Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Forvet şart!

Galatasaray 5. hazırlık maçını Almanya Birinci Ligi'nin yeni takımlarından Hoffenheim'a karşı oynadı. Aslına bakarsanız bana göre ilk ciddi hazırlık karşılaşmasıydı bu. Ancak takımın birçok as futbolcusu sahada yoktu. Servet, Kewell, Lincoln, Linderoth gibi as futbolcular sakatlıkları nedeniyle İstanbul'da kalmıştı. Arda ise maç günü midesinden rahatsız olduğu için kadroda bile yoktu. Bir de yeni alınan kaleci Sanctis'i sayarsak takımın yarısından fazlası sahada yok demekti. Skibbe de mevcut kadrodan kafasında kurduğu ideal 11'i sahaya sürdü. Yeni transfer Meria tüm hava toplarına hakimdi. Arkadaşlarına defanstan çıkarken çok iyi paslar attı. Takıma biraz daha alıştığı zaman süper olacak. Bu arada Emre Aşık'ı da unutmamak lazım. İlk yarıda o kadar önemli üç top kesti ki en az Meira kadar iyiydi. Üstelik bir de gol attı. Bu sezon defanstaki forma savaşında bu futboluyla 'ben de varım' dedi.

Gol kısırlığı çekiyorlar
Galatasaray bundan evvelki 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik almıştı. Artık bu maçta da herkes galibiyet bekliyordu. İlk golü de atmalarına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadılar. Böylelikle hazırlık maçlarında mağlubiyetle de tanıştılar. Bu karşılaşmada göze batan isimlere gelirsek... Aykut iki gol yemesine rağmen başarılıydı. Aydın klas hareketleri ile yıldız adayı olmaya devam ediyor. Bunların dışında fazla gözümüze çarpan futbolcu olmadı sahada. Meira ile Emre'yi zaten bunlara dahil etmiştik. Şampiyonlar Ligi kurası çekildi. Bana göre iyi bir kura. Her ne kadar Steaua Bükreş'in geçen yıldan bir yükselişi olsa da Galatasaray çekebileceği en iyi kurayı çekti. Bu yüzden 5 hazırlık maçında gol kısırlığı çeken Galatasaray'da forvete kesinlikle bir takviye transfer şart oldu. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak hiç de mucize değil. Aksine umulmayacak kadar kolay. Galatasaray yönetimi bu kura şansını iyi değerlendirip forvete gereken transfer takviyesini hemen yapmalılar. Bir de sakatlar konusunda şanssızlıkları var. Umarım özellikle Servet, Lincoln ve Linderoth ön eleme maçlarına yetişir. Kewell'ın da bu maçlara yetişmesini isterim ama yetişemese de bana göre çok önemli bir kayıp değil.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hazır değiller   / 25-07-2008
 Aslan gençler   / 17-07-2008
 Önce Avrupa   / 16-07-2008
 Yavaş yavaş   / 14-07-2008
 Fiyasko   / 29-06-2008
 Yönetim uyuma!   / 30-05-2008
 Vefa-gelecek   / 19-05-2008
 Aslanlar gibi   / 06-05-2008
 İşte yürek!   / 28-04-2008
 Zincirleme hata   / 03-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Işk göründü
3. ön eleme turunda Bakü-Partizan...
Cimbom parcalar
Muhtemel rakipler arasında...
Bu sistemle kaybetmeyiz
Fransız yıldız, "Bizim için en...
Ceza kalkıyor
"Rahmetli Federasyon Başkanı Hasan...