Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Vesaire vesaire

F.Bahçe deplasman maçlarında elde ettiği başarılara güvenerek Ankaraspor karşısında kendinden emin ve ofans oyuncularıyla zengin bir kadroyla sahaya çıkmıştı. Maçın ilk dakikalarında Vederson'la yapılan bindirmeler ve Aurelio'nun da hücuma katılmasıyla gollü bir maç olacağı görüntüsünü veriyordu. 7. dakikada topla ilk ciddi buluşmasında Alex golü atınca bu umutlar perçinlendi. F.Bahçe, Gökhan ve Kazım'la sağ kanadı iyi kullanırken solda Vederson defansta ve hücumda beklediği yardımı önünde oynayan Deivid'den hiç alamadı. Deivid'in sol kanat isteksizliğine kazandığı topları da pas hatalarıyla kaybetmesi takımın temposunu düşürdü. Semih'in de uzun boylu Ankaraspor tandemine takılı kalmasıyla Fenerbahçe 18. dakikadan sonra rakibine oyunu kaptırmış oldu. Tita ve Mehmet Yılmaz patentli pozisyonlara Deivid ve Vederson da hatalarıyla katkı sağlayınca Ankara ekibi 31. dakikada Hamilton'la beraberlik golünü buldu. İlk devre de bu şekilde Süper Lig'in orta sıralarında mücadele eden denk kuvvetlerin iddiasız maçı şeklinde zevksizce bitti.

Hovardaca harcıyorlar
58. dakikada Vederson eski takımına pozisyon dışı bir gol atarak Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi. Kazım-Uğur değişikliğinden sonra da 70. dakikada oyunun kırılma anıydı. Ankaraspor, Adem'le Vederson'u geçip direğe takılınca süratle başlayan Fenerbahçe kontratağı Uğur'un güzel pasıyla Semih ve ardından Aurelio ile buluştu. Bu yüzde yüzlük pozisyon gol olamadan kaçtı. 77'de Ankaraspor, Neca ile önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Ama Fenerlilerin kalplerinin yerinden oynamasını sağladı. Son dakikalardaki Semih-Kezman değişikliği 88'de Fener'e penaltı kazandırdı. Sarı-lacivertlilerin santrforu değil ancak vesairesi olan Kezman bu şansı auta attı. Serdar, Erhan'ın topunu kurtarmasa Fenerbahçe kötü oynadığı bir maçtan beraberlikle dönecekti derken son saniyede Mehmet Yılmaz attığı altın golle Ankaraspor'a hakkı olduğu 1 puanı kazandırdı. Bu sene Süper Lig'in şampiyonunun kim olacağı belli ki Ali Sami Yen'e kaldı. Fenerbahçe bu kadroyla, bu ekonomik şartlarla, bu tribün desteğiyle elde ettiklerini hovardaca harcadığını inşallah Ali Sami Yen'de aramaz.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kutlamalıyız   / 09-04-2008
 90+5'te diriliş   / 06-04-2008
 Süper bir başarı   / 03-04-2008
 Lokal anestezi   / 30-03-2008
 Kontrol Fener'de   / 22-03-2008
 Zevkli galibiyet   / 10-03-2008
 Gururumuzsunuz   / 05-03-2008
 Olmuyor   / 02-03-2008
 Çakır katliamı   / 28-02-2008
 Lüzumsuz fantezi   / 24-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Başkent inledi
GFB taraftar grubu, İstanbul' dan...
Çocuklar gibi
Sarı-kırmızılılar, kupa...
Lippi bombası
Beşiktaş Başkanı Demirören' in...
Süper atak
Süper bir orta saha almak için...