ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Ders çıkartın

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nin başarılı takımı Fenerbahçe iki ön elemeyi geçerek geldiği G Grubu'nda iyi bir başlangıç yapamamıştı. Dün gece de grubun lideri Arsenal ile karşı karşıya gelen Kanarya'nın çok genç, atletik ve çabuk oynayan İngiliz takımının karşısına hiçbir önlem almadan çıkması çok şaşırtıcıydı. Fenerbahçe'nin Arsenal maçında önce topu ayağa oynayarak tempoyu düşürüp kontrolü elinde tutmasını bekliyorduk.

Aragones yanlışları
Ama maalesef sahaya çıkan 11 ve sahadaki diziliş sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Luis Aragones'in en büyük yanlışlarıydı. İspanyol teknik adam özellikle Arsenal'in orta sahasını durdurmalıydı. Aragones'li Kanarya'da yanlışlar gecesiydi dün. Arthur Zico'nun 4-4-1-1 düzeninden vazgeçmesi, Ali Bilgin'i sağ kanatta oynatmaması, tek santrforlu sistemi tercih etmesi, oyun içerisinde kaptan Alex'i sağ çizgiye atması, Maldonado'dan sağ bek yaratması... Açıkçası bu yanlışlarını saymakla bitmez 'Dede'nin.

Defans ayak uydurdu
Ama dün gece hesapta olmayan başka bir durum da Edu- Lugano ikilisinin amatörce yaptığı hatalardı. Defansın göbeği de çökünce her hattı ile kötü bir oyun sergileyen Fenerbahçe, kalesinde 5 gol gördü ve UEFA'nın açıklamış olduğu gibi Şükrü Saracoğlu kalesi düşmüş oldu. Tabii ki dün akşam sahaya çıkarılan 11'de Deivid, Vederson ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin yokluğu Kanarya'da istenen alışılmış futbolun sahaya yansımamasında önemli rol oynadı. Ama eğer büyük takımsan bu eksiklerin önlemlerini alacaksın. Kısaca bu maçta Fenerbahçe'nin yediği gollerden, oynadığı futboldan dersler çıkarmalı ve en kısa zamanda Aragones ve ekibinin bu kötü gidişe bir çözüm bulmaları gerekmekte. Yoksa Fenerbahçe'yi daha kötü günler bekliyor. Yönetimin de devre arasında bu takıma takviye yapması gerek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Cemil Turan formülü   / 14-10-2008
 Mükemmel   / 10-03-2008
 Sıradaki gelsin   / 05-03-2008
 Hatalara rağmen   / 21-02-2008
 Bravo Zico'ya   / 19-08-2007
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Hacettepe 1 Denizli 0
İ.B.B. Spor 2 Antalya 1
Bursa 1 Eskişehir 2
Kocaeli 2 Fenerbahçe 3
Gaziantep 0 Konya 1
Kayseri 1 Ankaraspor 2
Sivas 3 Ankaragücü 0
G.Birliği 1 Beşiktaş 3
Galatasaray 3 Trabzon 0
8.HAFTA
Beşiktaş Sivas Cuma 20:00
Denizli G.Birliği Cumartesi 14:00
Ankaraspor Kocaeli Cumartesi 14:00
Fenerbahçe Bursa Cumartesi 19:00
Antalya Hacettepe Pazar 14:00
Ankaragücü Kayseri Pazar 14:00
Konya İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Trabzon Gaziantep Pazar 16:00
Eskişehir Galatasaray Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital