ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Tarihi fark olabilir

Aslında Fenerbahçe yazarlarının birçoğu 'Arsenal maçı öncesi takımı beğenmediklerini' yazdı.
Efendim; Fener'i beğenip beğenmemek başka bir şey. Ben çok başka bir şey söylüyorum. Maçı hediye edenden kimse bahsetmiyor!

Vural'ın maç sonunda hakem Bülent Yıldırım'a büyük tepkisi vardı. Karşılaşmayı fazladan uzatmasıyla ilgili...
Uzatması gayet doğruydu. Hiç itirazım yok. Yılmaz Vural 1 puanı alıp kaçmaya bakıyordu. Hakem 'Alın da kaçan mı?' dedi. Ama onu dedirten Yılmaz Vural'ın futbolcuları. Dakika 96. Fenerbahçe korner noktasına, yaklaşık 10 metre mesafeden Kocaelispor taç atıyor; skor 2-2. Dakika 96. Hakem 5 dakika uzatmış maçı zaten. O 5 dakikanın içinde Serdar'ın aptalca sarı kart görmesine neden olan bekletme için yeni bir ilave yapmış. 96. dakikada top Kocaeli'nin elinde, ayağında da değil. Ve Fenerbahçe korner noktasının oradayken, o top Fenerbahçe'ye kaptırılır ve hiçbir Kocaelisporlu oyuncunun müdahalesi olmadan, antrenmanda dahi olmaz, 4 pasla kaleciyle karşı karşıya kalırsa Fenerbahçe forveti, bu nasıl beraberliğe yatmak isteyen bir takım olur? Çünkü kafalar vakit geçirmeye şartlanmış. Top sende. Tacı atan kişi 1 metre karşısına birisini alır. O 1 metre karşısındaki adamın ayağına atarsın, o topa basan bir adamdır, Serdar Topraktepe gibi. Ya faul yapar Fenerli, ya yine taca atar. Bir daha aynı şeyi yaparsın, bir daha aynı şeyi yaparsın. Kafasını kullanan bir takım o taçta oyunu bitirir. Lütfen izleyin. Kocaeli'nin Fenerbahçe sahasında attığı taç atışından golü yiyen bir takım nasıl vakit geçirecekmiş!.. Nereden bakarsan bak Yılmaz Vural yanlışlarıyla dolu bir maç. Yılmaz Vural hakeme saldıracağına, futbolcuları suçlayacağına kendisine baksın. O maçın tek suçlusu Yılmaz Vural'dır.

ARSENAL KONUŞUR
Aragones'in tercihleriyle ilgili neler söyleyeceksiniz? Gol atan, kontratak futboluna uygun olan Uğur Boral'ı çıkartıp skoru korumak için Deniz'i aldı oyuna.
Geçiniz. Fenerbahçe'ye söyleyecek bir lafım yok. Arsenal söyler lafı. Yalnız şansı şurada: Bu sene Arsene Wenger, baştan aşağıya değiştirdi takımı. Gençleştirdi, yepyeni bir takım yaptı. Onun için Arsenal'in bir maçı bir maçına uymuyor. Epey de sakatı da varmış. Ama yine de Arsenal bu sene içinde oynadığı iyi toplardan birini oynarsa tarihi fark olur. Ama gene sene içinde oynadığı kötü maçlardan birini oynarsa o zaman her türlü sonuç olabilir. Çünkü Fenerbahçe, gol atma şansı yüksek bir takım. Futbol oynamasa da. Alex'in duran topları ve orada Semih ile Güiza'nın varlığı önemli. Güiza toplara iyi vuruyor, Semih ikinci topları iyi topluyor. O zaman iyi bir duran top vurucusu Alex ile Fenerbahçe hiç top oynamadan birden bire gol pozisyonuna girebiliyor. Fenerbahçe bunu her zaman değerlendirebilir. Kötü bir Arsenal varsa da karşısında maçı kazanabilir. Ama karşısında iyi bir Arsenal varsa... Tanrı Aragones'i korusun!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sahtekar kim?   / 16-10-2008
 Denizli değişmiş   / 15-10-2008
 Rakibi kendisi   / 14-10-2008
 İnatla yürümez   / 09-10-2008
 Sergen'in yolunda   / 08-10-2008
 Hoca arıyorum   / 07-10-2008
 Göz boyamasın   / 01-10-2008
 Canına okuyor!   / 30-09-2008
 Şansı yardım etti   / 24-09-2008
 Servet dinlenmeli   / 23-09-2008
 
 
Kaleci faktörü
Tarihi fark olabilir
Küçük takım hocası
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Hacettepe 1 Denizli 0
İ.B.B. Spor 2 Antalya 1
Bursa 1 Eskişehir 2
Kocaeli 2 Fenerbahçe 3
Gaziantep 0 Konya 1
Kayseri 1 Ankaraspor 2
Sivas 3 Ankaragücü 0
G.Birliği 1 Beşiktaş 3
Galatasaray 3 Trabzon 0
8.HAFTA
Beşiktaş Sivas
Denizli G.Birliği
Trabzon Gaziantep
Ankaraspor Kocaeli
Antalya Hacettepe
Ankaragücü Kayseri
Fenerbahçe Bursa
Eskişehir Galatasaray
Konya İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital