Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sakat mı, değil mi?

Galatasaray'da herkesi heyecanlandıran bir transfer yapıldı. Avustralya kökenli Harry Kewell... Adam sağlamken 10 numara bir futbolcuydu. Şimdi ise kaç yıldız eder bilemem. Eğer ciddi ciddi oynayacaksa çok takımın defansını yakar. Kanatta da oldukça güçlü bir adam Galatasaray'ın emrinde olur. Ben Adnan Sezgin'e çok güvenirim. Bunu her zaman yazmışımdır. Kendisine sordum: "Adnan bu çocuk sakat değil mi?" "Merak etme" dedi ve ekledi: "Bakacağız." Aman Adnan iyi bak! Burası rehabilitasyon merkezi değil. Kimseyi de tedavi ettirip, oynatmak için de alamayız. Ancak kafalarda çok ciddi oluşan bir soru var. Ve bu soru da acil olarak cevaplanmalı. Arda'yı ne yapacaksınız? İkisi de aynı hatta giden Ferrari gibi. Görüntü Arda'nın satılacağı mı? Arda satılacaksa çıkın, "Mali sıkıntıdan dolayı Arda'yı satıyoruz" açıklamasını yapın size kimse bir şey diyemez. Ve altyapıya dönüp, başka Arda'lar çıkarmaya çalışın.

Sinan Engin özür dilemeli
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin zannediyorum ki kendini kral ilan etti. Gerçek o kadar açık ki oturmuş orada basın mensuplarını tabii içinde tehdit de var kumanda etmeye çalışıyor. Hoca sen kimsin? Koca Beşiktaş kulübünde haberini normal almış, asla yalan haber olmayan iki İbrahim'in kavgasını yazdı diye neler söylüyor. Şu laflara bakın! Sinan Engin, basın toplantısında iki futbolcusunu süresiz kadro dışı bıraktığını ve satılacaklarını açıklıyor. Suç, terlik yüzünden kavga etmek. Olay utanç vericidir ve Beşiktaş'ı ilgilendirir. Bizi ilgilendiren kısmı ise bu olayı topluma aksettirmektir. Sinan Engin'e anlaşılan gazetecilik dersi de vermek gerekecek. Dürüst olarak aldığı haberi, ekmek parası kazandığı gazetesine yazdıran Serdar kardeşimi kampa almamak gibi bir tehdit savurmamalıydı. Sinan Engin'e geçmişte Galatasaray yönetimine laf söylediği zaman da böyle bir şey yazmıştım. Ama görülüyor ki Sinan Engin hâlâ ders almamış. Yazık günah. Günün 8 saatini gazetelerde geçiren bir adam asla bunu yapmamalı. Sinan Engin, spor basınından özür dilemeli.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 4 hoca, kaç yıldız?   / 04-07-2008
 Adamı şımartırsan   / 30-06-2008
 Hasan ve Rüştü   / 28-06-2008
 Türk değil miydiler?   / 27-06-2008
 Hayde bre pehlivan   / 25-06-2008
 Tükürdüğünü yalamak!   / 23-06-2008
 Hakları ödenmez   / 22-06-2008
 Sen utanmalısın   / 18-06-2008
 Arda'ya baktıkça   / 17-06-2008
 Mucize gerçekleşti   / 12-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Takıntılı biriyim
"F.Bahçe' nin büyüklüğünü dünya...
2 yıldızın da eli...
Adnan Sezgin, iki yabancı oyuncuyu...
Beşiktaş zorlamadı
Siyah-beyazlılar, Avusturya 2. Lig...
Tarihi değişim
İki senelik imza atan Kamerunlu...