Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
UEFA alt-üst!

Feyenoord-Kalmar ve Sevilla-Salzburg maçları 2.5 üstüne, Nancy- Motherwell ile Kayseri-PSG mücadeleleri 2.5 altına oldukça yakın.


426 FEYENOORD-KALMAR 2.5 ÜSTÜ 1.55
FEYENOORD,
Hollanda Ligi'ne iyi bir başlangıç yapamadı. Özellikle savunmasında çok açıklar veren ekibin etkili gol silahları da olmasından dolayı maçları bol gollü bitiyor. Bu maçta da bir istisna olacağını sanmıyorum. 2.5 gol üstü denenebilecek bir maç.

432 NANCY-MOTHERWELL 2.5 ALTI 1.60
İKİ
sene önce sahasında çok güvenilir bir takım olan Nancy, geçtiğimiz yıl ve bu sene aynı başarıyı gösteremiyor. Özellikle gol yollarında kapanan takımlara karşı çok zorlanıyorlar. Motherwell'in de buraya beraberlik için geldiği ortada. Bu koşullarda Nancy'nin kilidi açmakta zorlanacağını düşünüyorum.

432 NANCY-MOTHERWELL 2.5 ALTI 1.60
BU
sene İsviçre 1. Ligi'ne çıkan Bellinzona, geçen sezon İsviçre Kupası finalinde Basel'e 4-1 yenildiği halde rakibi lig şampiyonu olunca UEFA Kupası'nda oynama hakkı kazandı. Takımın en önemli oyuncusu geçen sene oynadığı 32 maçta 18 gol atan Kamerunlu Pouga sene başında Sevilla'ya transfer oldu. Roma'nın kardeş kulübü Bellinzona şu anki durumuyla Galatasaray'a rakip olamaz.

454 BELLİNZONA-GALATASARAY 2 1.50
ÜÇ
yıldır Paul Le Guen yönetiminde çok kötü günler geçiren Fransa'nın başkent ekibi Paris Saint Germain, bu sene başında yaptığı flaş transferlerle ve yakaladıkları başarıyla adından söz ettirmeye başladı. Giuly ve Makalele'ye son olarak Fenerbahçe'de mutlu olmayan Mateja Kezman eklendi. Takım lige fırtına gibi girdi ve üçüncü sıraya kadar yükseldi. Le Guen'in tek hedefi gol yemeden maçı tamamlamak ve işi Paris'te bitirmek olacaktır. Bu maçtaki ilk seçimim alt.

455 KAYSERİ-PSG 2.5 ALTI 1.60
JUANDE
Ramos yönetiminde art arda iki defa UEFA Kupası'nı müzesine götüren ve bunu yapan tek takım olma unvanını elinde tutan Sevilla, acaba bu sene de bu kupaya aynı önemi verecek mi? Kanoute ve Fabiano dinlendirilmezse üst olması çok muhtemel fakat bu oyuncular dinlendirilebilir. Her şeye rağmen Sevilla evinde ateşli taraftarı önünde zayıf rakibine goller atacaktır. Avusturya temsilcisi Salzburg'un rakip olabileceğini zannetmiyorum.

GENCO BORAN


İşi bitirdik
Cap İstanbul'un ilk ayağı...
İstifa etmiyorum
Yeni Kartal Mims
Altınla başladık
Dişimize göre
Barnes imzaladı
Lech Poznan'a dikkat
'Yeni zengin' kazanır
Cimbom affetmez
Radyospor farkı
Celtic evinde takıldı
İddaa sonuçları
 
12 süper adam
Son olaylar nedeniyle Basketbol Milli Takımı' nın Avrupa...
Yıpranmış!
Yıprandığı gerekçesi ile Hacettepe...
Yıldırım motivesi
FENERBAHÇE Başkanı Aziz...
Küçük görme
"Bellinzona bize rakip olamaz ama...
Skibbe' ye destek
ADNAN Polat, takımın...
Uç Kartalım!
UEFA Kupası 1. tur ilk maçında...
Şakaya gelmez
F.Bahçe' nin Şampiyonlar Ligi'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital