ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Piaro çarpsın seni

Geçen haftayı Ahmet Çakar ve yardımcısının 18 yıl sonra aklanma törenleriyle geçirdik. Tee evveli zamanlarda Beşiktaş'ın topu Fener kalesine girdi mi girmedi mi kavgası yeni icat Piaro marifetiyle çözüldü ve Çakar kamu vicdan mahkemesinden beraat etti, golmüş. Bu Piaro denen meret bir nevi futbolun DNA testi gibi. Grafik dikmeler, sekmeler, sütun santimler yardımıyla kabak gibi belli ediyor olup biteni.

* Kör olma da
Ama dün gece Fener'in Deivid vasıtasıyla attığı golü tanımlamak için "Bay Piaro'ya" gerek yoktu. Şişe dibi gözlük kullananlar hariç herkesin rahatça algılayacağı sarih bir goldü o.
O zaman hakeme ve yardımcısına söyleyecek bir dize var aklımda: "Kör olasın demiyorum kör olma da gör beni."

* Gelelim maça
Denizli'de global krizden etkilenen sadece "Tekstil Sektörü" olmadı. Futbol da bu krizden nasibini aldı. İlk 60 dakika itibariyle kentte sırf dokuma, dikiş-nakış, iplik bükme, overlok, son ütü değil gol makineleri de sustu. Bu heyecan özürlü 1 saatlik zaman dilimini en güzel hangi mektep şarkısıyla özetlersin diye sorsalar hit parça belli: "Hooor sesleri ovalara yayılııır!.."

* Domino etkisi
Sonra birden Emre ve Deivid girdi hafiften yaprak kımıltısı oldu. Hatta Emre daha ısınmadan yarı balık yarı şandel bir mancınık salladı, kaleci havalarda yay gibi büklümlendiyse de nafile. Fenerbahçe'nin bu sezonki deplasman sendromu domino etkisi gibi. Takımlar, şehirler art arda ters geliyor kanaryalara. Lakin golü atıp geriye yatınca "bu defa aşacaklar" zehabı doğdu içime. Bayram ortası Ukrayna'da, Kiev karşısında da böyle oynarlarsa yüzüne faça almış bahtsız manken çocuğa dönerler valla bak.

* Ümit hoca n'aptın
Son haftalarda peşi sıra talihsizlikler yaşayan Denizli'nin hocası geçen maçta hüngür şakır ağlamıştı. 3 gol atıp sonradan 4 yiyince cin çarpmış gibi olmuştu takım. Bunun hesabını bu hafta görürler, Fener'i kendi sahalarında öyle bir evirip devirirler ki düzlüğe çıkar, şanssızlığı yenerler diyordum yanılmışım. Ümit Hoca "Çıkın oynatmayın" talimatı vermiş belli ki. Kendi oyununa yine kendi kündelendiyse başkasını suçlamasın. Onun bu pısırıklığı sezonun en "dandik" topunu oynayan Fenerbahçe'ye bile 2. deplasman galibiyetini aldırdı unutmasın.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Topu çift gördüm   / 30-11-2008
 Aydın havası   / 23-11-2008
 Vukuatsız kabadayı   / 16-11-2008
 Tırnakları yedik   / 10-11-2008
 Ulubatlı Birand   / 28-04-2008
 Horoza kravat!   / 20-04-2008
 Düğün Var   / 14-04-2008
 Teslim olmadık   / 09-04-2008
 Bıdı bıdı çekirge   / 06-04-2008
 'Lost'lar ve dostlar   / 03-04-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
14.HAFTA
Denizli 0 Fenerbahçe 1
Hacettepe 0 G.Birliği 0
Gaziantep 0 Kayseri 0
Antalya 0 Eskişehir 0
Beşiktaş 0 Ankaraspor 0
Konya 0 Bursa 0
İ.B.B. Spor 0 Sivas 0
Trabzon 0 Kocaeli 0
Ankaragücü 0 Galatasaray 0
15.HAFTA
Beşiktaş Ankaragücü
Ankaraspor Denizli
G.Birliği Galatasaray
Kocaeli Gaziantep
Fenerbahçe Antalya
Sivas Hacettepe
Eskişehir Konya
Bursa Trabzon
Kayseri İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital