ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 19/11/2008
Maradona döndü
Tangocular'ın başına getirilen efsanevi futbolcu, yeni teknik adam Diego Armando Maradona, ilk sınavında İskoçya'ya konuk oluyor.

231 Bahreyn- Avusturalya 2 1.90
Dünya Kupası Asya elemeleri A Grubu'nda Avustralya, 2 maçını da kazanarak liderliğe yükseldi. Valeri'nin cezası bitti, Bresciano ve Kewell da kadroda. Fakat sakatlıklarından dolayı Emerton, MacDonald, Grella, Moore kadrodan çıkartıldı. Bahreyn'de 4 oyuncu cezalı.

232 Bae- İran 2 1.90
Bundan
önce grupta yaptığı 3 maçtan da puan alamayan Birleşik Arap Emirlikleri Teknik Direktörü Dominque Bathenay, bu maçın son şansları olduğunu açıkladı. Bathenay, rakibin çok kaliteli oyunculardan oluştuğunu söylese de sahada koşulların eşit olduğunun altını çizdi. İran Teknik Direktörü Ali Daei, sürpriz bir sonuç çıkmaması için elinden geleni yapacağını söyledi. İran'da 7 yıl sonra yeniden milli takımda oynamayı kabul eden yıldız Karim Bagheri'nin bu maçın kadrosunda olacağını da hatırlatayım.

233 Gana- Tunus 1 1.60
Tunus Teknik Direktörü Humberto Coelho, son milli maçta disiplinsiz hareketlerinden dolayı savunma oyuncuları Yahia ve Frej'i kadroya almadı. Tunus Milli Takımı'nda tam 9 yeni oyuncu var. Gana Milli Takımı'nda Mensah, Muntari, Essien ve Laryea yok. Maç Gana'nın başkent Accra'da oynanacağından dolayı ciddi bir seyirci avantajı olacak.

251 G. Afrika- Kamerun 1 2.90
Kamerun teknik direktörü, bu zor deplasmana Samuel Eto'o, Geremi, Rigobert Song, Makoun, Emana ve Kameni gibi yıldız oyuncularını götürüyor fakat yine de sürpriz bir sonuç çıkabileceğini düşünüyorum. Güney Afrika'da eksik oyuncu yok. Pienaar ve McCarthy de kadroda. Karşılaşma Güney Afrika'da Rustenburg'da oynanacak. Seyirci avantajına sahip ev sahibi takım denenebilir.

312 İskoçya- Arjantin 2 1.45
Arjantin'de olumlu bir hava var. Otoriteler Maradona'nın nasıl bir teknik direktör olacağını merak ediyor. Maradona'nın teknik adam olarak bile olsa sahaya inmesi Tangocuları en azından bu maçta diriltebilir. Leonel Messi kadroda yok. Nasıl bir tesadüfse Maradona ilk milli maçını 1979'da İskoçya'ya karşı oynamış ve 1 gol atmıştı. Bakalım onun çalıştırdığı Arjantin ilk maçında ne yapacak?
Genco Boran


DİĞER AKTÜEL HABERLERİ
1.2.3 yetmez!
En son 1988'de yenildiği rakibi ile oynadığı son 3 karşılaşmayı da...
Saygı duyuyorum
Teknik direktör Fatih Terim, günümüz futbolunda kolay rakip...
Terim ile 82. kez
Milli Takımımız, 2. kez emanet edildiği Terim önderliğinde 82.

  Milliler hazır kıta   Akıllar Arda'da
  Arslan yok, Aslan var   Eğitim sevdalısı
  İngiltere kaybetmez   Belçika farka gider
  Haber hattı
Yenmeme taktiği!
- Aykut hoca, ' Fenerbahçe kazansın' diye elinden geleni yaptı.
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
11.HAFTA
G.Birliği 0 Trabzon 1
Kocaeli 3 Denizli 2
Fenerbahçe 2 Ankaraspor 0
Eskişehir 1 Ankaragücü 3
Sivas 1 Konya 0
Hacettepe 0 Gaziantep 0
Kayseri 0 Antalya 0
Bursa 0 Beşiktaş 0
Galatasaray 2 İ.B.B. Spor 0
12.HAFTA
Gaziantep G.Birliği Cumartesi 14:00
Ankaragücü Fenerbahçe Cumartesi 15:00
Ankaraspor Galatasaray Cumartesi 19:00
Denizli Bursa Pazar 14:00
Konya Kayseri Pazar 14:00
İ.B.B. Spor Hacettepe Pazar 14:00
Antalya Kocaeli Pazar 14:00
Trabzon Sivas Pazar 15:00
Beşiktaş Eskişehir Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital