ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Fenerbahçe nasıl kurtulmaz?

Ne yazık ki döndük dolaştık aynı yere geldik. Ancak artık durum biraz farklı. Çünkü artık Aziz Yıldırım sayesinde Fenerbahçe'nin batma şansı yok. Bunu açık seçik ortaya koyalım. Dikkat ederseniz yazının başlığı 'Fenerbahçe nasıl kurtulur?' değil. Nasıl kurtulmaz? Bunun cevabı da çok basit: Bu kafayla kurtulmaz. Çünkü kurtaracak kimse yok. Yedek yok. Yürek yok. Ama en kötüsü bunu gören de yok. Dendi ki: "Aragones'in istediği futbolcular alınmadı." Madem alınmadı, Aragones niye "Bu kadroyla olmaz" deyip gitmedi? O zaman adama bu resmen "Para avcısı" demezler mi? Dendi ki: "Sakatlıklar çok, kadro yetersiz kaldı." Madem öyleydi, paramız da vardı, niye kadromuzu güçlendiremedik.

Gelene bak, gidene bak!
Bu işler kaprisle olmaz. Başarıya kafa tutamazsınız. Her şeyi bilemezsiniz. Fenerbahçeli şimdi ligde mücadele eden ve zamanında işe yaramaz diye gönderdiği (satamadığı) yıldızları izliyor. Galatasaray'da geçen sezonki şampiyonlukta en büyük pay sahibi Servet'i izliyor. Bursaspor'da Yusuf'u izliyor. Trabzonspor'da Serkan'ı izliyor. Gaziantep'te Mehmet Yozgatlı'yı izliyor. Beşiktaş'ta Rüştü'yü izliyor. Middlesbourgh'da Tuncay'ı izliyor. Real Betis'te Aurelio'yu izliyor. Chelsea'de Anelka'yı izliyor. Bayağı bir yıldızlar topluluğunu izliyor. Neden izliyor? Beceriksizlik yüzünden izliyor. Bakın gidenlere, bakın gelenlere. Son yıllarda alınan en değerli oyuncu Gökhan Gönül. Başka kimse yok! Roberto Carlos'u bile kullanamıyoruz. Çünkü adamın futbol bilgisine yakın kimse yok! Eto'o'yu alacaktık, alamadık. Sol Campell'ı alacaktık, alamadık. Shevchenko lafta kaldı, Luis Fabiano, Kanoute hayal oldu. Xavi Alonso ile heyecanlandık, hevesimiz kursağımızda kaldı Bu hüsran listesi uzar gider... Oysa bu sezon bırakın Türkiye Ligi'ni, Şampiyonlar Ligi'nde kafaya oynayacak bir takım yaratılacaktı. Peki bunlar için kimi aldık? En istikrarlı iki sakat olan Emre Belözoğlu ile Josico'yu! Yanına da Manisaspor'dan Burak'ı. Bir de geçtiğimiz sezondan kalan Maldonado! Peki nerede bunlar? Ara ki bulasın. Kimi sakat, kimi yetersiz yedek kulübesinde.

Testi artık kırılmıştır
Komik ve acı... Bir profesyonel yönetici, bu kadar hatayı ancak milyonlarla dalga geçmek için yapabilir. Evet şimdi gelelim "Fenerbahçe nasıl kurtulmaz?" meselesine... Şöyle: Eğer hemen harekete geçip yeni bir Aurelio, Tuncay, Appiah, Anelka, Rüştü, Yusuf, Servet gibi oyuncular bulunmazsa ve en kısa zamanda takıma kazandırılmazsa, bu Fener'i hep sönük görürüz. Aragones'in işi bitmiştir! Bir hoca ligin başında "özür dilemeye" başladıysa geçmiş olsun! Testi kırılmıştır... Tamir etmeyin. Yenisini alın! Bilmiyorsanız, bilen profesyonel destekler alın! Bakın etrafınıza... Bursa, Kayseri, Trabzon, bulup genç yıldızları alıyor. Hem de çok ucuza. Bu arada yönetime bir soru: Önder Turacı (Yaptığı ortaların çoğunda top toplayıcı çocuklar topu bulamıyor) gidip kendi başına Rusya'da Moskova kulübüne imza attı. Ancak ne pahasına olursa olsun adamı geri getirttiniz. Demek ki istenince oluyor. Ama Aurelio son güne kadar bekliyor, imza atmıyor ama kimsenin kılı kıpırdamıyor. Tıpkı Tuncay'da olduğu gibi. Bana bu olayı açıklayacak biri var mı acaba? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Türk futbolunda kan gövdeyi götürüyor (!)   / 24-09-2008
 Fenerbahçe adam öldürür!...   / 30-08-2008
 Hakemler, Şenes Erzik ve bizim çocuklar!..   / 25-06-2008
 İmparator Terim ve haddini bilmemek!   / 19-06-2008
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Konya 2 Trabzon 3
Antalya 1 Gaziantep 4
Ankaraspor 2 Sivas 0
Denizli 2 İ.B.B. Spor 1
Bursa 2 Galatasaray 1
Eskişehir 2 Kocaeli 1
Ankaragücü 0 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 Kayseri 4
Beşiktaş 2 Hacettepe 1
7.HAFTA
Sivas Ankaragücü
İ.B.B. Spor Antalya
Bursa Eskişehir
G.Birliği Beşiktaş
Galatasaray Trabzon
Hacettepe Denizli
Gaziantep Konya
Kocaeli Fenerbahçe
Kayseri Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın ATV Takvim Gazetesi Fotomaç Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital