ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
1 puan kutlu olsun

Bu bir puan Ersun Yanal'a hayırlı olsun. Başından sonuna 1 puana kurguladığı oyundan istediğini alıp Kadıköy'deki derbinin de berabere bitmesi için duaya başladı. Ha, bu sırada milyonlarca Trabzonsporlu ne mi oldu? Onlar ekran başında ve tribün ayazında kahroldular, daraldılar, takımlarının performansından utandılar.

***

Son 3 haftada gol atamayan bir takım son dört haftada bir şekilde gol yemeyen takımı ağırlıyor. Haliyle gollü bir maç beklenmiyor. Zaten golsüz de bitecek neredeyse. Trabzon çok açık veriyor ama şansı yine yanında. Gol atması ise tümden mucize. İşte burada geçen haftanın en çok konuşulan ismi çıkıyor sahneye. Önce Umut'un bininci kaval kemiği vuruşunu yardımcısıyla birlikte santraya taşıyor, sonra da cılız bir penaltı düdüğü çalıp 0-0 bitecek maçı 1-1 bitiriyor.

***

Kayseri maçın ilk 25 dakikasından ve yediği golden sonra Trabzon'u perişan etti. Çok önemli eksiklerine, tribün zaafına rağmen sahadaki arzulu ve inançlı oyuncularıyla maçı hak eden taraf oldu. Trabzonspor'da sağ kanat baştan sona açık verdi. Serkan'ın sürekli bölgesini terk edip oraya buraya saldırması bu kanatta öyle boşluklar yarattı ki, ev sahibi ekibin Trabzon'un en zayıf tarafı Cale'den çalışmasına gerek bile kalmadı uzun süre. Orta sahada Selçuk yine çok kötü olmasına rağmen Yanal'ın çok önem verdiği bir görev üstlenmesi nedeniyle olsa gerek sahada kalmayı başardı.

***

Yanal'ın birkaç hafta önce Olimpiyat Stadı'nda söz ettiği prensibi Kayseri'de ne yazık ki göremedik. Yattara, Colman, Selçuk hatta Gökhan gibi ayaklar varken penaltı için Umut tercihi şaşırtıcıydı. "Umut, Ankaragücü forması altında bu sahada çok gol attı" gibi bir istatistiğe dayanıp uğur denediyse, o da onun fantezisidir, bir şey diyemeyiz. Ayrıca bu öngörü öyle ya da böyle tutmuştur, kutlarız. Sonuçta Kayseri deplasmanı çok zor bir virajdır. Yenilmemek de önemlidir. Diğer yandan, "Trabzonspor zorluk derecesi yüksek maçları kazanamıyor" tezi bir kez daha doğrulanmıştır. İlaç niyetine bu tür bir tek maçın bile alınamaması elbette sorundur. Ve bu sorunu sorgulayacak sorular haliyle devam edecektir.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ekseriyetin isteği   / 24-11-2008
 Asıl formalar gelince   / 22-11-2008
 Gerçekten oldu mu?   / 15-11-2008
 Lige dönüş   / 12-11-2008
 Futbolun lütfu   / 09-11-2008
 Olimpiyat morali   / 02-11-2008
 Fidan   / 01-11-2008
 Ağır depresyon   / 30-10-2008
 İşin kuralı   / 27-10-2008
 2. perdenin sonu   / 22-10-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
13.HAFTA
Kayseri 1 Trabzon 1
Sivas 0 Gaziantep 0
Ankaraspor 0 Ankaragücü 0
Eskişehir 0 Denizli 0
Fenerbahçe 0 Beşiktaş 0
G.Birliği 0 İ.B.B. Spor 0
Bursa 0 Antalya 0
Kocaeli 0 Konya 0
Galatasaray 0 Hacettepe 0
14.HAFTA
Hacettepe G.Birliği
İ.B.B. Spor Sivas
Trabzon Kocaeli
Gaziantep Kayseri
Ankaragücü Galatasaray
Denizli Fenerbahçe
Beşiktaş Ankaraspor
Konya Bursa
Antalya Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye / İletişim | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital