Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Harika üçlük

Daha sıkı bir maç bekliyordum doğrusu. Hafta içinde öyle yaygara koparıldı ki sormayın gitsin. G.Saray maçı kazanmak istedi ve kazandı o kadar. Şu bir gerçek G.Saray, çift liberolu tek forvetli oyun sisteminde daha garanti ve istekli oynuyor. Maç öncesi tek endişem buydu, eğer Cimbom, Büyükşehir Belediye önüne çift forvet çıksaydı rakibinin ekmeğine yağ sürerdi. Antrenör Cevat Güler giden Kalli'nin çok maçta düştüğü yanlışa düşmedi de G.Saray için zor maç kolay oldu. Çift liberolu sistemde Lincoln daha çok topla buluşuyor, daha istekli oluyor, paslarında da isabet artıyor. Bence dün geceye yönelik ilk etapta tartışılacak konu forvet tercihi olmalı. Ümit Karan mı yoksa Nonda mı ilk 11'de sahaya çıkmalıydı bunu tartışabiliriz. Bana göre ilk 11'de Nonda çıkmalıydı. Ümit 55'te sakatlandı ama yerine Güler yine tercihini Hakan Şükür oldu. Sonuçta hoca tercihi, tabii ki saygı duyacağız.

Belediye erken koptu
Neyse gelelim maça, aslında maç 3 dakikada Kerim'in kendi kalesine attığı golle bitti. Bu pozisyonda Lincoln'ün koşusu ve çizgiden Arda'ya çıkardığı top mükemmeldi Arda, Kerim'le birlikte yüklendi top Kerim'e çarpıp Belediye ağlarına takıldı. Erken gelen golün rüzgârı ile GSaray rakip alanda adeta üs kurdu. Lincoln rakip alanda sürpriz kaçışlarla Belediye defansına zor anlar yaşattı. Oyundan erken kopan Belediyespor bu yarıda bir kez İbrahim Akın'la tehlikeli oldu o kadar. Necati vasattı. İkinci yarıda yine ayakta olan G.Saray'dı. 61'de yine Lincoln sahaya çıktı, Hakan Şükür'ün pasında ceza yayı önünde topa düşerken vurdu farkı ikiye çıkardı. Bu arada Hakan Şükür inanılmaz bir gol kaçırdı. Bunu ancak atacağı bir gol telafi edebilirdi o da son dakikada attığı golle kendini affettirdi. Abdullah Avcı yenilen ikinci golün hemen öncesinde Adriano ve Sertan'ı oyuna aldı ama bu değişiklikler de Belediye'ye hücum zenginliği getirmedi. Bir çift sözüm de hakem Dereli'ye olacak. Sakin maçı strese sokmak için inanılmaz çaba harcadın. Özellikle Lincoln'e yapılan faulleri görmezden gelmekle ne kazandın ki? G.Saray önemli bir üç puanı daha kasasına koydu. Fenerbahçe derbisi öncesi moralini de düzeltti. Kendini de taraftarını da erkenden derbi havasına soktu.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fotoğraf flu ama...   / 19-04-2008
 Hakan ısrarı niye   / 13-04-2008
 Lincoln isteyince   / 07-04-2008
 Fotoğraf ortada   / 05-04-2008
 Tek suçlu Kalli!   / 31-03-2008
 Kavga vakti değil   / 30-03-2008
 Servet hayat verdi   / 24-03-2008
 Kader günü   / 22-03-2008
 Aslan uyuyor, çaktırma!   / 20-03-2008
 Müthiş ikili   / 16-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Giderim demedim
DENİZLİ maçında yine sahanın...
Ağır sorular
Ancak sarı-kırmızılı takıma...
Tecrübe farkı
Beşiktaş, Rize...
Hedef Chermiti
Tunus' a Mehdi ve Chermiti' yi...