Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
"Mali" götürürler!


331 POLONYA-DANİMARKA 2.5 ALTI 1.70
2008
Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Polonya ile 2010 Dünya Kupası elemelerinin kadrosunu oluşturmaya çalışan Danimarka karşı karşıya gelecek. Son Hollanda maçında işi sıkı tutan ve karşılaşmayı 1-0'lık mağlubiyetten 1-1'lik beraberliği getiren Danimarka, iyi bir görüntü ortaya koydu. Boruc, Kuszcak ve
Fabianski gibi üç iyi kalecisi olan Polonya'nın Slomarek ve Zurawski gibi etkili futbolcuları bulunuyor. Zorlu maçta 3 gol olmaz.

332 İSVEÇ-UKRAYNA 1 1.55
UKRAYNA
, 2006 Dünya Kupası'na katılarak önemli bir başarı elde etmişti ama Almanya'daki kötü futbol, 2008 elemelerinde de devam etti. Hazırlık maçlarında umut vermediler. Hollanda karşılaşmasında sahada yoktular. İsveç; Kallström, İbrahimoviç ve Ljungberg'in oynamadığı maçta Slovenya'yı Galatasaraylı Linderoth'un golüyle 1-0 yenmeyi başarmıştı. Daha hazır durumdalar. Sarımavililerin kapışmasında gülen taraf İsveç olur.

355 DERRY CİTY-CORK CİTY 2.5 ALTI 1.45
DERRY
, geçtiğimiz sezonlara göre daha düşük bütçeli bir kadro kurmasına rağmen, akıllı futbol oynayarak 3. sıraya kadar yükseldi. Savunmayı ön planda tutan Derry'de sakatların fazla olması da riske girmelerini engelliyor. Kendi sahasında Shamrock maçında galibiyeti kaçırmanın moral bozukluğunu yaşayan Cork için de Derry karşılaşması büyük önem taşıyor. Mağlubiyet halinde işler karışabilir. Temkinli bir futbol sonrasında 3 gol çıkmaz.

363 MALİ-KONGO 1 1.40
2010
Dünya Kupası Afrika kıtası elemeleri başlıyor. Kongo'nun en ünlü futbolcusu, Blackbun Rovers'ta defansta görev yapan Chirstopher Samba. Buna karşılık Mali'de Sevilla'da Kanoute, Real Madrid'den Diarra, Nice'den Diakite gibi önemli isimler bulunuyor. Kadrolara bakıldığında ev sahibinin bir gömlek üstün olduğunu görüyoruz. 1.40'lık oran oldukça cazip gözüküyor. Mali, Dünya Kupası elemelerine galibiyetle başlayacaktır.

423 OLİMPO-SAN LORENZO 2 1.80
SAN
Lorenzo, liderin üç puan gerisinde bulunuyor ve kalan üç haftada şampiyonluk şansı bulunuyor. Düşmesine kesin gözüyle bakılan Olimpo son 5 haftada 12 puan toplayarak umudunu korudu. Ancak yine de kalan üç haftada bunu başarması zor gözüküyor. Çünkü zorlu rakiplerle oynayacaklar. Konuk takımda yıldız futbolcu D'Alessandro bu karşılaşmada forma giyebilecek. San Lorenzo'nun üç puanla evine döneceğini tahmin ediyorum.

Ozan GERMAN


Kıpır kıpırız
Hamit belirsiz
Finale devam
Fener'e iki zafer
Portekiz esti: 2-0
Flamengo
Nijerya favori
335'te gol şov olur
İddaa sonuçları
 
Zico Kalıyor
F.Bahçe, teknik direktör...
Heykeli dikiliyor
Futbolun yaşayan en büyük...
Emre travması
Adnan Polat, milli oyuncuyu ikna...
Fener' e takıldı
Bakan Çelik, "Son seçimde Hakan' ı...
Rota Klasnic
Siyah-beyazlılar, W. Bremen' in 28...
Sivok forma giydi
Beşiktaş' ın yeni transferi Tomas...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital