Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gayet olumlu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında MTK karşısında sezona iyi başladı. İki takım arasında yalnız ekonomik değil, kalite olarak da fark vardı. İlk 45'te kaleci Volkan'a neredeyse top bile gelmedi. Geçen sezonki geri dörtlü hiç bozulmamış olduğundan aksamadılar. Ama yine de uzun sürecek sezon için Roberto Carlos'un bıraktığı boşluklara hocasının tedbir alması gerekebilir. Bu arada sempatik adam Carlos'un iki yıldır merakla beklenen füzesini 15. dakikada futbolseverler ayakta alkışladı. Bazı dostlar, bizim gibi düşünmeseler de ben şahsen Aurelio'yu aradım. Tabii ki gitmek isteyen adamı göndereceksin. Bu doğru. Ama adını ve milliyetini değiştirmiş adamı da gitme durumunda bırakmayacaksın! Onun yerinde oynayan Selçuk'un kumaşı iyi. Allah için, elinden geleni de yapıyor. Fakat onun kumaşından ne yazık ki smokin çıkmayacak. Kazım ve Uğur, bu yıl Avrupa'da isimlerini duyuracakları şansı Aragones'ten bulabilirler. Yeter ki duygusal triplere girmesinler. Kaptan, her zamanki Alex... Oynadığı zaman zevk veriyor. Yükünü hafifletecek bir destekçi transfer edilince bu yıl Alex de coşacaktır. Semih iyi başladı. İlk yarının sonlarına doğru biraz saklansa da her zaman Fenerbahçe'ye faydalı olacak görüntüdeydi. Güiza'nın biraz sabır ve sevgiye ihtiyacı var. Golü koklaması iyi, son vuruşlarda biraz heyecanı ve antrenman eksikliği bulunsa da egoist bir futbolcu olmadığı görüldü.

Aragones farkı
Macar ekibi, ikinci yarıda varlığını hissettirmek istedi ama 59'da defansın da yardımıyla Selçuk skoru 2-0'a taşıdı ve Fenerbahçe'yi rahatlattı. İspanyol hoca, "Formayı hak edene veririm" dercesine Gürhan'ı 68'de oyuna aldı. Bugüne kadar hazırlık maçlarında müthiş performans gösteren birçok oyuncunun resmi maçlarda kulübeyi dahi göremediğini çok iyi hatırlarız. Onun için Aragones, farkını ilk maçta ortaya koydu ve herkesi umutlandırdı. Farkı artırmak isteyen Fenerbahçe, rakibine son dakikalarda epeyce yüklendi. Gecenin başarılı adamı Kazım'ın volesi direkte patlamasa, bu büyük bir avantaj olacaktı. Emre, 8 yıl sonra Türkiye'de ilk defa sarı-lacivertli formayla Saracoğlu'nda sahadaydı. Daha sonra hoca Burak'a şans verdi. Bu iki futbolcuyu da taraftarlarına tanıtmış oldu.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Güiza gerçekleri   / 18-07-2008
 Öldükten sonra "ölme"   / 09-07-2008
 Herkesin sesi nasıl da kesildi   / 02-07-2008
 Analiz zamanı   / 27-06-2008
 Hoşgörü zamanı   / 25-06-2008
 Bizim efsanemiz kim?   / 17-06-2008
 Mucize, mucize   / 16-06-2008
 Yeniden doğuş   / 12-06-2008
 Can acıtan tokat   / 09-06-2008
 Duyarlı milliyetçilik   / 05-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Yolumuz açık
İspanyol çalıştırıcı "Her geçen...
En kralı gelecek
"Dünya gol kralı Suazo' yu alarak...
Camia kızgın
Fulya ihalesini alan Aşçıoğlu...
Eksiklerimizi gördük
Trabzonspor' un çok şeyler...