Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Korkmakla olmuyor

Dün gece iki devre iki ayrı F.Bahçe izledik. İlk 45 dakika son derece korkak, çekingen, rakibinin üstüne gidemeyen, savunmada anormal hatalar yapan, orta sahada pasları sürekli rakibe atan F.Bahçe, daha 15. dakikada 2-0 geriye düşen taraf oldu. 30. dakikaya kadar rakip kaleye hiç gidemedik. İlk gittiğimizde de golü bulduk. Fakat o dakikaya kadar skorun 4-0, 5-0 olması içten bile değildi. Maldonado ve Selçuk, 5'er metrekarede oynuyorlar. Sadece yanında gördükleri sarı formalılara yan pas, geri pas yapıyorlar. Yasin akılalmaz hatalarla dolu... Aragones bunu nasıl görmüyor anlamak mümkün değil. Ama normal. Çünkü Hacettepe maçında da aynı şekilde Can'ı görememişti. Her zaman söylüyorum; bu takımda Edu veya Lugano'nun yokluğunda stoperde ilk düşünülecek isim Önder'dir. Aragones artık bunu görmeli. İlk devre ileriye oynamayı düşünen sadece 2 futbolcu vardı. Biri Alex diğeri de Uğur Boral. Zaten gol de aynı Hacettepe maçında olduğu gibi bu ikiliden doğdu. Alex, Uğur'u kaçırdı, gitti, Uğur'un mükemmel ortasına kafayı vurdu. Kaleciden dönen topu Güiza tamamladı. Güiza demişken hakkını yemeyelim. Bu kadar çok koşan, asla teslim olmayan, arkadaşlarını canlandırmaya çalışan Güiza maalesef istediklerini başaramadı.

Aragones ne yaptı?
İkinci devreye çıkarken yapılması gereken üç hamle vardı. Bir; Yasin çıkıp Önder girecek. İki; Selçuk çıkıp Kazım girecek. Üç; sağ kanatta hiçbir şey yapamayan Emre, Selçuk'un yerine gelecek. Böylece işlemeyen sağ kanat da Kazım ile işlemeye başlayacak. Ama Aragones ne yaptı? Selçuk'u çıkardı, ondan farkı olmayan Josico'yu koydu. Ne umuyordu bilemiyorum ama Josico'nun erken sakatlanmasıyla bizim istediklerimiz yapılmak zorunda kalındı. Emre orta sahaya çekildi, Kazım yerine Burak girdi. Böylece rakip kaleyi daha sık yoklamaya başladık. Net pozisyonlar bulduk. Son dakikada yediğimiz golle belki 3-1 bitti ama 2-2 ile dönmemiz içten bile değildi. Kaçan pozisyonlar var ama bir tane Güiza'nın var ki akıl almaz. Bunları görünce "Yazık oldu" diyoruz. Aragones, Uğur Boral'ı çıkartma ve Önder yerine Yasin ya da Can'ı oynatma düşüncelerinden uzaklaşmalı. Neticede Fenerbahçe ilk 45 dakikadaki silik oyunuyla taraftarlarına "Eyvah" dedirtirken ikinci yarıdaki cesur oyunuyla gelecek için biraz da olsa umut verdi. Takımdaki sakatlar da iyileşirse gruptan çıkma şansımızın var olduğunu söyleyebilirim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ümitleniyorum   / 17-09-2008
 F.Bahçe hak etti   / 14-09-2008
 Denizli'ye yanıt   / 13-09-2008
 Sakatlığa davet   / 12-09-2008
 Değerlerimizi bilelim   / 11-09-2008
 Kulluk etmek   / 10-09-2008
 Güzel başlangıç   / 07-09-2008
 Bugün ve yarın   / 06-09-2008
 Bardak boş mu?   / 03-09-2008
 Böyle gitmez...   / 31-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Yıpranmış!
Yıprandığı gerekçesi ile Hacettepe...
Küçük görme
"Bellinzona bize rakip olamaz ama...
Uç Kartalım!
UEFA Kupası 1. tur ilk maçında...
Hedef tutmadı
"Rakiplerimizin kayıplarına değil,...