Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Juninho


Devler Ligi'nde büyük hedeflere ulaşmak için genç ve savaşçı kadrosunu dünya yıldızlarıyla takviye edecek olan Galatasaray, Lyon'un müthiş bazukacısını renklerine katmaya hazırlanıyor

Bomba etkisi yapacak
G.Saray bir yandan şampiyonluk sevinci yaşarken bir yandan da dünya çapında ses getirecek transferler için çalışmalarını sürdürüyor.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye adına bir ilki gerçekleştirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Barcelonalı Deco ve Arsenalli Hleb'ten sonra çok ünlü bir ismi daha gündemine aldı. G.Saray, Lyon'un elden çıkarmaya karar verdiği Brezilyalı müthiş frikikçisi Juninho için nabız yoklamaya başladı.

Lincoln çok istikrarsız
G.Saray yöneticilerinin büyük bölümü, bekleneni veremeyen ve istikrarsızlığı nedeniyle eleştirilen Lincoln'ün satılıp yerine Juninho'nun alınmasından yana. Yöneticiler "Lincoln, Schalke'de olduğu gibi bizde de faydalı olamadı. Gelecek sezon da aynı durumun yaşanma ihtimali yüksek. Onu satıp Juninho'yu alırsak çok iyi olur. Golleri ve asistlerinin yanı sıra takıma liderlik de yapar. Ayrıca onbinlerce forma satarız" görüşünü taşıyor.

O gelince Lyon coştu
Lyon ile 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Juninho, bu sezon 39 maçta 11 gol attı. Uzaktan çok sert şutları olan Juninho, futbola 1993'te Recife'de başladı. 1994-2001 arasında Vasco da Gama'da oynadı. 2001'den bu yana Lyon'da oynuyor. Lyon ile 6 lig şampiyonluğu yaşayan Juninho'dan önce Fransız ekibi hiç şampiyon olmamışı. 44 defa giydiği Brezilya formasını 2006 Dünya Kupası sonrası bıraktı. Lyon'da 258 maçta 90 golü var.

Juninho kimdir?
Doğum tarihi: 30 Ocak 1975
Doğum yeri: Brezilya
Boyu: 1.79
Kilosu: 74
Mevki: Orta saha
Numarası: 8
Kariyeri: 648 maç / 178 gol
Milli takım: 44 maç / 7 gol

Genco Boran (Fotomaç)
Frikikten 37 golü var

Lyon cephesi Juninho'dan eskisi kadar memnun değil ve bu sene sonunda bu oyuncunun yerini Ederson'la dolduracak. Juninho'ya yeni bir heyecan lazım. Juninho şu an 33 yaşında ve kulübüne daha yararlı olmak için Brezilya milli takımını 2006'da bıraktı. Gelmiş geçmiş en büyük duran top ustalarından biri olarak anılıyor. Serbest vuruşlardan attığı inanılmaz goller dışında yaptığı nokta ortalarla da ün yapmış durumda. Lyon'da duran toplardan 37 gol atan Juninho çok yönlü, hücuma yönelik orta saha oyuncusu. Hagi dönemindeki gibi çok koşan bir orta saha kurulursa Juninho'nun G.Saray'a çok yararlı olacak. Onun gibi bir yıldız her takımı ve taraftarı heyecanlandırır.




 
Futbolu bilmiyor
Galatasaray' ı, Fenerbahçe ve bütün sistemin önüne geçiren olağanüstü...
Yok öyle şey!
Gönül verdiğiniz takımın, hüznüne de ortak olmaktan kaçınıyorsanız.
Son sözümdür
Fenerbahçe' de kalmak istediğini...
Rausch F.Bahçe' de
F.Bahçe' yi 1980-82...
İlk hedef Laudrup
Polat: Önceliğimiz hoca seçimi.
Sami Yen müjdesi
Adnan Polat, Şampiyonlar Ligi...
Hakemler!
"Art niyet" yüzünden kahır dolu...
Holosko şov yaptı
Devre arasında Kartal olan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu