Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Falco kim, Löw kim?

Galatasaray'ın bir türlü kurtulamadığı parasızlık ve ondan dolayı kaliteli adam alamayışı artık insanları bıktıracak hale geldi. Öyle isimler karşımıza çıkıyor ki onların Galatasaray takımında bırakın antrenörlüğü resim bile çektirmesi bu kişileri kalitelendirir. Galatasaray ise hiçbir şey kazanmaz. Şimdi gene bir sürü isim dolaşıyor. Falco Götz, yok Löw ya da Mathias Sammer. Yahu bana lütfen söyleyin, bu antrenörler neler yapmış? Var mı büyük başarıları? Kim bu Sammer? diyoruz, "Ohooo..." diyorlar bana, Alman futbolunda en yetkili yerde! Ne iş yapar? Federasyonda genç takımların başındaymış. Buyrun, namazı siz kılın. Öbürleri belli; Falco bildiğim kadarıyla iki senedir filan boşta. Löw de öyle, federasyonda milli takımda bir hoca. Sayın yöneticiler, Galatasaray'ın sorumlu kişilerine aynen şunu söylüyorum. Bu adamları getireceğinize takımı Cevat Güler hocaya bırakın çok daha iyi. Hiç olmazsa nazınızı çeker, milyon dolarlar harcamazsınız. Eğer onlar gelirlerse bizim işlerimizi çoğaltır bol bol yazı yazdırırsınız. Unutmayın sırası geldiğinde "Bu takım Avrupalı, bu takım her zaman en iyisini alır" diyorsunuz. Eğer bu palavra değilse lütfen gidin Hitzfeld gibi kaliteli hocalardan birini alıp gelin.

Hakan Şükür ve Mubariz
Azerbaycanlı ama Türk asıllı bir petrol kralı var aramızda. Çok müthiş Beşiktaşlı. Bu kolay kolay olacak bir şey değil. En çok sevdiği adam İhsan Kalkavan. Ona "Al şu 80 milyon doları git Beşiktaş'ın borçlarını öde ve başkan ol. Her şeyiyle senin arkandayım" diyor. Şu hale bakın Beşiktaş'ın arkasında güneş doğuyor hiç kimse Masimov'a "Arkadaş gel otur hele" demiyor. Adam Putin'in iyi dostu, Shevchenko'yu da alır, başkasını da. Mubariz Masimov benim bildiğim kadarıyla ki doğru olduğuna inanıyorum Hakan Şükür ile resmen anlaştı. Hakan Şükür yeni sezonda Azerbaycan'a gidecek. Bu kadar iddialı söylememin sebebi şu: Mubariz Masimov gerçek bir Türk dostu ve özü sözü bir adam gibi adam birisi. Beşiktaşlılar böyle bir fırsatı kaçırmayın. Bu yönetim borç üstüne borç yaparken başka bir Beşiktaşlı Masimov, 80 milyon dolar verip "Git Kartalları borçtan kurtar" diyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Heykeli dikilmeli   / 29-05-2008
 Kezman kral olur   / 26-05-2008
 4. büyük kim?   / 23-05-2008
 Acun ve diğerleri   / 20-05-2008
 Laudrup'u getirmezler   / 18-05-2008
 Tayland'ta kutlama   / 16-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Zico Kalıyor
F.Bahçe, teknik direktör...
Emre travması
Adnan Polat, milli oyuncuyu ikna...
Rota Klasnic
Siyah-beyazlılar, W. Bremen' in 28...
Kusursuz fırtına
6 oyuncuyla nikah kıyan transferin...