Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Özgener farklı mı?

Merhum eski TFF Başkanı Hasan Doğan'ın ölümü hepimizi çok üzdü. "Hayat devam ediyor" dediğimiz film, önümüze gözyaşı bıraktı. Kısa metrajlı ve başarılarla dolu filmi ve finalindeki o samimi tebessümlü vedayı hep hatırlayacağız. Sayın Doğan'ın en büyük eserinin ne olduğunu soruyorlar. Bıraktığı iz, "güven" ve "doğru işler" diyorumEski başkanı eleştirmedik mi, eleştirdik elbette. Yeni başkanı da eleştireceğiz. İşimiz bu. Yeni başkana da "dakika bir, eleştiri bir" demeden "hoş geldiniz" diyelim yeri gelmişken. Kırmadan, dökmeden; doğrularını görmesek bile(!) eğrilerini göz önüne getireceğiz. Temennimiz, Özgener'in de aynı güzel hatıralar, büyük başarılarla anılması; hoş sada ile hatırlanması.
Sayın Özgener, düzgün bir kişilik, bu görülüyor. Ciddi ve işini önemseyen, etrafını dinleyen, her sözün peşinden gitmeyen, itidalli bir duruş, kulüplerin sorunlarına duyarlı, yanlışlarını ise affetmeyecek (şike, teşvik vb.) bir tutum sergiliyor. Gerektiğinde demir yumruğunun gücünü sadece küçük takımlara değil, büyük takımlara da hissettirmesi, onun gerçek liderliğinin göstergesi olacak. Onun, formaların büyüklüğüyle değil, olayların doğruluğu ve yanlışlığıyla ilgilenmesini bekliyoruz. Doğrular can yakmalı, eleştirilmeli; büyük küçük kulvarını kaldırılmanız, futbolumuza adalet getirmeniz ve alt liglerimizi de Süper Lig gibi önemseyip sorunlarına eğilmeniz, zaman zaman tabandakilerle bir araya gelip onlara değer verdiğinizi göstermeniz en öncelikli hizmetlerinizden olmalı. Temiz duruşla ilgili olarak hep savunduğum bir görüş var. Onu Sayın Özgener'e de hatırlatmak istiyorum: "Musluk temiz olursa su da temiz akar." Herkes de bunu istemiyor mu? Vira bismillah!

* * *
Eleştiri okulunun öğretmeni, değerli abim Kazım Kanat'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun. Kişiliğin ve kalemin dimdik olarak hep örneğimiz. Hepimizin örneği olacak. Rahat uyu!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 15 yabancı Asyalı   / 12-09-2008
 Sapasağlamsın geç!   / 05-09-2008
 İstanbul geçilmez   / 01-09-2008
 Suçlu ayağa kalk!   / 29-08-2008
 Hamiline kart   / 16-08-2008
 DÜN, BUGÜN, YARIN...   / 07-08-2008
 Kapalı Çarşı   / 06-06-2008
 Futbola acıyın!   / 29-05-2008
 ''Es'' eski şarkılar...   / 22-05-2008
 Gerçekleri tarih yazar…   / 15-05-2008


 
Özgener farklı mı?
Serkan Akın (Pendikspor)
Şeref Kürsüsü: Tarsus İdman Yurdu
Ergun Ortakcı (Beykoz Hocası)
Haftanın sözü
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Şampiyon yapıp bırakacağım
İspanya' nın AS gazetesine...
Çatla patla
"1-2 kişiye kendimi ispatlamam...
Çelik kapı gibiler
"Takımın emniyet supabı oldular.
Yattara Al Saad' da
Gitmek için direnen Yattara ise...