ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 18/12/2008
Benfica özür için
Benfica özür için
Metalist Kharkiv, Portekiz deplasmanına galibiyet için gidiyor. Bu durum oyun karakterlerine ters. Açıldıkça Benfica pozisyona girer.

311 Gamba Osaka- Man. United 2 1.10
Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Japon temsilcisi Gamba Osaka ile son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester United karşılaşıyor. Japon takımları Asya futbolunda belirgin bir üstünlük sağlamış durumda. Ama bu kıtayla Avrupa takımları arasında çok büyük de güç farkı olduğu kesin. İngilizler için kolay bir rakip.


312 A. Üsküdar- O. Gazi Gb 0 2.90
Anadolu Üsküdar sahasında iyi bir takım ama Orhangazi Gençlerbirliği'nin de dep-lasmanlarda çokça berabere kaldığını unutulmamalı. Puanlar paylaşılabilir.

313 Küçükköy- Yalova 2 1.55
Gruplarda son maçlar oynanırken, Yalovaspor telafisi olmayan karşılaşmalara çıkıyor. İlk iki arasına girmek istiyorlar ve zaman oldukça daraldı. Küçükköy'ü yenmekten başka çareleri kalmadı.

314 Nilüfer- Pursaklar 1 2.50
Pursaklarspor da tıpkı Yalova gibi ilk iki arasına girmeyi istiyor. Onlar da artık son şanslarını kullanıyorlar. Ama Nilüfer Belediyespor bir sürpriz gerçekleştirebilir.

315 Düzce- K. Ören 1 1.80
Grupta iddiası olmayan iki ekibin kapışması her türlü sonuca açık. Ama ev sahibi avantajıyla Düzce bir adım önde.

316 Benfica- M. Kharkiv 1 1.60
Benfica'nın gruptan çıkma umutları yok denecek kadar az. Olympiakos-Hertha Berlin maçının berabere bitmesi, onların da Kharkiv'e fark atması gerekiyor. Bu hiç kolay değil. Öte yandan Ukrayna ekibinin de tek hedefi grup liderliği. Zaten ikinci sırayı garantilediler ve alınacak 1 puan hiç işlerine yaramaz. Diğer tüm maçların aksine açık futbol sergileyecekler. Bu da savunmada önemli boşluklar verebilecekleri anlamına geliyor. Benfica'nın hızlı adamları bu fırsatları iyi değerlendirir ve en azından UEFA Kupası'na veda etseler bile galibiyet alırlar.

322 Olympiakos- Hertha 1 1.80
Hertha Berlin'in kazanmaktan başka çaresi yok. Ancak unutulmaması gereken onlar da tıpkı Kharkiv gibi hücum oynamayı beceremiyor. Daha ziyade savunma futbolunda başarılılar. Tecrübeli bir teknik direktöre sahip olan Olympiakos, takımını dizginleyecek ve sabırla rakibinin defansı öne çıkarmasını bekleyecek. Zaten Yunan ekibi kazansa bile yerinden oynamayacak.

323 PSG- Twente 1 1.40
Paris Saint Germain için son tur umudu bu maça kaldı. İki ekip arasında çok büyük güç farkı var. Fransız takımı, bu sezon güçlü rakipler önünde bile dişe diş oynadı. Hatta çoğu zaman üstünlük kurduğu bile oldu. Sadece UEFA Kupası'na konsantre olamadıkları için sıkıntılı sonuçlara imza attılar. Ev sahibinin teknik direktörü Paul Le Guen, eğer çılgınlık yapıp rotasyona gitmezse Twente'yi kolaylıkla yeneceklerdir.

325 Santander- Man. City 1 1.60
Racing Santander'in son şansı. Ancak Paris Saint Germain de kazanırsa işler averaj hesabına kalacak. Şu anda daha iyi durumdalar ama tabii Fransızların kolay bir rakiple oynadıkları unutulmamalı. Siyah-beyazlılara galibiyet de yetmeyebilir. Manchester City'de işler bozulmaya başladı. Her büyük paralar harcayan kulüpte olduğu gibi onlarda da beklenen futbol oynanmayınca çatlak sesler çıkıyor. Herkes devre arasında yapılacak flaş transferlere odaklanmış durumda. Bu şartlar altında İspanya'dan işi bir sonuçla dönmeleri şaşırtıcı olur.


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
Buldozer
Sarı-lacivertlilerin erkek takımı ULEB'de 4. galibiyetini alırken,...
Aslan farkı: 82-78
FIBA Erkekler 'Eurochallenge' Kupası E Grubu'nda Galatasaray Cafe...
Kartal veda etti: 76-72
FIBA Bayanlar Avrupa Ligi A Grubu'nda Beşiktaş Cola Turka, 10. ve son...

  Vakıfbank ve Eczacı galip   Panionios-Efes Pilsen
  10. sıraya yükseldik   Wolsburg'lu Mahir attı Milan evinde şok yaşadı
  Cimbom turladı: 3-0   Dudley artık Ersin
  Tottenham
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
15.HAFTA
G.Birliği 1 Galatasaray 3
Sivas 2 Hacettepe 1
Kayseri 2 İ.B.B. Spor 0
Bursa 2 Trabzon 1
Beşiktaş 1 Ankaragücü 0
Ankaraspor 2 Denizli 0
Kocaeli 2 Gaziantep 5
Eskişehir 0 Konya 0
Fenerbahçe 2 Antalya 0
16.HAFTA
Konya Fenerbahçe Cuma 20:00
İ.B.B. Spor Kocaeli Cumartesi 14:00
Hacettepe Kayseri Cumartesi 14:00
Trabzon Eskişehir Cumartesi 19:00
Gaziantep Bursa Pazar 14:00
Denizli Ankaragücü Pazar 14:00
G.Birliği Sivas Pazar 14:00
Antalya Ankaraspor Pazar 14:00
Galatasaray Beşiktaş Pazar 19:00
 
Şans OyunlarıTurkuvaz YayınSabahForbesATVŞamdanFotomaçTransport DergiTakvim GazetesiAuto Moto SportYeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaarEsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto HaberSinema DergisiSofraHomeİşte İnsanCosmo GirlCosmopolitan BrideSabah EmlakATV AvrupaSabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital