Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Vagner Love ile uğraşmaya değmez

Dünyada trend ve de işe yarayan eğilim belli artık. Önde top saklayan, vücudunu iyi kullanan, duvar olabilen, kafa vurabilmek için iyi bir zamanlama becerisi olan ve de en önemlisi 'tek başına oynayabilen' forvet. Vagner Love lafları Fener için dolaşmaya başlayıp da sorularınız da gelince yazmak istedim bu oyuncunun Fenerbahçe için neler yapıp, yapamayacağını. Fener'de Alex olduğu müddetçe, ön alanda 2 forvet bulundurmak imkansız. 8 kişi oynarsınız o zaman. Ya da Hakan Şükür ve Arif'in, G.Saray'ın Avrupa Şampiyonu olduğundaki performansları gibi önde deli gibi koşan 2 forvet bulursunuz ki bu da mümkün değil.
Çünkü öne 2 forvet koymuş her takımda, bu 2 adam da diğerinin bu işi yapmasını, kendinin de gol alanında diri olmak için hiç pres yapmamasını istiyor. İnter bunun tipik örneklerinden. Crespo, bu nedenle Zlatan'ın hışmına uğrayıp dışarıda kalıyor, Cruz ise Zlatan'a 'biat' ettiği ve deli gibi koşup, pres yapıp, 'prens Zlatan'ın koşmadan maçı bitirmesini sağladığı için takımda yer buluyor. O zaman Fener'in önde yer alacak adamının TEK OLARAK DA oynama becerisine sahip olması lazım. Peki bu Vagner'de var mı? Kesinlikle yok! Bu adam CSKA'da Jo, Milli Takım da ise adını bile sayamayacağım kadar çok adam ile sürekli çift forvet oynadı. Yanındaki adamların yanıltıcı deparlarla açtığı boşluklara girdi ve gollerini attı. Yeteneğine ve golcülüğüne bir itirazım var mı? Kesinlikle hayır ama Fener'in oynaması gereken oyun düzeninde CSKA'da Jo'nun sayesinde goller atabilmiş Vagner'in yeri yok. Ayrıca bakın adamın Rusya karnesine 4 yılda 10 golün üzerine çıkabildiği sadece 1 sezon var. Geçen sezon ligin tepesindeki Zenit ve Spartak ile oynadıkları zorlu maçlardan, sadece 1 tanesinde Zenit'e o da iş işten geçtikten sonra 90. dakikada attığı 1 golü var. Yani onların derbileri ya da zorlu maçlarında da performansı o kadar yüksek değil. Bu nedenle Fener'in alacağı forvet tipi Love asla değildir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Semih fasulyeden santrfor mudur?   / 20-05-2008
 Fatih Terim bu işi bilmiyor   / 16-05-2008
 Şampiyon Her Zaman Her Şeyi En Doğru Yapan Mıdır?   / 09-05-2008
 Şansı var mı?   / 05-05-2008
 Sivas G.Saray'ı yenebilir mi?   / 03-05-2008
 İspanya-İngiltere liglerinin alt üst önerileri   / 02-05-2008
 Mental yorgunluk   / 28-04-2008
 Derbiyi kim kazanır?   / 25-04-2008
 Süper Edu   / 20-04-2008
 Kezman atmasaydı   / 14-04-2008


 
Vagner Love ile uğraşmaya değmez
Sammer G.Saray'a yarar mı?
Zapotocny ve Sivok Kartal'a fayda sağlar mı?
MiLLi TAKIM PiRANA OLMALI
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Coupet atağı
Serdar ile henüz anlaşılmamış...
G.Saray' a gelirim
Barça' da çok az şans bulan...
Gökhan dert yandı
İlk görüşmelerde anlaşma...
İmza fırtınası
Germinal' den Colman, OFTAŞ' tan...