ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ 08/10/2008
Süper Lig Panorama
Süper Lig Panorama
Haftanın Takımı
Kayserispor
Fenerbahçe'yi 10 yıl sonra Kadıköy'de yenmeyi başardı. Zorlu maçta mükemmel bir futbol sergiledi. Her hattıyla rakibine üstünlük kurdu. F.Bahçeli taraftarlar da Kayserispor'u alkışladı.

Haftanın Hakemi
Hüseyin Göçek (Bursa- G.Saray)
Kritik maçta başarılı bir yönetim gösterdi. Pozisyonlara
yakın oldu. Oyuncularla iyi diyalog kurdu. Her iki takım da Göçek'in yönetiminden memnun kaldı. Saha içinde verdiği kararlar doğruydu.

Haftanın Tartışması
Sağlam'ın İstifası
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, Hacettepe galibiyeti sonrası istifa etmesi haftaya damga vurdu. Siyah-beyazlı takım ligde iyi bir pozisyondayken Sağlam'ın istifa etmesi düşündürücüydü.

Haftanın Futbolcusu
Aghahowa (Kayseri)
Fenerbahçe ağlarına üç gol atarak hem galibiyeti getirdi hem de bu sezon üç gol atan ilk oyuncu oldu. Nijeryalı oyuncu bu maçta klasını gösterdi. Ani ataklardaki hızı ve son vuruşları birinci sınıftı.

Haftanın Kötüsü
Fenerbahçe
Kayserispor önünde tel tel döküldü. Taraftarlarını üzüntüye boğdu. Maçı kaybederken güçsüzlüğü ve yetersizliği tüm çıplaklığıyla ortadaydı. Aragones takıma teknik yada taktik hiçbirşey kazandıramamıştı. Ligde kritik durumda.

Haftanın Hocası
Samet Aybaba (Bursaspor)
Galatasaray önünde kazanan Bursaspor'da teknik patron Samet Aybaba takımını mükemmel bir taktikle oynattı. Bursaspor, G.Saray'ı çok iyi kilitledi. Oyuncularını iyi motive etmişti.

Haftanın Golü
Aghahowa (Kayseri)
Orta sahadan atılan uzun topu önce ayağıyla yumuşatan sonra kaleci Volkan'ı geçen ve son olarak müthiş bir ayak içi vuruşuyla ağları gören Nijeryalı oyuncu, haftanın en güzel golüne F.Bahçe önünde imza attı.

Süper Lig Altın Karma
Periç G. Birliği) Yusuf ( Bursa) İsaac ( Trabzon) Aghahowa ( Kayseri) Serkan ( Trabzon) Kratochwil ( Denizli) Youla ( Eskişehir) Ali Turan (kayseri) Turgay (kayseri) Tabata ( G. Antep) Neca ( Ankara)

Göze Batanlar
Youla ( Eskişehir):
Eskişehirspor'un en dinamik oyuncusu. Kocaelispor filelerine iki gol atarak galibiyeti getirdi. İyi futbolu kadar hırslı mücadelesiyle de taraftarların sevgilisi oldu.
Turgay ( Kayseri): Futboluyla her geçen gün büyüyor. Tekniği ve fizik gücü mükemmel. Çok yakında Türk futbolunun en önemli isimlerinden biri olacak. Kayserispor'un en önemli oyuncularından biri konumunda.
Serkan ( Trabzon): Konyaspor önünde mükemmel işler yaptı. Takımının attığı üç golün hazırlayıcısı idi. Defansta canla başla mücadele ediyor.

Kırmızı Kart
Sylla (Sivas)

Sarı Kartlar
Barbaros (Ankaragücü), Senecky, Baki, Hürriyet (Ankaraspor), Yalçın, Abdullah, Ali Zitouni, Ertuğrul (Antalya), Veli (Bursa), Cenk, Çağlar, Braga, Musa (Denizli), Vucko, Serkan, Serdar (Eskişehir), Uğur (F.Bahçe), Sabri, Baros (G.Saray), Hakan, Erkan, Burhan, Engin, Emre (G.Birliği), Tozo (Hacettepe), Barbosa, Serhat (İst.BŞB), Turgay (Kayseri), Serdar Kulbilge, Tutoric, Sergio, Tolga (Kocaeli), Milos (Konya), Diallo, Sylla (Sivas), Cale, Tayfun, Serkan (Trabzon)

Sarı Kart Cezalılları
Tozo (Hacettepe)

Gol Krallığı
5 Gol:
Sercan (Bursa)
4 Gol: Baros (G.Saray), Aghahowa (Kayseri)
3 Gol: Mehmet Çakır, Neca (Ankaraspor), Dijehoua (Antalya), Bobo (Beşiktaş), Roberts (Denizli), Kewell (G.Saray), M.Yozgatlı (G.Antep), Mehmet Yıldız (Sivas), Gökhan Ünal (Trabzon)
2 Gol: Iglesias (A.Gücü), Murat (Ankaraspor), Delgado, Holosko, Nobre (Beşiktaş), Gökhan Güleç, Mustafa Sarp (Bursa), F.Yiğen, Kratochvil (Denizli), Youla (Eskişehir), Alex, Kazım (F.Bahçe), Nonda, Lincoln (G.Saray), Tabata (G.Antep), Kahe, Mustafa (G.Birliği), İbrahim (Hacettepe), Serdar Topraktepe (Kocaeli), Veysel (Konya), Musa (Sivas), Isaac, Selçuk, Umut (Trabzon)

Asist Krallığı
4 Asist:
Lincoln (Galatasaray)
3 Asist: Yusuf (Bursa), Mehmet Yıldız (Sivas), Gökhan, Serkan (placeCityTrabzon)
2 Asist: Özer (Ankara), Uğur Kavuk (Antalya), Nobre (Beşiktaş), Alex (F.Bahçe), İbrahim Akın (İst.BŞB), Musa (Sivas)

Haftanın Rakamları
2
Trabzonspor, bu sezon oynadığı 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldı ve topladığı 16 puan ile 6.haftayı lider tamamladı. Trabzonspor böylece Süper Lig'de bu sezon 2 hafta üst üste lider olmayı başaran ilk takım oldu.

3 Kayserisporlu Julius Aghahowa, Fenerbahçe maçında rakip filelere 3 gol bıraktı ve bu sezon Süper Lig'de hat-trick yapan ilk oyuncu oldu. Julius Aghahowa'nın maç boyunca rakip kaleye attığı 3 şutta gol oldu.

28 Turkcell Süper Lig'in 6. hafta maçları sonunda 28 gol atıldı. Maç başına düşen gol ortalaması 3,5 oldu. 8 takım galibiyet sevinci yaşadı. 6. hafta maçlarında hiç beraberlik çıkmadı. Kayseri ve G.Antep rakiplerine 4 gol atmayı başardı.

37 Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 4 yenilgi aldı ve 6 puan topladı. Fenerbahçe aldığı 2 galibiyet 4 yenilgi ile son 37 sezonun ilk 6 haftalarına bakıldığında en başarısız sezonunu yaşadığı gözleniyor.

En Değerli Oyuncu
Cassio Lincoln.......................Galatasaray ................879
Milan Baros ..........................Galatasaray ................841
Sercan Yıldırım.....................Bursaspor....................830
Barbosa Tabata....................Gaziantepspor............819
Gökhan Ünal ........................Trabzonspor ...............818
Mehmet Yıldız......................Sivasspor.....................781
Alex de Souza......................Fenerbahçe.................681
Julius Aghahowa.................Kayserispor.................677
Mehmet Çakır ......................Ankaraspor.................671
Eren Güngör.........................Kayserispor.................639

Bu Değerlendirme Nasıl Yapıldı?
Her Futbolcu: -Oynadığı Her Dakika İcin 1 -İsabetli Pas İçin 1 -İsabetsiz Pas İçin -1 -İkili Mücadeleden Kazandığı Her Top İçin 2 -İkili Mücadeleden Kaybettiği Her Top İçin -2 -Kaçırdığı Her Penaltı İçin -100 -Kendi Kalesine Attığı Gol Başına -25 -Yaptığı Her Faul Başına -10 -Yapılan Her Faul Başına 10 -Gördüğü Sarı Kart Başına -50 -Gördüğü Kırmızı Kart Başına -200 -Düşülen Her Ofsayt Başına -10 -Yapılan Her Gol Asisti İçin 75 -Önlediği Her Gol Girişimi İçin 50 -Her Şut İçin 5 -Her İsabetli Şut İçin 15
Her Kaleci: -Attığı Gol Başına 225 -Gol Yemeden Bitirdiği Her Maç İçin 150 -Önemli Kurtarış İçin 50 -Kurtardığı Her Penaltı Atışı İçin 150 -Yediği Gol Başına -50
Defans -Attığı Gol Başına 200 -Gol Yemeden Bitirdiği Her Maç İçin 125 -Yediği Gol Başına -50
Orta Saha -Attığı Gol Başına 175 -Yediği Gol Başına -20
Forvet -Attığı Gol Başına 150


DİĞER TURKCELL SÜPER LİG HABERLERİ
Hasret bitti
Sarı-kırmızılılar, F.Bahçe önünde büyük ekiplere karşı en farklı...
Kayseri'de süper prim
Kayserisporlu futbolculara Fenerbahçe galibiyeti için 12'şer bin YTL...
Yeniden başlarız
Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer, lige verilen arada eksiklikleri...

  Gelirleri patladı   Es-Es'te 3 gün izin
  Milli Takım isteği   Turnuva zamanı
  Antalyaspor karıştı
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Konya 2 Trabzon 3
Antalya 1 Gaziantep 4
Ankaraspor 2 Sivas 0
Denizli 2 İ.B.B. Spor 1
Bursa 2 Galatasaray 1
Eskişehir 2 Kocaeli 1
Ankaragücü 0 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 Kayseri 4
Beşiktaş 2 Hacettepe 1
7.HAFTA
Sivas Ankaragücü
İ.B.B. Spor Antalya
Bursa Eskişehir
G.Birliği Beşiktaş
Galatasaray Trabzon
Hacettepe Denizli
Gaziantep Konya
Kocaeli Fenerbahçe
Kayseri Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın ATV Takvim Gazetesi Fotomaç Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital