Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Öptür elini


Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Porto'ya deplasmanda 3-1 yenilen F.Bahçe, bu gece Kadıköy'de Dinamo Kiev'i ağırlıyor. Futbol mabedi Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki son sekiz Avrupa maçını kazanan temsilcimiz Ukrayna ekibini de eli boş göndererek Türkiye'ye çifte bayram yaşatmaya kararlı. Saat 21.45'te başlayacak maç Star TV'den naklen yayınlanacak

F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ikinci randevusuna bugün çıkıyor. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk edecek olan F.Bahçe, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyet hedefliyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan sarı-lacivertli ekip, kritik maçı kazanarak hem Avrupa kulvarında yara almamak hem de giderek artan eleştirilere son vermek istiyor. Kadıköy'de yaptığı son 14 Avrupa kupası maçında yenilmeyen, üst üste son 8 karşılaşmayı ise kazanan F.Bahçe'den tüm Türkiye yeni bir zafer bekliyor. Kanarya'da Semih ve Josico sakatlıkları nedeniyle kadroda yok, Edu ise uzun bir aradan sonra bu gece formasına kavuşacak.


***

Tek yol zafer

Galibiyet kötü gidişe fren yaptıracak, camia çifte bayram yaşayacak. Aksi sonuç, kaos ve kriz ortamını körükleyecek.

Yenmek zorunda
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 2. maçında Dinamo Kiev'i konuk ediyor. Grubundaki ilk maçta Porto'ya 3-1 yenilen sarılacivertlilerin, ilk iki iddiasını devam ettirebilmeleri için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Bu geceki karşılaşma, sadece Şampiyonlar Ligi açısından değil, Fenerbahçe'nin geleceği için de çok önemli. Ligdeki kötü gidişle topun ağzına gelen teknik direktör Aragones'in kaderi de bu maça bağlı.

Kadıköy'de 8'de 8
İspanyol çalıştırıcının, kötü bir sonuçta istifa bile edebileceği söyleniyor. Galibiyet dışı bir skor, yönetimi de zor durumda bırakacak. Özetle: Fenerbahçe için bu gece tek yol var, o da zafer! Devler Ligi'nde 6'ncı kez mücadele eden Fenerbahçe, Kadıköy'de 14 maçtır yenilmiyor (11 galibiyet, 3 beraberlik). Son 8 maçında ise hep zafer kazanan Sarı Kanarya, sırasıyla Anderlecht, İnter, PSV, CSKA, Sevilla, Chelsea, MTK ve Partizan'ı yendi.




Presle bitiririz
Semih yok, Edu oynuyor
Yıldırım'dan şok baskın!
Semin: Aragones'i şaşırtmak...
Kulaklar Emirates'te
Hedef Avrupa'da 51. galibiyet
İntikam vakti geldi!
Deivid'den müjde
Kiev'in planı kontratak
İki kozunu getirmedi
F.Bahçe'yi elemişti
F.Bahçe günlüğü
 
Renk körlüğü
Fenerbahçe' de hava kapalı, hava öksürüyor. Fenerbahçe, yıllar sonra...
Aslan kesildiler
Galatasaray' a transfer olmadan...
Defansa uyarı geldi
G.Saray attığı süper gollerle...
Onsuz olmaz
Siyah-beyazlılar, Belediye maçında...
Renkler değişmeli
Beşiktaş' a renk uzmanın-dan...
Şener coştu
Gidişten memnun olan başkan Şener,...
Aklı İspanya' da
Bordo-mavili takıma gelirken 2...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital