Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sağ olun var olun

Teşekkürler çocuklar, hepinize helal olsun. Ne yazık ki turnuvanın en güzel maçını oynayıp elendik. Dünya bu maçı seyretti ve bizim buralara hakkımızla geldiğimizi gördü. Sakatlarımız vardı, kart cezalılarımız vardı, hatta kalecimizi orta sahada oynatma fikri bile vardı. Bütün bunlara rağmen çıkardığımız takımla Almanya'yı futbol olarak rezil ettik ama maalesef yenildik. Futbolda bunlar var. Ben bu turnuvada ilk defa oynayan Ayhan'ı da alnından öpüyorum. İlk defa stoper oynayan, bir kere Klose'yi kaçırmasına rağmen Mehmet Topal'ı da alnından öpüyorum. Uğur, Semih, Kazım ve diğer bütün futbolcuları alınlarından öpüyorum. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bunlar normal ama herkes gördü ki Türk Milli Takımı buralara boşuna gelmedi. Hamit, Bayern Münih'te bile bu kadar istekli oynamadı. Bu çocuklar finali çok istediler ama maalesef olmadı. Varsın olsun. Yurda döndüklerinde hepsini kucaklamamız gerekir. Bizi gururlandırdılar, onurlandırdılar. Sabri 3. golde hatalıydı ama Semih'in attığı golde yaptığı herekete ne diyeceğiz. Adamın sağından atıp solundan geçti. Burada kimse kimseyi eleştirmesin. Rüştü, Klose'nin golünde hatalı çıktı, olabilir. O bizden daha çok üzgün. Ben bu maçın teknik yönüne girmek istemiyorum çünkü şu anda çok duygulu anlar yaşamaktayım. Kendi oynadığım dönemleri düşünüyorum. 48 kere milli oldum ama hiçbir zaman Avrupa Kupası'nda bir yarı final oynamadım. Ve bu maçı da kendi gözlerimle seyrettim.

Büyük iş başardınız
O yüzden dün akşam sahada olan futbolcularımıza tek kelime edecek, tek eleştiri yapacak kimse beni karşısında bulacaktır. Sevgili çocuklar hepinizi alınlarınızdan öpüyorum. Büyük bir iş başardınız. Sağ olun var olur. Löw, F.Bahçe'ye geldiği günlerde, bir şeyler yapmak istediğini söylüyordu. Ama maalesef medyamız buna izin vermedi. Sevgili İsmet Tongo'nun 2 gün önce 'Tükürdüklerini yalıyorlar' yazısını okurken Löw aklıma geldi. Löw'ü kimse bırakmak istememişti. Sevgili Tongo'nun söylediği gibi Löw'ü taraftar değil, futbolu çok iyi bildiğini sanan spor yazarları gönderdi! Bununla ilgili yazımı geniş şekilde yazacağım. Löw akıllı davrandı, Türklerin nasıl çılgın olduğunu biliyor. O yüzden takımı çıkartmadan oynattı, 4 kere kaleye geldi 3'ünde gol buldu. Löw'ü kutluyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Semih'e tavsiyem   / 23-06-2008
 Muhteşem   / 21-06-2008
 Ne fark eder ki?   / 19-06-2008
 Kupayı alabiliriz   / 16-06-2008
 Rusların gecesi   / 15-06-2008
 Kupa öksüz kalmadı   / 13-06-2008
 Böyle devam   / 12-06-2008
 Sadece goller   / 11-06-2008
 Şaşırdım   / 09-06-2008
 Önlem şart   / 08-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Resmen Fener' de
Anlaşma, kulübün resmi sitesinden...
1 golcü 1 libero
Alman hoca, "Hakan ve Song' un...
Bobo gitsin!
"Bobo çok değerli bir oyuncu. İyi...
Ruhum yeter
"Trabzonspor' u çok iyi tanıyorum.