdan "mavi-lacivert" tezahüratı yaptırması oldu. Bu görüntü, mavi şimşekli taraftarlarca dakikalarca alkışlandı.

KRAL'DAN ÜNÜVAR'A ÖDÜL
FOTOMAÇ'ta yaptığı yorumlarla adeta Anadolu kulüplerinin sesi haline gelen Cevdet Ünüvar, ödülünü Türk futbolunun gerçek kralı Hakan Şükür'den a l d ı . Hakan'ın ilk konuşmayı yapması teklifini reddeden Ünüvar, "Yıllarca eleştirdik, yazdık; biz konuştuk. Sıra sende Hakan, ne dersen kabulüm!" dedi. Kral'ın verdiği karşılık ise "Cevdet Ünüvar ağabeye, yazdıklarının karşılığı olan bu ödülü vermekten gurur duydum! Bir spor yazarına ödül vereceğim hiç aklıma gelmezdi" şeklinde oldu. Türk pop müziğinin ve TV dizilerinin tanınmış ismi Gökhan Tepe, gecede "Yılın Sanatçısı" ödülünü memleketi Adana'dan almanın büyük sevincini yaşadı. Alkışlar arasında sahneye çağrılan ve şarkılarını söyleyen ünlü sanatçı, "18 yıl önce ayrıldığım bu şehre ödül için çağrılmak harikulade güzel. Hepiniz sağ olun" diye konuştu.

HAKAN KESTİ
Ödüle layık görülen konukların toplanmasının ardından ortaya getirilen ödül pastası Hakan Şükür tarafından kesilip ikram edildi. İlk pasta dilimini ünlü DJ Mansur El Sabah'a yediren ünlü futbolcu, "Törende emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Nice ödülleretemennisiyle törene noktayı koyan isim oldu...






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kayseri yoktu   / 25-01-2009
 Trabzonspor 2008   / 24-01-2009
 Cim Bom Bom 2008   / 17-01-2009
 Fener'in karnesi kötü   / 12-01-2009
 Bizler inandık!   / 09-01-2009
 Beşiktaş'ın karnesi   / 03-01-2009
 Nefsi müdafa   / 30-12-2008
 'Sivasspor destanı!'   / 28-12-2008
 Google diyor ki!   / 20-12-2008
 Anadolu ateşi   / 14-12-2008
 
 
Akdeniz futbol 'Oscar'ları Fotomaç'a
Murat Bölükbaşı (Vanspor teknik direktörü)
Bucaspor
Haftanın sözü
BBO (Bunları Bilmeseniz de Olur)
Mikrofon
Aranıyor!
Haftanın Pankartı
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
17.HAFTA
Ankaraspor 3 Konya 0
Eskişehir 1 Gaziantep 1
Sivas 2 Galatasaray 0
Ankaragücü 0 Antalya 1
Kayseri 1 G.Birliği 3
Beşiktaş 1 Denizli 0
Bursa 2 İ.B.B. Spor 0
Kocaeli 4 Hacettepe 0
Fenerbahçe 0 Trabzon 0
18.HAFTA
Kayseri Sivas Cumartesi 13:30
Kocaeli G.Birliği Cumartesi 14:00
Ankaraspor Trabzon Cumartesi 16:00
Denizli Galatasaray Cumartesi 19:00
Bursa Hacettepe Pazar 14:00
Eskişehir İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Ankaragücü Konya Pazar 14:00
Fenerbahçe Gaziantep Pazar 17:00
Beşiktaş Antalya Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital