Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
335'te gol şov olur


335 FREDRİKSTAD-STABAEK 2.5 ÜSTÜ 1.50
ZİRVEDE
zevkli bir mücadele bizleri bekliyor. Fredrikstad, sahasında oynadığı bütün müsabakalarından galibiyetle ayrıldı. Lider Stabaek'i de devirmek için sahaya çıkacaklar. Stabaek'in ise yenilgisi bulunmuyor. Bu unvanını korumak isteyecektir. Deplasmandaki 4 maçının 2'sini kazanıp, 2'sinden de beraberlikle
ayrıldı. 5 maçtır kazanıyorlar. İki takım da gol yollarında etkili. Karşılıklı gollerle geçecek maçta 2.5 üstü barajı aşılır.

345 SANDNESS-START 2 1.60
SON
iki karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Start, lider Odd Grenland'ı devirerek rakibinin 7 haftalık galibiyet serisine "dur" dedi. Mücadele boyunca çok iyi bir oyun ortaya koydular. Adeccoligaen'de kalıcı olmak istemiyorlar. 1 yıl aradan sonra 1. Lig'e merhaba demek amacındalar. Ligin tek yenilgisiz ekibi unvanını taşıyorlar. Sandness ise Adeccoligaen'a bu sezon yükseldi. Start karşısında sürpriz yapabileceklerini düşünmüyorum.

355 DERRY CİTY-CORK CİTY 1 1.85
İKİ
ekibin mücadeleleri her zaman zorlu geçmiştir ve genelde evinde oynayan takım, rakibine üstünlük kurmayı başarmıştır. Derry'nin bu sezon ki performansı, geçen sezona oranla daha iyi. Kadro sıkıntısı çekmelerine rağmen 3. sıraya kadar yükselmeyi başardılar. Cork'un ise son yıllardaki düşüşü devam ediyor. Geride bıraktıkları 6 haftada 3 yenilgi aldılar. Grafiklere baktığımda Derry City'nin bir adım önde olduğunu söyleyebilirim.

364 COLON-RİVER 2.5 ALTI 1.65
CLAUSURA
'nın bitimine 3 hafta kala averajla liderlik koltuğuna oturan River, yakaladığı bu avantajı sonuna kadar sürdürmek isteyecek. Defansıyla dikkat çeken konuk ekip, 7 dış saha maçında kalesinde 3 gol gördü ve 4 attı. Rakip sahada çok kontrollü oynuyorlar. Colon karşısında da tedbirini elden bırakmayacaklardır. Colon'un hedefi kalmadı. Onlar da sahasında az gol yiyor. İki takımın son 3 maçı alt sonuçlandı. Yine kısır bir mücadele olur.

433 BOCA-A.SARANDİ 1 1.60
LİBERTADORES
yarı final mücadelesinde Fluminense'yle 2-2 berabere kalan Boca, önümüzdeki hafta oynanacak rövanş karşılaşmasına odaklanmış durumda. Sarandi karşısına gençlerle çıkacaklar. Bu durum kafalarda tereddüt yaratsa da Sarandi'nin deplasman performansı ve Boca'nın evindeki performansı göz önüne alındığında, sarılacivertlilerin gençlerle de olsa rakibini yine de yenebilecek güce sahip olduğunu düşünüyorum.

Fatih SARICA


Kıpır kıpırız
Hamit belirsiz
Finale devam
Fener'e iki zafer
Portekiz esti: 2-0
Flamengo
Nijerya favori
"Mali" götürürler!
İddaa sonuçları
 
Zico Kalıyor
F.Bahçe, teknik direktör...
Heykeli dikiliyor
Futbolun yaşayan en büyük...
Emre travması
Adnan Polat, milli oyuncuyu ikna...
Fener' e takıldı
Bakan Çelik, "Son seçimde Hakan' ı...
Rota Klasnic
Siyah-beyazlılar, W. Bremen' in 28...
Sivok forma giydi
Beşiktaş' ın yeni transferi Tomas...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital