Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
321'de gol şov olur


312 GAMBA OSAKA-SAPPORO 1 1.25
HER yıl şampiyonluk parolasıyla Japonya Ligi'ne başlayan Gamba Osaka takımı, iki hafta öncesine kadar başarısız sonuçlarla taraftarını üzmüştü. Ancak son iki müsabakasını kazanarak tekrar toparlandığının sinyallerini verdi. Sapporo ise ligin vasat ekiplerinden. Sondan 2. sırada bulunuyorlar. 7 haftada
sadece 1 galibiyetleri var, diğer maçlarını ise kaybetti. Gamba'ya sürpriz yapamazlar.

321 DC UNİTED-LOS ANGELES 2.5 ÜSTÜ 1.45
DOĞU'nun 5.'si DC United, Batı'nın fantastit takımı ve lideri Los Angeles Galaxy'yi ağırlıyor. İki takımın da istatistiklerine baktığımda her ikisi de grubunda en fazla golü atıp, en çok yiyen ekip konumundalar. DC United, 3 haftadır kazanıyor. Los Angeles ise 3 haftadır kaybetmiyor. Zor bir mücadele olacak. Kazananı tahmin etmek güç ancak bol gollü geçeceği kesin görünen bir müsabaka.

325 NYBERGSUND-ODD GRENLAND 2 1.45
EN yakın takipçisine 5 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturan Odd Grenland, rakip tanımıyor. İlk yenilgisini üçü hafta önce Start takımı karşısında aldı ve diğer mücadelelerinin hepsini kazandı. Çok formdalar. Gol yollarındaki etkili isimleriyle 10 maç sonunda 31 gole ulaştılar. Takım adeta gol makinesi. Nybergsund karşısında da fileleri sarsacaklardır. Odd Grenland kazanmaya yakın.

111 ALMANYA-İSPANYA 02 1.20
MİLLİLERİMİZ karşısında ve turnuvanın diğer mücadelelerinde gösterişsiz futbol oynayarak finale çıkmayı başaran Almanya, bunu hep yapıyor. 24 yıldır Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final oynayamayan ve fazla uluslararası başarısı bulunmayan İspanya, yakaladığı şansı değerlendirecektir. Villa'nın eksikliği büyük handikap ancak yedekte bekleyen futbolcular da görevlerini en iyi şekilde yapacaktır.

344 FLUMİNENSE-BOTAFOGO 2 1.95
TAMAMEN Libertadores Kupası mücadelelerine odaklanan Fluminense, ligdeki performansıyla hayal kırıklığı yaratıyor. Ligdeki 7 karşılaşmasından da galibiyet alamadı. Sadece 2 beraberliği bulunuyor. 3 Temmuz'da oynayacakları Libertadores final rövanşını düşünerek, Botafogo karşısına yedek ağırlıklı olarak sahaya çıkacaklar. Konuk ekip, rakibini böyle yakalamışken fırsatı değerlendirecektir.

Fatih SARICA


Kupa aşkına
Hamit ilk 11'de
En iyi hoca Terim
Güzel olacak
Set alamadık
Palmeiras'la devam
Final "alt" biter
Racing Club daha iyi
BANKO GREMİO
Klose tarihe geçmeye hazır
Millilerin primi şaşırttı
Ballack belirsiz
Bir maç daha
Kısa... Kısa... kısa...
Aroma'dan milli destek
Belarus'u yıktık: 3-1
İddaa sonuçları
SAYISAL LOTO ÇEKiLiŞi
iZMiR AT YARIŞI SONUÇLARI
 
Aragones Alex' i sevmez...
Oynattığı her takımda, santrfor...
Var mısın yok musun?
Güiza: Daha kararımı vermedim.
Yedeği Giuly
Sambacı için dünkü idmana noter...
Sezgin: Gereken yapılır
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan...
Baros ısrarı
Klasnic ve Olic' ten haber...
Çift idmana devam
Beşiktaş dün de çift idman yaptı.

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital