Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Racing Club daha iyi


321 DC UNİTED-LOS ANGELES 2.5 ÜSTÜ 1.45
ABD'de istatistiklere bakıldığında çok zevkli bir maç bizleri bekliyor. 25 ile 14 takım arasında en çok gol yiyen takım olan DC United, buna karşılık 24 ile en çok gol atan ikinci takım. Los Angeles ise 31 ile ligin en çok gol atan takımı olurken, 24 ile en fazla gol yiyen ikinci takım olarak
göze çarpıyor. DC United'ta. 8 gollü Emilio, Los Angeles'ta da 11 gollü Donovan ile 9 gollü Buddle formda. En az üç gol olur.

342 GİMNASİA J-UNİON SANTA FE 1 1.75
ARJANTİN play-out'unda deplasman golü geçerli değil. İlk maç 1-1 sona ermişti. Rövanş 1-1 biterse uzamıyor, 2-2 ve daha fazla gollü beraberliklerde de Union lige yükselemiyor. Çünkü eşitlik halinde 1. Lig takımı 1. Lig'de kalıyor. Union'un mutlaka kazanması gerekiyor. Gimnasia Jujuy, üstüne gelecek rakibinin açıklarını iyi değerlendirip, rakibini devirir ve ligde kalmayı başarır.

333 RACİNG-BELGRANO 1 1.45
GİMNASİA Jujuy-Union Santa Fe maçında söylediklerim bu karşılaşma için de geçerli. İlk mücadele 1-1 sona ermişti ve Belgrano'nun 1. Lig'e yükselebilmesi için maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Arjantin Ligi'nin en köklü kulüpleri arasında yer alan Racing'in kendi taraftarı önünde çok iyi bir futbol ortaya koyacağını tahmin ediyorum. Racing Club takımı kazanarak ligden düşmez.

111 ALMANYA-İSPANYA 10 1.37
EURO 2008'de takımların bir maç önceki performanslarına bakıp bahis yapanlar, turnuva boyunca fena halde yanıldı. Yarı final performanslarına bakıldığında İspanya'nın Almanya'yı yenmesi gerekiyor. Ancak ben tam tersini düşünüyorum. Çünkü Panzerler her zaman final maçlarnını iyi oynar. Karşılaşma uzun süre berabere gidecektir. Almanya 90 dakikayı kaybetmeyecektir.

343 GREMİO-İNTERNACİONAL 1 1.65
PORTE Allegre derbisinde Gremio ile İnternacional karşı karşıya geliyor. Vasco da Gama mağlubiyetinden sonra Fluminense, Goias ve Atletico Paranense'yi mağlup eden Gremio, son derece formda. Son iki galibiyetini 3-0'lık skorlarla elde etti. İnternacional ile oynadığı son iki maçı da gol yemeden kazanması bildi. Derbide daha iyi bir takım olan Gremio'nun galip geleceğini tahmin ediyorum.

Ozan GERMAN


Kupa aşkına
Hamit ilk 11'de
En iyi hoca Terim
Güzel olacak
Set alamadık
Palmeiras'la devam
Final "alt" biter
321'de gol şov olur
BANKO GREMİO
Klose tarihe geçmeye hazır
Millilerin primi şaşırttı
Ballack belirsiz
Bir maç daha
Kısa... Kısa... kısa...
Aroma'dan milli destek
Belarus'u yıktık: 3-1
İddaa sonuçları
SAYISAL LOTO ÇEKiLiŞi
iZMiR AT YARIŞI SONUÇLARI
 
Aragones Alex' i sevmez...
Oynattığı her takımda, santrfor...
Var mısın yok musun?
Güiza: Daha kararımı vermedim.
Yedeği Giuly
Sambacı için dünkü idmana noter...
Sezgin: Gereken yapılır
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan...
Baros ısrarı
Klasnic ve Olic' ten haber...
Çift idmana devam
Beşiktaş dün de çift idman yaptı.

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital