Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Flamengo

Rio de Janerio derbisinde rakibini genç oyuncularla yakalayan Flamengo fırsatı kaçırmaz. 1.85'lik oranı ile bizleri de sevindirir.


364 COLON-RİVER PLATE 2 1.80
ARJANTİN
'de son 3 haftaya girilirken River ile Estudiantes arasında müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. San Lorenzo ve Boca Juniors bu iki takımın puan kaybetmesini bekleyecek. Puan eşitliği halinde play-off kuralının geçerli olduğu Arjantin'de River-Estudiantes şampiyonluk maçı olasılığı oldukça yüksek.
Huracan karşısında zorlanan River, Colon'u yener.

365 HURACAN-ESTUDİANTES 2 1.90
APERTURA
2006'da mucizevi şekilde şampiyon olan Veron ve arkadaşları şimdi bunu tekrar etmek istiyor. Bu seneki kadrosu şampiyon olan kadrodan çok daha kaliteli. Tecrübeli forvet Maggiolo bu sıralar çok formda. Veron için ise ayrı bir paragraf açmak lazım. Takıma çok şey katan Veron'un önderliğinde final maçlarını çok iyi oynayan Estudiantes kazanır.

366 CORİTİBA-CRUZİERO 2.5 ÜSTÜ 1.60
LİGİN
yeni takımı Coritiba sezona beklenilenden de iyi başladı. Teknik direktör Dorival Junior'un 6 aya kadar takım çalıştıramamasına yol açacak dava, Junior'un lehine sonuçlanınca iyice rahatlayan Coritiba bu karşılaşmaya oldukça iddialı hazırlanıyor. Cruziero, rakiplerinin zor günler yaşaması nedeniyle farkı açabileceği kadar açmaya çalışacak. 2.5 üstü ideal seçim.

425 FLUMİNENSE-FLAMENGO 2 1.85
BU
karşılaşma iki takımın da ortak kullandığı Maracana'da oynanacak. Flamengo yönetimi, Maracana'ya Zico'nun heykelini dikmeye karar verdi. Zico da maçı izleyecek. Çarşamba günü Boca'yla 2-2'nin rövanşını oynayacak Fluminense, bu maça tamamen yedek kadro ile çıkıyor. Sözleşmesinde sorun bulunan Obina dışında Flamengo tam kadro ve galibiyete çok yakın.

426 PALMERİAS-ATLETİCO PR 1 1.50
PAULİSTA
eyalet şampiyonasında şampiyon olan Palmerias, Portuguesa deplasmanında galibiyeti koruyamadı. Luxemburgo'nun öğrencileri önemli 2 puan kaybetmiş oldular. Yeni teknik direktörü ile çıktığı ilk maçtan beraberlikle ayrılan Parananse, ligin orta kalite ekiplerinden birisi. Palmerias deplasmanında zorlanırlar.

433 BOCA JUNİORS-A.SARANDİ 1 1.60
BOCA
Juniors'a verilen oranı görünce çok şaşırmış olabilirsiniz. Hafta içi Rio de Janerio'da Fluminense ile kritik rövanş mücadelesine çıkacak olan Boca Juniors, kaleci Migliore hariç genç takımla bu maça çıkıyor. Arsenal Sarandi'nin herhangi bir iddiası yok. Boca'nın gençleri dolu tribünler önünde Sarandi'yi devirir.




Kıpır kıpırız
Hamit belirsiz
Finale devam
Fener'e iki zafer
Portekiz esti: 2-0
Nijerya favori
"Mali" götürürler!
335'te gol şov olur
İddaa sonuçları
 
Zico Kalıyor
F.Bahçe, teknik direktör...
Heykeli dikiliyor
Futbolun yaşayan en büyük...
Emre travması
Adnan Polat, milli oyuncuyu ikna...
Fener' e takıldı
Bakan Çelik, "Son seçimde Hakan' ı...
Rota Klasnic
Siyah-beyazlılar, W. Bremen' in 28...
Sivok forma giydi
Beşiktaş' ın yeni transferi Tomas...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital