Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hemen şutlanmalı

Derbinin en çok konuşulan konularından birisi de Lincoln'ün oynamamasıydı. Sakatlığı olduğu açıklandı ancak Brezilyalı oyuncunun, ilk 11'de olmadığını öğrendikten sonra tavır aldığı söyleniyor.
Bunların hepsi söylenecektir ama Lincoln derhal şutlanması gereken bir oyuncu. Lincoln'den Galatasaray'a hayır yok. Bunlar söyleniyorsa zaten bitmiştir. 'Şuyu vukuundan beterdir.' Bunu sana sık sık söylüyorum. Galatasaray'ın bu futbolcuya güveni yok. Futbolcuların da yok, yönetimin de yok. En kritik maçlarda oynamayan, toz olan bir futbolcuya tribünler tezahürat yaptığı için takım içinde tepki de var üstelik. Bu da insancıl bir tepki. Benim 35 maç anam ağlasın, Lincoln 30 maç yatsın, gelsin oraya '1 maçta, 1 pozisyonda gol attı' diye tribünler 'Lincoln' diye ayağa kalksın!.. Ben o adama tepki duyarım. Duymazsam zaten ben insan değilim. 'İnsancıl değerlerim eksik' demektir. Onun için bu Lincoln'den Galatasaray'a hayır gelmez. Zaten oynadığı hangi takıma gelmiş!.. İnsancıl değerler olarak da futbolcu değerleri olarak da on para etmez!..

_Lincoln gibi büyük paralar ödenen Roberto Carlos da en kritik karşılaşmalarda oynamadı. Oyuncu seçerken biraz daha dikkatli olmak gerekiyor galiba...
Ben Roberto Carlos'un böyle bir samimiyetsiz davranış içinde olabileceğini sanmıyorum. Pırıl pırıl bir geçmişi var. O geçmişe gölge düşürmez. Roberto Carlos bu maçlarda oynamayı fevkalade istiyordu bana sorarsan. Roberto Carlos'un sakatlığına inanıyorum.

SİVAS RAHAT OLACAK
_Geçen hafta "Galatasaray, Fenerbahçe'yi yense dahi son iki maçını kaybedebilir" demiştiniz. Bundan sonra ne olur? Bu görüşünüz devam ediyor mu?
Görüşlerim aynen devam ediyor. Sivas maçı da OFTAŞ maçı da Galatasaray için çok zor maçlar. Çünkü Sivas ile deplasmanda oynayacaklar. Gerilim açısından baktığın zaman Sivas'ın da OFTAŞ'ın da Fenerbahçe gibi gergin olması için bir neden yok. OFTAŞ'ın hiçbir sıkıntısı yok. Çok rahat oynayacak. Sivas, Avrupa kupalarında oynamak için Beşiktaş ile yarış halinde. Sivas'ın bu noktaya gelmesi bile o kent, o yöre, o takım için büyük bir başarı olduğundan, Fenerbahçe gibi bir gerilim içinde değiller. 'Ben zaten yapacağımı yaptım, bundan sonra da ne gelirse kârdır' havasında. Onun için Sivas rahat oynayacak. Oysa Galatasaray iki maçta da rahat değil. İki maçta da puan kaybına tahammülü olmadığını bilerek oynayacağı için sıkıntıda. Şu an Fenerbahçe'den 3 puan önde. Galatasaray, 'Ben Sivas'tan 1 puan alırsam, OFTAŞ'ı yener şampiyon olurum' hesabı yapıp da Sivas'a beraberliğe giderse işler daha da zorlaşır. Çünkü Sivas, beraberliğe yatan, hücumu düşünmeyen bir rakip önünde çok fazla hücum gücü olan bir takım. Galatasaray'ın Sivas maçını kazanmayı düşünmesi, işi Sivas'ta bitirmeyi planlaması lazım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İki tehlike var   / 23-04-2008
 Ters tepti   / 22-04-2008
 Sezgin devam etsin!   / 16-04-2008
 Zico aldandı   / 15-04-2008
 Kimin başkanı!   / 10-04-2008
 Aynaya baksınlar   / 09-04-2008
 Cesaretli olmalı   / 08-04-2008
 Lüzumsuz bir hazırlık maçıydı   / 02-04-2008
 Şampiyon belli   / 01-04-2008
 Bir kişi çıkmaz   / 26-03-2008


 
Hayaleti görmedi
G.Saray mecburdu
Hemen şutlanmalı
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Çin kumaşı!
Taraftar, aldığı her topu geriye...
Ruhunda var
6 maç seyircisiz oynadı. 11...
Savunmaya 3 yıldız
Kadlec ve Haggui' yi beğenen...
Bombalar hazır
Bordo-mavili yöneticiler Hajduk...