Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yıldız yılı

Fenerbahçe, Güiza'yı transfer ederek saldırı gücünü artırdı. Aurelio'yu kaybederken, orta alandaki kirişin kırılmasına sebep oldu. Herhalde bu kaybın ödeşmesi olacaktır. Nöbeti karşılamak görevi elbette birine verilecektir.

* Bakmayın "dede" yakıştırmalarına... Görünen o ki, yılın en renkli transferi Aragones. Eski zaman şatolarına bayrak asmış, devrimci bir duruşu var. Sadece futbolcular üzerinde değil, medya üzerinde de kendi kurallarının kralı olduğu muhakkak. Her türlü kartvizite karşılık, onda eşitlik ilkesi hakim olacak. Egemenlik de, kayıtsız şartsız koşanın olacak.

* Yeni sezona diğerlerinden önce hazır olması gereken bir takım duruyor önümüzde. Eldeki elemanlar sağlam kaldıkça, Fenerbahçe'nin defansında sorun olmadığını zaten biliyoruz. Ama sadece ligin değil, Avrupa'nın hayallerini yüklenen bir takımın, geçen yılın üzerine çıkmak düşüncesini de, hesaba katmak gerek. Çünkü Fenerbahçe'de her zaman daha fazlası istenir.

* Mesele orta alanda. Bu takımda ekmek yapacak olan çok da... Değirmene su taşıyacak adam eksikliği söz konusu. Rakip hatları didikleyen, yalın futbolu keşfetmiş biri, özel tercih sebebi. Fenerbahçe'nin en kırılgan yanını görmek icat sayılmasın. Bizimki sadece sezon öncesi işaretler.

* Fenerbahçe'nin kadrosunun, Türkiye şartlarının neresinde olduğu ortada. Bu takımın Avrupa'da tarihin en büyük gururunu yaşattığını da kimse inkâr etmesin. Ayrıca eldeki önemli isimlerin, gerçek değerini bu yıl göstereceğini düşünürsek, ortaya ekstra kazançlı bir Fenerbahçe çıkacaktır. Fenerbahçe'nin geçen yıl yarım kalan rüyasıydı Roberto Carlos... Ülkenin en renkli sol kanadı, bu sezon yine hizmete açık. Milli Takım'da değerini katlayan Kazım, yeni sezonda Fenerbahçe'nin en etkili isimlerden biri olacak. Onları yeni transfer gibi algılarsam, abartmış sayılmam.

* Siyah beyaz fotoğraflardan kaçan Burak Yılmaz'ın, sarı lacivert formayla neler yapabileceğini düşünüyorum da... En azından Ali Bilgin'in yarattığı hayal kırıklığını yaratmayacağını biliyorum. Bir patlama yapmasını da, an meselesi sayarak. Semih bildiğimiz Semih... Yenilgiyi ipten almanın özel ismi... Kezman, bende hep soğuk bir resmin içinde duruyor. Aynı pozlar, aynı bilek hareketleri ve donukluğuyla... Güiza'nın çabukluğu, Fenerbahçe'de çok şeyin sebebi olacaktır. Buna inancım çok. Aragones'in yaratıcı ruhuna güvenerek, sürpriz olarak Gürhan'ı işaret ediyorum.

* Fenerbahçe'de veriler "yıldız yılını" işaret ediyor. Gerçekler, başarıyı zorunlu kılarken...

* Geçen yılki yenilginin üzerine gül dökülmüştü ama... Bu yıl asla telafisi olmaz. Hem yönetim katında. Hem taraftar katında.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Dağ gibi adam omuzlarda gitti   / 08-07-2008
 Kim bu adam?   / 01-07-2008
 Milli yorumlar   / 24-06-2008
 Komutan Arda   / 17-06-2008
 Kulluk sistemi   / 10-06-2008
 Can feneri   / 03-06-2008
 Hayal satan adam (17)   / 01-06-2008
 Sessiz fırtına   / 27-05-2008
 Hayal satan adam (16)   / 25-05-2008
 Yaz eğlencesi   / 20-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Büyük tehlike
Marca: Valencia, Aragones' e '...
Özel bir golcü
Kalli, adamı krallığa giderken bir...
Uyanık kartal
Arjantinli yıldızın sözleşmesini...
Fırtına patlar
"Forma pahalı. Bu yüzden herkes...